Ніяк, мені одноково до твоїх підозр ). Чуть нижче - в пості 45, є запитання до твого "конструктиву", залишене без твоєї уваги, незважаючи на такі рясні коменти. Ще раз, якщо настільки обізнанний - чи можливий контрольованний налив? Якщо ні - непоганно було б почути аргументи?
твоє "запитання" називається відмазка, тому коментувати нема що можливий якщо начитатися Кумівської теорії про емулятори і т.д. до моєї "парафії" входить 60 АЗС - ще на жодній не бачив. Такий підійде?
Шо тобі ніпанятна?)))) Заправщику платять ставку за те що він втавляє пістолет в бак. Якщо він цього не робить, в нього знімають гроші штрафами зі ставки. Чаойві не рахуються.
Мені надоїло тобі доказувати те про що ти вперто не хочеш знати. І тут є дві речі або ти знаєш і покриваєш, або ти на такому рівні що про це тобі знати не положено. А крадіжку впізнати дуже просто - неправильне висвітлення суми грошей. Даєш 100грн а показує 99.98, або 99.96.... і це не означає що вкрали 2 чи 4 коп. Це означає що вкрали 300 грм бензини *11грн /л= 3.30грн з 10 літрів заправки. А тепер порахуйте скільки вкрадуть за рік. Середній пробіг 10 000 - середній розхід 9 л /100 = 900 л/рік * 3% = 297 грн. Коротше з миру по голці і бідному мерседес
Не знаю про Кумову теорію нічого, але як розробник ПЗ знаю, що там де облік реалізований програмно, при бажанні можна замутити практично все. Аргумент вартий уваги, але зовсім не достатній, хоча б через це ну і Пост 45 - Судячи з вище сказаного, ти його все ж його прокоментував - плутаєшся щось )
можливо комусь це допоможе. OKKO Рaва-Руска биля кордону з Полщею (остання АЗС перед шлангбаумом): - багато разов там заливав 95-бензин (не Пуллс, звичаини) нарекань не було