Блєа, Сашок)) Ну ти ж тоже потролити любиш на всою тему. Ну написав чувак про якийсь Джет, ну та й ок, я буду їхати в Європу знов- мені стане в нагоді якщо заправлятимусь в пятницю ввечері.Шел є у Львові. Ніяких правил він не порушив впринципі. Сприймай його простіше і буде тобі щастя)))) Познайомишся з ним у Львові - стане легше спілкуватися на форумі)) Ти ж мене так само колись бакланив коли я на форумі з"явився)))
Напишу і я декілька слів по темі ... Пів року тому купив собі Опеля Вектру 2.2 (бензин) і після 1.8Т (Пасат) ви розумієте, що їхав він м"яко кажечи ніяк! Заправка на ОККО, СОКАР, АНП показала розхід 12.5л по місту. Вирішив заправлятись на ШЕЛ - в результаті отримав дещо кращу динаміку (можливо це суб"єктивне твердження, основане на різниці в 1 грн. на літрі палива ), але розхід став стабільним 13.5л Опель продано! На Пасаті знову заправляюсь, як і колись, на СОКАР (GFC) - тільки позитив. Час від часу можу заправитись на WOG, але виключно через наявність халявних талонів... Маю ще велику спецтехніку - перевірено роками і як для когось не дивно прозвучить: only УкрНафта !!! Жодного разу солярка не підвела взимку. А в знайомого техніка, заправлена на ОККО минулого року в Закопаному при -32 "вклєкла". Отаке от. Ну кожному своє. Всім хороших заправок і якісного бензину. P.S. В Європі ніколи не звертаю увагу на бренд заправки, просто завжди з"їзджаю з автостради в будь-яке містечко/село і там заправляюсь. Ціна завжди приємніша на 10-15 євроцентів. Це правило не діє тільки в Словенії, де ціни на паливо на даний день фіксовані державою по всій країні !!!
Заправляюсь на ОККО в нас в Ходорові, то є остання заправка в області, бо за 2км вже Івано-Франківська, якість .авно, але інших АЗС тут немає. Ще інколи заправляюсь на ОККО в Новому Роздолі, там трохи краще пальне. Раз заправлявся на ТНК, чи як воно там, та що у львові в районі вокзалу, також був задоволений. Ще знайомі по свому досвіду і моїх спостереженнях хвалять Шел, я б і сам там заправлявся якщо б жив у Львові.
Заправляюсь не вибираючи АЗС, а лише там де потреба спонукає це робити, бо як показав досвід мому "трактору" пофігу яка соляра. Щоправда, частіше паливний фільтр приходиться міняти. Але все ж таки перевагу надаю: - АЗC "ОККО" - маю "фішку", нараховуються бали, і як результат, майже щомісяця - безкоштовна мийка "люкс". - АЗС "SOCAR" - поважаю їх за дисциплінованість, чистоту, організацію та відношення до клієнтів. Минулого року плідно працював з керівництвом по роботі, був на кожнісінькій їх заправці та нафтобазі на Західній, Центральній та Південній Україні. Власники - азербайджанці, пальне відповідно також з тої країни. Тому не по слухах їх знаю. Вимоги у них високі, та й зар.плати персоналу вищі від інших АЗмереж.
Зараз мене закидають на форумі лию 92 на АНП і присадку МПЖ Буст))))). Хоча на бачку пише 98))). Лив і мутсанг 100 і пульс 95, машина як їхала так і їде що там що там рве з місця.))))) ті самі яйця))). Висновок у нас все бадяга)))).
переважно заправляюсь на Укрнафті 95 (Єрошенка,Торфяна),ще як варіант Сокар.На бензині тих заправок меньше споживає авто,хоть все залежить від стилю їзди.
Переважно на дизелі від ОККО - все нормально. Якось, кілька місяців тому, заправився на Укрнафті - тяга двигуна стала гірша, що яскраво відчув, коли знову залив ДП на ОККО на трасі Львів-Стрий. По місту зміни динаміки не так відчутні. Два роки тому зимою заправлявся на Укрнафті після того, як ОККОвська солярка замерзла при -30.Тоді різниці не відчував.
ясно тоді і я трохи попишу.Мав Опель Астра 1,3 дизель.Розхід був шик на Шел в середньому 6,3л дизля,на окко 6,7 ,а найкраще на Сокар і динаміка цікавіша була ,а розхід 5,1-5,4. Але Слава Богу спихнув це лайно для відкачки бабла на ремонти і взяв Мітсубісі Грандіс.В основному їжджу по місту ,розхід:на шел 92-95 --13-14,2,шел ВЕ ПАВЕР 12,1 ,сокар 92,95 -- 13-13,3, 95нано 11,8-12,5,окко-92,95 --13,3-14,Спиртовий наш 13-13,5 , на вог один раз подьоргався і більше нехочу. Це по місту, по трасі усе крім шелу ,+-7,5-8,5 л, спирт+- 8-9, шел стабіньна падлюка 10л
Уже років 6 тільки 92 АНП або УкрНафта - це все кременчуцький бензин. розхід - місто - 9 замісто - 7. Заправка Укрнафти на зїзді з кільцевої на Городецьку (коло Метро) одна з заправок де майже не крадуть 3%. І АНП на Кульпарківській. Пробував спиртовий - спеціально чотири заправки по 100 грн. - гівно - тяга впала зразу розхід зріс на 2-3 л. Пробував підрегулюватись - як не крутив - як бензин гівно то нічого не буде
Якось на днях їхав по місту і закінчувалась соляра, заскочив на SOCAR (на Залізничній) та залив на 80грн. Отже, вражень вона на мене особливих не справила, тим більше, при морозі -10 вранці авто завелось з 2-го разу. Але цим я не буду грішити на якість нафтопродуктів даної АЗС, бо припускаю, що в системі та в баці в цілому було десь 2-1,5 літра. Нижче, додам фото приборки, де є видно рівень палива !після сьогоднішньої заправки на ОККО!. Сьогодні, щойно, заїхав на ОККО, що на Зеленій та й залив 12л Diesel Puls (так званої "арктики для -32 морозу" - це вказано у них в рекламі). Що з того вийде, тобто як машина поведе себе вранці напишу. Планую їхати на вихідні за місто, тому буду ще заправляти тої "арктики", щоби був точніший результат.
Стрілку, яка наближена до 0))) Роман, сподіваюсь тобі тих 12 л стане і до Львова) Не заправляйся тільки в нас на окко, бо тоді твої спостереження не зможуть бути вірними))
Рівень пального після заливки 12 л, щоби повністю не грішити на пальне SOCARу, котрого практично вже не було вранці в той день коли я заправив 12л ОККОвського пального. В той же день заправився, ще 15л Пульса дизельного на виїзді зі Львова (Солонка) П/С/ по ходу мому дізелю дійсно "фіолетово" що лити, різниці не відчув. Але добре, що хоть пальне не замерзло. Заправщик на ОККО, положивши руку на груди, мовив: "та солярка, що за 9,99 - Білорусія, та що дорожча - Польща і вона значно краща" - от так вот!
А можна детальніше про недоливи на ОКО? Маю сам таку підозру, але тяжко перевірити, комп не показує роходу, хіба з каністрою. Мій товариш перевіряв і зробив висновок що недоливають.
Теж маю підозру, що на ОККО не доливають, але це тільки підозра. Говорив колись з водієм, який возить пальне "фурою" на ОККО, він "бився в груди", що такого бути не може і що пальне імпортне високої якості, що там всюди пломби і нічого злити/долити не можна, але я маю свою думку. Може хтось точно знає, на скільки там все так серйозно.
На сихові на мості та на обіїзній між Епіцентром та Рясне коли відкрились ОККО нові, на 100 грн все виїжджав 105 десь км. Потім після місяця-другого почалось 80 км... Думав щось з машиною. Заїхав на АНП - 105... На мерседес клубі також дуже багато недовольних ОККО, хоча він там і клубний партнер. Знайомий працює на ОККО в рекламному відділі, каже що недолив неможливий, бо опечатано, провірки і т.д., але машина по росходу каже протилежне... Зараз тільки Укрнафта іто не всі. Заправляюсь за Рясне Руською як на Яворів їхати, завжди росхід стабільний! Інші хвалять там всякі там ШЕЛИ, ВОГИ, СОКАРИ... В мене саме економне це АНП і УН. Доречі, Сокар, як мені відомо належить проктологу з межигіря!!!! Як сьогодні читав на епіцентрі - купуючи тут ти проливаєш кров тих хто на майдані!!!