Азовське чи Чорне моря?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем ROS, 4 сер 2010.

1. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Єго за ногу,ЗАФЛУДИЛИ тему,моя думка і у них э думка,але з маленького кожний рік Їздив у Крим і поважаю населення яке там живе.

2. ksirium

ksirium Початківець

ЕЩЕ НЕТ
    Просто не приятно что люди не разбираются и обвиняют других,русскоязычный это не москаль а такой же житель нашей Украины! Кого обидел то прошу прощения! просто неприятно слышать про людей которые живут рядом что они чурбаны и т.п а говорим по русски потому что родители научили такому языку! машина имеется но сам не ездию,здоровье не позволяет,постоянно возят на г3 europa 1.6mi 94 года

• Подобається Подобається x 1
  3. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ksirium ти себе важаєш чурбаном??? я щось недогнав, а чому не татаром?? чому не москалем??? ти походу затянутий малий...
    Я поперше тебе незвинувачував ні в чому, а висказав свою думку. Я відпочиваю в Криму не перший рік, і знаю що там є українці які спілкуються на російській мові, а є чурбани, малдавани цигани ітп.. І немає чого тут суперечити, і думати що тебе "крошку" хтось образив, витри соплі і не флуди)

4. ksirium

ksirium Початківець

ЕЩЕ НЕТ
    Гонор сбавь попрошу и называй вещи своими именами,чтоб в дальнейшем не было недоразумения! самые нормальные места для отдых это малореченское,рыбачье,морское,коктебель это все на черном море в южной стороне крыма

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Згідний!!! Як там зараз Чорне море??? Температура води і повітря? Чи гуляє інфекція?

6. ksirium

ksirium Початківець

ЕЩЕ НЕТ
    воздух жуть жарень,но в тех местах вчера вечером дождь был хоть по легче! в тени около 40 вода очень теплая около 30 и этим опасная,из за инфекций! так что в этом году сезон затянется,так как море будет дольше остывать!

• Подобається Подобається x 1
  7. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    На 2 дні їздив в Карпати. Скажу вам найкращі пейзажі і відпочинок. Знайшов дуже чудовий відпочинок і розвагу, а саме купель в Чанах. В здоровенний чугунний чан наповнюють сірководнем, під ним розпалюють дрова, і температуру води в чані доводять до 36 град. туди в той чан залазить компанія 6 чоловік, тоді мужичок підкидає дров і доводить температуру до 40 град. Компанія вилазить і різко в річку, яка в 2 метрах від чанів. Поки там всі охолоджуються, мужичок збавляє температуру до 36. І всі знову залазять в чан. Відчуття неймовірні. Годинка варіння в чані вартує 300 грн з компаннії. Хто найбільш грішний і хоче відчути як варять в пеклі, може попросити підняти температуру. А взагалі Карпати річка Чани і повітря, найращийвіддих. Я на радостях обїздив всі карпати і закарпаття. Разом 900 км намотав.
    І найголовніше всі розмовляють по українськи і всі розуміють тебе. Взагаі ті що працюють. На тих чанах казали що основний контингент там з Києва, місцевим то задорого. А з Киева туда майже 900 км. Зі Львова всього 250. І думаю зовсім не дорого для компанії .

Останнє редагування: 15 сер 2010

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)