передам інфу про батл одному таваріщу. якщо все буде файно то він вам покаже як їде тюнений scirocco )))
Хотів би я з ним заїхати на 402 по-чесному 9А не їде. Я вже це проходив, після півроку позору зняв . доробили дисками? Ще скажи пісялками Коротше, vovka, пацієнта свого в студію давай, будемо діагноз ставити, при потребі розтин робити. До речі, ти теж заїжджай, хочу з твоєю вісімкою стартанути. Ну на крайняк з ST-шкою, бо CAT так і не відважився
Там не 9а двигун а тільки блок. Фактично то 2-во літровий KR. Ми йому блок переставляли. Чи його доробляли не знаю. Але знаю що з тими вприсками і двигунами серйозно у Львові тільки троє -четверо людей вміють працювати, а він вроді в них не був... через те може і не їде.....)))))))
він і справді не їде. точніше не їхав бо вприск як би то культурніше сказати.. дістав його короче, тому був демонтований )) . я коли їхав в тій машині то шось воно більше 5500 так туго набирає.. нерозумію чому. ніби мотор 2.0, головка ніби 16v, канали в голові нормальні.. ну хіба шо там вали нікакущі. реально воно їхало гірше чим 1.6 16v ваз. мені здається там проблема була у вприску. був у різних майстрів і шось ніхто йому того не рішив. рано я в принципі не кажу шо він когось об'їде.. і чи взагалі приїде бо вроді десь в тих числах має змагання. але постараюсь його переконати і до того часу все налаштувати, щоб не було позору )) вісімку ніяк не дороблю.. то колектор півроку робили.. то зробили, а карбюратори в рульову вперлись - ну то не дивно, робилось в різних містах а мотор унікальний на всю Україну тому все на око ))) переробляють трошки )) до 20 навряд чи встигну обкатати. а ST не їде.. 16-16.2 секунд квотер.. 150 сил для ваги в 1150кг маловато )) то не результат. я думаю в твого scirocco програю, або максимум рівно буде. я на ST в Київ на Чайку на трек дні їздив. от то її стихія. Так що краще давай в Києві цього літа на трек днях якось пересічемся.
а якщо я буду на авто з неїдеальнив виглядо ,але з претензією когось таки обійти на батлі мене сильно засміють? просто мій Пасатік яким батько їздить неахті вигляд має,але в тех плані я за ним дивлюсь то як незасмієте?(Я ЙОГО ПІД ПОКРАСКУ ГОТУЮ) тоді приїду.Ото гон буде як універсал порве корка,або сірка якого УУУУУУУУУ-Х.