Відповідь: балачки про гольфів Я чув погані відгуки про ті веершості. Двигуни могутні, але кажуть на драгу тяжко - бо або страшно полірують асфальт або туплять. Хлопці з корадо су кажуть шо G60 кори обїжджають 2.8... Не судіть строго за шо купив за то і продав....
Відповідь: балачки про гольфів Якраз друже Тополику Веершість не так шліфують асфальта бо вони важчі і мотор привантажує передню вісь, а то шо тупить бо важка машина то факт.
Відповідь: балачки про гольфів Ну, то не мої слова... Я б свій жо-60 залюбки обміняв на веершостий. :-D
Відповідь: балачки про гольфів Тополь не продавай марку, треба бути гордим шо їздиш на ЖО60 Коррадо! а не казати "поміняю", "залюбки"...
Відповідь: балачки про гольфів Я гордий! Але мене просто розіпре од гордості, якщо я вліплю собі 2.9 веершостий і турбінку на нього. То зара мрія мого життя... :grin: :grin:
Відповідь: балачки про гольфів Хватить мріяти, ти давай роби щось щоб ми побачили що ЖО60 то нормальний двіжок. Коли вже компрессор від Мерса поставиш?
Відповідь: балачки про гольфів Ти спустив його на землю... Я так подумав, а щоб було якби Травел вліпашив на свій Гольф компресор??? Тополь ти б його догнав на Коррадо?
Відповідь: балачки про гольфів Тополь і Мартіні і так недалеко втікли від мене зі своїми компресорами
Відповідь: балачки про гольфів Нам з Тревелом нема чого ганятися, бо ми і так самі модні рейсери. Ми як будемо ганятися, то сам Бог спуститься подивитися. :-D
Відповідь: балачки про гольфів постав сильніший компресор на таперішній двіжок і будеш тікати від субаріків (WRX ))