Всім вітання! Оскільки, нещодавно я очолив один із діючих навчальних закладів м.Львова по підготовці водіїв, то в мене тепер виникло ряд організаційних питань, а також хотілось би вдосконалити той процес і звісно розширятись в правильному напрямку. Тому, мені не байдужа ваша думка чи погляди, котрі я сподіваюсь тут почути. Саме для цього створюю цю тему, ну звісно залучити ширшу аудиторію. В цій темі пропоную обговорювати питання, котрі стосуються підготовки водіїв, а також подавати тут новини, інформацію в сфері навчання та буду висвітлювати досягнення нашого закладу. Коротко про нас: Личаківський РСТК ТСО України м.Львова, територіально - вул.Зелена, 143 Б (від кільця вул.Дж.Вашингтона - вул.Зелена, одразу за залізничним переїздом). На разі, фотографій ще ніяких не робив, але в процесі будуть фотографії "до" і "після". Робіт впереді багато, але перш за все, планую зробити косметичний ремонт приміщення в котрому навчаються люди і хотілось би, щоби у ньому комфортно, а також щоби воно не було типово-совдеповським класом. Можливо, хтось щось підкаже, а саме яким би вихотіли бачити такий клас.... чи типові парти і наочні плакати, чи можливо щось усучасненіше типу проектор, екран, безкоштовна кава в паузах між заняттями, вільне пересування без обмежень правил, котрі нав'язані з минулих часів. Корочче, маю намір зробите щось цікаве, неординарне, і в той же час практичне і толкове. Ціна навчання на категорію "В", залишається старою - в розмірі 3500. Набір в чергову групу здійснюється до 14-16.05.2018. Якщо є бажаючі у ваших колах спілкування, то маякуйте, буду радий допомогти. Контакти: 032-270-45-02 (робочий стаціонарний) 096-342-16-55 Роман 063-215-40-87 Ярина
о, я там вчився )) в принципі, думаю, в автошколі головне, щоб навчили якісно теорії (ну і практики). і щоб по актуальних на сьогодні положеннях (а не як то було колись, за молодості викладача). крім того, треба розлянути детально всі ключові (спірні) моменти, які часто можуть виникати: кільце, велосипедист (коли він правий, коли ні), зелені стрілочки (таблички), трамваї, жести регулювальника і т.д. Крім того, люди повинні знати юридичні наслідки володіння автомобілем (яка відповідальність буде/не буде), коли наїхав на пішохода, що вибіг раптово, чи просто лежав на дорозі вночі і т.д.), як діяти при ДТП. Нюансів є багато, і мало хто в них зараз орієнтується. Недавно знайомий прийшов з курсів, і поставив нам (водіям) питання, як діяти, коли авто заглохло на переїзді (в білетах вроді є таке питання). Думки розділились, дехто взагалі розгубився від такого питання. Тобто, головне зміст навчання, а не форма. До речі, син невдовзі хоче вчитись на права, але та ваша школа далекувато від нас )) Ну і по водінню. той же знайомий нарікав, що той бензин, що він заливає в бак авто інструктору, він навряд чи виїзджає за 1 год, + ше здавав гроші на масло (ми колись не здавали). Якась прозорість у цьому питанні теж би не завадила.
По машинах маємо "вісімки" і "дев'ятки"..... це я вважаю прожитий етап. В даний момент шукаю (визначаюсь), тобто постало питання ---> який придбати автомобіль для автошколи? І десь за тиждень (максимум два), хочу з цим питанням вже закрити. Хто шо порадить? Цікавить такий, щоб практичний, живучий до такої експлуатації, ремонтопригодний, ну і відповідність по зовнішньому вигляду для сьогодення.
новий чи вживаний? який бюджет? поло хетчбек, фієста, фокус, фабія, корса, астра, кіа ріо хетчбек, хюндай гетс, акцент, сеат ібіца... Ланос накрайняк, але щось невелике. І ще. важливо (особисто для мене) та і для початківців, щоб коли сидиш за кермом було видно капот. бажано весь, як в гольф 2 )
в Кракові дуже багато учбових кіа ріо хетчбек - вони досить дешеві. подумай над питанням лізингу, думаю дуже вигідно в такій ситуації
в лізингу немає потреби, бо каса є... хоча звісно, що не на преміум класи ))) як то кажуть в межах розумного.
На разі мій вибір впав на: - Хюндай Ґетц - Пежо (206, 306, 307) - Хюндай Аццент - .... і їм же подібні. В оголошеннях бачу, оті дамські варанти, типу жінка їздила в реальності. Вони і малий пробіг мають і більш-менш доглянуті. Х.й.з. бо то лише висновок з нетовських оголошень. В суботу тре поїхати на базар і глянути вживу шо по чому.
Кіа Ріо маленька,але дурна машина з великою кількістю проблем,незручностей і відсутнім відчуттям габаритів,ні!
Хюндай гетз дорогий в обслуговуванні,а акцент ні і дуже витривалий як на 1,4 так і 1,6 двигунах,але я б брав 1,4 бомбезно кий двигун.Шкода фабіа так ,але лише 1,6 тільки,катастрофи 9 рік виручалочку.А з пижикали по обслузі ай не-не ну француз!
Отже ситуація така (я вже забембався) все ще в пошуку. Передивився багато машин, почув всяке-різне, мол всі в офіціалів обслуговуються, бульбу багажник навіть не бачив, возили дітей в садочок і хіба до магазину, і ще багато всяких казочок. Дивився і Форди, і Хюндаї, і францоватих теж дивився. Мав надію, що буде машинка свіжою і живою, якщо по роках від 2008 і новіші. А хєрушки там, якісь вони вже аж занадто знищені, або аж за дуже ніжні, як для машин. Після всього цього всього зробив такий суб'єктивний висновок (не знаю чи правильно) -> але вирішив шукати або VW G4, або Fabia.... навіть нехай по роках вони будуть старіші від францоватих машин, але ж млять вони вроді живішими виглядають і не розлітаються. Чи не так? Шо скажете? @MrWolf777 ти вроді юзаєш Фабію, який в них гємор, чи клімакс автомобільний? І шо ти мав на увазі Якшо з Фабією ніфіга не панятно, єдине шо знаю, шо то той же vag, то із Гольфами-4 всьо панятно по кузову і ходовій, але двигунів там пхали німаки любе та різне, ну і по роках вони старіші від Фабій за ту ж ціну. Скажіть, який двигун не варто брати і чому? Потужність не цікавить. З понеділка почну дивитись на Фабії з бензовим двигуном 1,2 та 1,4. Ну і ше таке уточню, що визначився з бюджетом = 5 у.о. +/-
Опечат Каже не катастрофи,а катаються,бойова,витривалі,надійна,непримхлива,проблеми тіж що і у ВАГ,слідкувати за супортами,напрамляючими,колодками,тоді основні проблеми зняті,проблема двигуна пічки: гуде щоб не робити з ним,новий норм тримається поки не почне гудіти 20-30 тис,і на бруківці пластмаси передньої панелі шумлять,більше я проблем небачу лише + сики
3-х циліндровий двигун,неїде,гуде-ричить,капризний,неекономний(хаває як 1,6),і в обслузі як 1,6 + пасок часто рве
Або г4, або ще окташку тур ( яка більша за г4, але база та сама) ну чи можна ще сеат на цій же базі...