Відповідь: балачки про гольфів Ну бачиш колись про таке мріяв а зараз міняти не хочеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: балачки про гольфів на рахунок спогадів Коли мені було десь 7 років я побачив якусь стару тойоту і тоді мені то здавалося вершиною автопрому!!!
Відповідь: балачки про гольфів та я жартую чого ти злишся, де би я проміняв свого гольфа на якийсь БМВ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: балачки про гольфів Я не злюсь, просто підхарює , як в кількох темах хтось довбеться головою в стінку
Відповідь: балачки про гольфів Я ,скільки бачив гольфів GTI, то всі тридверні. А п'ятидверні випускались?
Відповідь: балачки про гольфів А Jetta VR6, або 1.8 бітурбо- то шоб в супермаркет за капустою їздити(то, правда4-х)? Evolutin, Impreza,і М5 теж?
Відповідь: балачки про гольфів А мені по барабану проблеми тих, хто сідає ззаду. Моєму малому там класно, а я спокійний, що він не відкриє дверей, яких там немає. А мені і одному пасажиру набагато комортніше ніж в стандартних чотиридверних седанах. Інша річ, в лімузинах - там все для задніх. На жаль ВАЗи, гольфи ітд це не лімузини, тому ІМХО ззаду там і з 5-ма дверима не набагато комфортніше ніж переднім. Суть купе - розміщення передніх пасажирів над чентром ваги машини+можливість егоїстичних налаштувань сиджень+супер огляд який недоступний в чотиридверних, де замість пейзажів збоку видно стойку
Відповідь: балачки про гольфів +1 погоджуюсь на всі 100! 3 дверний набагато кращий, мій тато як купляв машину хотів 5 дверну тепер жаліє шо купив 5, бо в задніх дверях замки гримають плюс заплатив шосб на 500 євро більше ніж нза 3 дверну (може більше ми вже цін не памятаємо) плюс 3 лекша відповідно краще їде
Відповідь: балачки про гольфів На стоянках важко вилазити, і пасажири, постійно по подіуму ногами валили- та колонка вже на алюмінієву миску схожа була , і ше задні вікна не відкриваються
Відповідь: балачки про гольфів ти часто когось возиш? я взагалі люблю їздити сам. а нашо тобі задні вікна? і нашо вікна вапще відкривати?
Відповідь: балачки про гольфів Якшо згадати, то не часто. Але і свіжого повіиря хочеться, коли кондиціонера немає
Відповідь: балачки про гольфів Про стоянку погоджуюся, але купе повинно зберігатися в гаражі. Подіуми - згоден, тільки варто сіточку ставити навіть в 5-дверках. Вікна справді не відкриваються, але розмір відкритих вікон в купе повинно вистачати кожному!
Відповідь: балачки про гольфів ненаю як в кого но вікна впринципі не відкриавю мене дратує шум запах вихлопних газів і звуки запороців і стоїть питання якшо вікна відкривати нашо тоді машину тонувати? Я не люблю коли на мне хтось дивиться тому вікна затоновані і ніколи не опускаються а для свіжого повітря включаю пічку на холодне повітря, плюс забув додати якшо відкривати вікна то пилюка в салон йде відповідно частіше треба прибирати наош рідко час є
Відповідь: балачки про гольфів Незабувай про те що існують люди які в авто курять, і курити в манині при закритих вікнах ужасно! І в загалі то вікна піднімаються і опускаються саме для того щоб їх відкривати!
Відповідь: балачки про гольфів а мене якраз дуже цікавить якшо людина курить і любить ссвою машину ну як можна в машині курити, потім вонь в машині попіл всюди плюс стеля з часом колір міняє