Відповідь: балачки про гольфів я дуже люблю свою машину і курю як паровоз тому і курю в машині бо це подвійне задоволення!!!
Відповідь: балачки про гольфів І я також. 8) А хто може сказати шо ми з Тревелом не любимо своїх машин - хай перший кине в нас камінь. :grin:
Відповідь: балачки про гольфів ну вот бачиш брате Тополь ми як завжди праві навіть ніхто не перечить !!!
Відповідь: балачки про гольфів ХМ а кому охота домкратом в голову получити, вот я наприклад кинув курити, щоб не курити в машині, хоча курив більше 10 років!
Відповідь: балачки про гольфів всьо таки гольф то ідеальна машина ! ! ! вот я вже котрий раз збираюся продавати,а потім знов подумаю собі ну ше місяць другий поїжджу. Мені найбільше подобається те шо ремонтувати його дешевше ніж ровер, бо як би то так легко сказати, я не є стих водіїв які обїжать всі ями !!!
Відповідь: балачки про гольфів Привіт ВсіМ! Я тут почитав форум... Прикольно у вас тут. Маю надію, хтось мені допоможе. Я збираюсь купляти своє 1 авто. Зупинився на Гольф 2 (5 дверей) або Джетта 1989-1990 р.в. Але що краще? В плані ремонт, ціна запчастин? А головне, дизель чи бензин? Ось в чім питання... І де краще купувати? сподіваюсь я тут не забагато всього на 1 раз позапитував...
Відповідь: балачки про гольфів приїзди цієї п*ятниці на з*їзд, ми тобі не просто розкажемо, а ще й покажемо.
Відповідь: балачки про гольфів Зовсім ні Якщо потрібно буде забрати - заберем, я колись туди навіть пішки лазив коли авто було на сервісі, бо дуже хотів подивитися драг-рейсінги. Хто хоче - той прийде.
Відповідь: балачки про гольфів Дякую за запрошення, але я не зможу. Живу не у Львові, на роботу доїзджаю, а вдома мала, 10 місяців, то вечорами з нею проводжу час, бо цілими днями мене нема... Але колись, дасть Бог, і на з"їзді, може побуваю. От би тільки ще машину десь купити... То який двигун краще обрати, бензин чи дизель? Це я до теми....;-)
Відповідь: балачки про гольфів Я думаю для першої машини ідеально підходить Гольф ІІІ (трьохдверний), машинка просто супер: бодренька така, куда хочеш пройдеш, та й в обслуговуванні не дорога. Двіжок 1.6 в самий раз: і бензини багато не їсть і якшо поганяти хочеш, то 160 км./год. тіко так їхати мона:mrgreen: Головне взяти добру (не биту і не замучену) машину, таку як в мене
Відповідь: балачки про гольфів Гольф і Джета, це практично те саме. Різниця - багажник і фари Гольф більш молодіжний, спортивніший, на вигляд. Мені Джетта більше подобається. Багажник немалий
Відповідь: балачки про гольфів бодренька машина це сірко з КРом!!! а 160 то не показник, краще би до 100 скоренько набирала.. якщо вже говорити про шустрі гольфи то це другі з КР і G60.. а треті з ABF і ABV..
Відповідь: балачки про гольфів Шустренька ??? - шось мені так нездається. КР - так неспорю рулить. Но Г60 точно шустріньким неназвеш
Відповідь: балачки про гольфів Кожна жаба своє болото хвалить :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: