Бензин А95 Puls

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MARTINI, 22 жов 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Машина скорше їде бо ми змиваємо болото і машина стає легша і аеродинамічніша

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    ну хто як часто миє :))
    зараз реально поліпшений 95 хіба на шеллі продають ІМХО..
    а найкращий варіант це проста 95 на Луку..

3. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    може офф
    В мене 1.3 карб. Як впливає ця бензина на двигун? Чи може працювати мій двигун на 98-му?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Може без проблем, тільки от різниці буде нуль. Хіба теоретично може зрости на кілька градусів температура, але ти того не помітиш, бо система охолодження зроблена з розрахунку на різну погоду, тобто з запасом і всеодно триматиме робочу температуру.

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    нуда.
    прогорять клапани, або прогорить поршень от і все.
    і кут запалення треба міняти, інакше дитонація буде.
    нетреба мучити мотор тим бензином який невказано заводом.

Останнє редагування: 26 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Від 98? Підтримую Скіроко, збільшиться температура двигуна але не до температури плавлення двигуна і поршня, тому єфекту буде 0, може розхід зменшиться на 200-300 грам на сотню.

7. SAVA

SAVA Active Member

VW Golf II 1.8 PN 2E 1989(був)
    Я там завжди заправляюся і нічо

8. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Детонації не буде, так як бензин більш високооктановий має більшу детонаційну стійкість, але він довше горить і більше нагріває метал в камері згоряння а отже більші шанси що там щось згорить, наприклад клапана )) якщо СЖ (і взагалі не СЖ єдиною, там ще купа всього впливає) розрахована на 92-95 то мало смислу лити 98.. інша справа що той що на заправках 98 може бути в реалі просто нормальним 92 або 95 ))

УОЗ під 98 бензин треба збільшити.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ніколи
    Детонація буде, якщо залити 76-й. Від 98-го якраз її не буде.
    краще лити більше октанове число, цей бензин якісніший і ближчий до того, який прописав завод.
    Ти справді можеш уявити Баркас, в якому горять клапани?

10. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    Я взагалі неможу уявити клапана в баркасі :)) просто написав як впливає більш високооктановий бензин на мотор. Не обовязково мусить щось згоріти :)

11. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    в нас є сімка в яку парканадцять разів заливали 98 бензин раді приколу, то прогорів поршень через місяць, а ти кажеш ніколи. є практика. невіриш пробуй.

12. Lyubomyr

Lyubomyr Active Member

VW Passat B7; Barkas B1000-1 1989 1.3 MH
    я про це і питає, бо по логіці так повинно бути
    чесно не знаю який треба заливати, правда нижче 92 не заливаю
    знайомий заправляв у Польщі Баркас 1.3 і казав що машина не їхала а летіла)))

но-но, маленький ЛІКБЕЗ для тих хто не в курсі, є 4-тактні Баркаси з двигуном 1.3 карб від Г2, і в мене вже такий стоїть))) такщо уявляти тут нічого
    З.І. в даному випадку чи дасть щось використання всяких 95+ Мустангів, Биків чи навпаки може зашкодити(через наявність присадок?)

13. Transporter4

Transporter4 Початківець

VW Transporter
    Думаю твій Баркас полетить, але чи довго він летіти буде? Мій знайомий в 21093 пробував лити 98, дев`ятка летітла(спідометр поклав). Після перших 100 км двигун почав працювати дивно.Коли розібрали двигун то з клапанів майже нічого не лишилось, а потім і до кап ремонту не довго їздив.

14. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Розповім і я. Їду в неділю з Тернополя в Житомир. В Тернополі на кільці, де виїзд на Хмельницький є велика ОККО. Про неї відгуки в місті не дуже. Але вона зразу біля дому, думаю заправлюсь. Далі діалог мій і заправщика:
    Я: 95 будь-ласка
    Запр: немає, беріть пульс або 92!
    Я(іронічно): та моя машина на вашому 95 їхати не хоче, а ви мені 92...
    Запр: тоді пульс.
    Я: ага, 95 може попастися європейський, а ваш Пульс українського розливу і бадяжений. Ше й коштує 6грн.
    Заправщик мовчить, сміється і схвально киває головою. Поїхав і я звідти...

15. Transporter4

Transporter4 Початківець

VW Transporter
    Не знаю чи правда, але чув що на бензовоз 95 дають відро присадки от і виходить 95 puls.Маже puls це назва присадки.Тоді має бути 95+puls

16. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Это произошло не от бензина а от того что он стрелку положил это для зубила нормальное явление !

17. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Не знаю що там лиють і не являюсь рекламним агентом але всю зиму відїздив на 95 Пульсі (заправки ВВеликого-Кульп., і Ч Калини-Сихів) проблем із зимовим раннішнім пуском не мав ні разу , правда виріс розхід пального на 1-2л, думаю чурез постійне використання підігріву і короткі переїзди, по динаміці не скажу, зима була гарна, а зараз дороги як полігон.

18. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    Недавно вирішив спробувати 95 пульс. За день виїздив цілий бак, а потім на тій же заправці залив звиклого 95. Так от, на пульсі машина поводилась тупувато, і розхід збільшився на 1л, а на звиклій 95 - ніби ше якийсь додатковий моторчик вчепили. Не кажу шо 95 дуже добрий, але точно кращий від пульса.

19. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    так запаленя виставлено на 95 от і їде ліпше :)

20. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Заправка В Великого-Кульп, що 95, що Пульс повне геее.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)