Автозаправка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем nzgans, 19 січ 2014.

1. vlad8

vlad8 Active Member

пошук
    ого. а для мене це найоптимальніший варіант поки що.

2. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    недоливають всі без вийнятку АЗС, хтось більше, хтось менше.
    Ви мені звичайно не повірите, але деколи буває що деякі пістолети переливають.

яке відношення недолив колонки має до якості палива???
    Скажу тобі по великому секрету - водій бензовоза не брехав

тебе ввели в оману

3. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    А що Вам заважає свої підозри перевірити прямо на АЗС та нам розказати? Чи ми тільки в Інтернеті герої?:diablo:
    Ви як споживачі маєте повне право вимагати в персоналу АЗС налити паливо через мірник. Доречі він є на всіх АЗС без вийнятку, повірений Держстандартом, має пломбу та паспорт - тобто являється мірним приладом або мірною ємністю. Мушу зауважити, що ані каністра, ані бензобак вашого авто, ані показчик пального на приборці, ані тим більше Ваші субєктивні відчуття до приладів виміру не відносяться по причині відсутності свідоцтва про Держповірку!

П.с. Якщо Ви таки наважитесь попросити мірник на АЗС - будьте готові вибачитись перед персоналом за проявлену недовіру, коли побачите недолив в обємі до 100 гр на 20 літрах палива.:good:

4. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Volkswagen Vento 1.8 - був
    Клубна карта:
    000083
    До чого це?
    Є підозри. підозри це ще не звинувачення. Чи по твоєму про підозри нічого не можна писати поки не перевіриш?

5. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Яка гарантія що налив не є контрольованим? Для перевірки все буде ок, а для пересічної заправки - який потрібно.

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Не сперечайся з Vova$ [​IMG] він звязаний з якоюсь сіткою АЗС по роботі і по принципу "кожна жаба своє болото хвалить" буде тут обстоювати чесність продавців бензину хоча сам добре знає як готівку качають на АЗС і як не доливають

7. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Клубна карта:
    000083
    Мета не посперечатися - вияснити наскільки це можливо і має місце.
    Та якщо конструктиву не буде, погоджуюсь - краще мовчати. )

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Про недолив скажу від себе:
    - ніколи не помічав, що недоливають, хіба, що +- кілька грам. Але то, як на мене суті не міняє. Тай в тих рукавах на колонках практично нічого не залишається.
    Хоча, колись коли служив, мої машини заправляли по 500-1100 л кожну з топливозаправщика (так званого бензовоза), так от в тому топливозаправщику в рукавах залишається до 40літрів - а це вже суттєво, суттєво для мене якщо заправляти Гольфа :yes:, а коли служив, то з цими 40л не рахувався, бо співвідношення 40л до 1100л - це мізер і коли розхід ДТ складав 3л/1км або 90л/1год......
    А якісь там 50 грам - то фігня.
    Не захищаю жодну АЗС, тай особо не критикую. Перевагу надаю - відношенню до клієнта та адекватності зі сторони працівників АЗС, а, і ще - чистоті в приміщенні. А недолив, - то це вже на кожній АЗС різний, кожний жадний по своєму, кожний краде по своєму.
    Як на мене, то вибору АЗС в сьогоденні дуже багато, тай для того, щоб перевірити долив/недолив на 20літрах, то не варто брати якусь каністру чи 3-ох літрову банку, бо то все буде нечітко. (Для прикладу: мав вдома десь 50 літрів олії, дружина взяла на роботу, щоб продати, коли з 5л каністри 4-ом розлила по літрі, то останньомму 5-му залишилось чуть більше ніж 0,5л. Після цього вдома провели експеримент, взяли 4 різних мірника з поділками, а також скляні банки та пластикові бутилки і конкретного результату не знайшли, який би був чітким. Одна й та сама рідина в тій самій кількості - в різних мірниках була з відхиленнями +- до 20-50грам)
    І не слід забувати, що при різних температурах Диз.Паливо змінюється в об'ємі (за бензину не знаю).
    Я гадаю, щоби чітко виміряти на АЗС долив/недолив на певній кількості пального потрібно тару з дозволеного матеріалу, а також ця тара повинна бути повірена метрологією.
    І ще додам, що доцільніше тут писати про якість пального на конкретних АЗС (навіть не конкретної мережі).

9. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну тепер і я щось напишу.
    запрвляюся на:
    шелі по вул шевченка як їхати на рясне.
    вог на 700 річчя
    окко на зеленій коло авто базару.
    по суті всі хороші заправки. по шелу є мінуси. кожного разу пропонують їхній 95 модний бензин.
    по недоливу розкажу історію з заправкою шел. працював там мій однокурсник. по розмові домовився раз в місяць в нього брати бензин 95 модний по 10грн за літр. так майже пів року по 30л брав в нього за цією ціною. впевнений і всюди так. просто обманюють якось компютер як він розказував.

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    народ, невже це так дивно звучить, коли водій виходить з машини і каже заправщику "Дякую, я сам заправлю" ? замахався пояснювати заправщикам, шо це означає і як мені по**й на їхні інструкції, щодо роботи заправщиків.

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Якраз чув історію про те, що знайомому вставили пістолет в бак і язичок защолкнули. Цифри пішли а шуму від заливання бензини перші пару сек не було. Можливо через це вони так рвуться до заправляння???

12. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    А цей шум не дуже то і чути, бо його перебиває гудіння самого терміналу, чи як там воно називається:)

13. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    дивний ти. Добре давай так:
    В мене є підозра що ти "тітушка", мені розповів Вася що бачив тебе у спортивній формі з предметом, похожим на біту.
    Як будеш реагувати?

так, звязаний і ніколи цього не заперечував

це ти напевно по собі судиш

ні, не буду

я тобі про готівку в одній темі вроді популярно пояснив, але ти далі за своє.
    І про недолив також

так я ж вам пропонував конструктив в пості 43. Але ви далі займаєтесь гаданням на кавовій гущі.

з бензином теж саме, проте дозатору колонки це все пофігу, вона проводить відпуск в літрах а не кг.
    Якщо на хлопський розум та в ідеальних умовах (колонка видає в ноль) при температурі +10 та -10 колонка наллє вам однаково по 10 л палива, проте при -10 ви отримаєте більше палива (якщо літри перерахувати в кг), так як його плотність буде вищою ні за температури +10.

і не тільки на Шелі, але й у інших мережах. Це називається корпоративний стандарт про просуванню преміального виду палива, якого зобовязані дотримуватись усі працівники мережі та за невиконання якого цих працівників депреміюються у грошовому виразі. Крім того їздить таємний покупець, котрий контролює виконання цього та багато інших стандартів.

Розумієш, парадокс в тому, що заправщику на вулиці платяль зарплату за те, що він вставляє та виймає пістолет з баку машини клієнта. Тому після твого по**й на роботу заправщика - заправщику по**й на наступного клієнта, який приїхав після тебе.

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Це і є якраз цей випадок коли працює програма емулятор в компютері і встановлений процент недоливу = 3% (це при негласній домовленності керівників АЗС). Причому це майже на всіх сітках АЗС бо інакше буде видно що крадуть... а так чоловік де б не заправлявся а проїжджає приблизно однакову кількість км. У Львові є тільки пару АЗС де цього не роблять і причому залежить від зміни. Як жінка на зміні то ляють нормально як мужик - крадуть. Видно жінці не довіряють....))))

15. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Нє, Вов, ти не так мене зрозумів. Я спеціально написав цитатою: "Дякую, я сам заправлю", в ласне у цьому "дякую" я вкладаю всю свою вічливість. Тобто я не виходжу з машини і не бикую, мол "відвали Вася і ващє іди гуляй", а саме вічливо. Просто не раз попадались заправщики, які дивились на мене як олені і питались "всмислі ? ". а вчора на сокарі, то взагалі поцікавились, чи я часом не заправщик. хз, може тому що я хвадсько відкрив кришку баку і в ту ж секунду вставив туди пістолет чи ше шось...

заправщику платять за кількість обслужених авто ? чи ставка якась ?

п.с. ахах, ну і мовчу про те, якшо на заправку одночасно заїжжає, скажімо, моя машина і мерс якийсь чи лєксус, то вгадайте до якої машини підійде заправщик :)

16. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    от от і я про це. хотя по великому рахунку їх зловити важко. я зате щоб паливо було хорошої якості. а не як в брюховичах було.
    заправив 10літрів і вкляк через півтора кілометри. і в знайомого таке було на ланосі який і тисячки не проїхав. на притензії запропонував хороший бензин. хотя мені від того краще не стало. прийшлося відмивати бензобак і чистити карб. з заміною всіх магестраль від бака до карба.

17. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну тут до мого жигулика бігли на вог. завжди залишаю їм гривник. тай новини порозповідають за цей час. де друзі стоять поблизу наприклад)

18. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Кіте, мій товариш працює на Сокарі (пістолетчиком), так от, одного разу я приїхав туди (Сокар, вул.*****), випадково його побачив, привітався, і оскілько то виявився мій знайомий, я йому сказав: "не біжи, я сам заправлю". Але він підбіг, мені стало незручно. Але той пояснив: "у нас такі правила, і щоранку беруть відео з камер, ми повинні це робити, нам за це платять гроші, але, якщо клієнт сам хоче заправити, то на відео з камер спостереження має бути видно, що клієнт проситься сам вставити в бак пістолет, в цьому ми не перешкоджаєм. Інакше пишем пояснення, та знімають кошти і не питають чи то твій друг, чи кум/брат/сват". От так.

• Подобається Подобається x 1
  19. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Коли сидиш в машині то колонку не чути а залив чути...

20. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Ну хіба що так. А я поки вийду з каси і дойду до авто, то вже половину встигає залити, так що з середини ще не чув того шуму)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)