Машинку надибав чисто випадково, власник не думав продавати прийшлось його зацікавити ціною і на 3400 зламався. Машинка рік тому після кап ремонту кузава і мотору.
Машинку взяв для роботи, вона себе дуже скоро окупить. Тому питання ціни було не важливе. Головний критерій був стан кузова і тех стан. Хотів купляти В3 1.8 но не знайшов живого а тут щей розхід в два рази менший. Даречі за розхід, теке враження цо їдеш на воздусі 10л заляв і сміло 200км. по трасі щей лишається.
вітаю. стан вроді нормуль, доглянуте авто і без тюнінгу. Головне зробити повне ТО двигуна і нормальний акум.
мені ті диски AVUS подобаються, давно собі шукаю.. але їх майже немає, а ті що є - з херовою резиною продаються.. + в мене зараз 16", а вони 15".. зате їх не треба в техпаспорт вносити, а мій не оригінал треба(
Нарахунок мікріків до Г4. Не ставте вологонезахищені мікрікі. Як показала практика їх хватає ненадовго, начинають глючити після мойки і ввологу погоду. Найшов якісь вологозахищені в інтернет магазині за 50 гр. но не люблю тих всяких процедур по перарахунку... Пішов на радіоринок і знайшов ось такі по 5 гр. Три місяці - пальот нормальний.
Давно не писав. Нещодавно потекла рульова рейка. Підвернулась б\у в дуже гарному стані. Відбулась заміна.
Скоріш за все фіксатор на ремінь безпеки, це для тих, кого напрягає, що ремінь в натяжку. Надіслано з мого HTC One M9
Також два місяці назад провів ту процедуру, але мені потягнув ще й насос, синок видать підпалив, коли масельце витекло. Насос вив як на старому автобусі ЛАЗ. Зараз все тихенько працює. А в мому Гольфіку на панелі лямпка світиться тільки коли відкритий багажник. Що треба пропаяти плати в передніх замках дверей?