Бензин по 7,85 грн?? Серйозно??

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Shaggy, 25 січ 2016.

1. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    я 2-й лию )

треба тиждень-другий попробувати --- 17 грн - то то вже ближче до ціни, про яку ми тут дискутуємо :)

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Чувак, пасату ващє пофігу який бензин жувати,)))

• Подобається Подобається x 1
  3. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    летит як дурний... я ті кажу )

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Аякже))) Не знаю як 2Е, але ААМ жував все шо попало, і проходив десь 500тисяч, навіть не вскриваючись. Аби масло добре лити.
    І тепер новий власник вже тисяч 100 наїздив і тішиться як слон)

5. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    деколи зле пудит як підальку невідтотойво, а такво - то тойво всьо їсть :)

6. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Також лив колись постійно, потім вернувся до ОКО но не давно заправив знов на Укрнафті, машину не впізнав летить як дурна, різниця дуже велика по тязі. Та й на Г2 завжди був самий низький розхід на Укрнафтівській бєнзі.

• Подобається Подобається x 1
  7. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Декілька раз заправляв 92 в Нових Стрілищах на укрнафті, гівно повне, потужності ніякої, ледве їхало розхід був більше норми. Так, то переважно на окко в Жидачеві або в Новому Роздолі, або на вог в Стрию, остання це взагалі суперова якість. А в Ходорові окко херня, вже 2 там не заправляю, хоч сам звідти, розхід як мінімум на 1л. більший, сам провіряв.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

8. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    заправлявся раз коло тебе (як виїжджаючи з ходорова і на розвилці Львів - Івано франківськ) так от там 95 взагалі ніякий, єле до сихова добрався... там заправився і полекшало трішки

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Моєму трактору пофігу що жерти. Якось, 2 тижні тому, заправив Шела Нітро+, результату ніякого. Як їхала так і їздить. Як заводилась так і заводиться.
    Тому переважно задуваюсь в себе на районі, Львів-Петроль (може бєнза там фігова, але ДП норм.) ціна ДП 1л=14,40грн.

П/С/ сьогодні виявив, що мені на роботу, відстань в одну сторону складає 10 км, і в той же час треба добиратись двома маршрутками.

Прикинув по ДП: туда-назад * 5 днів = 100км/тиждень, при розході палива 4-5л на сотку (не більше 5л з прогрівами та заторами стандартними), витрачаю 5л, а це = 14,40*5 (так, щоби було вєрняково) = 72,00грн. на тиждень возити себе на роботу.
    Прикинув по маршрутці: туда-назад *5 днів = ((4+4)*2)*5= 80,00грн. на тиждень їздити маршрутками на роботу з пересадкою.
    Ось така арифметика, ну, але звісно є інші витрати (амортизаційні, і т.п.).

10. WANTED

WANTED Місцевий

В мене на день на роботу і назад 35 км, маршруток, щоб добратись з денної зміни після 20 00 вже нема, так само, щоби приїхати на нічну зміну на 20 00 треба виїжджати о 18 00. От приходиться їздити машиною щоразу. Плюс ще по своїх потребах і того 1500 грн в місяць на бензин, а то і більше. По 7.5 було б дуже гуд.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

11. bodya999

bodya999 Active Member

AUDI 80(B3) 2.0(½ 3A, ½ AAD) '91
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    попробуй в бла-бла-кар, або найди собі пасажирів ч/з Vk, Fb, Ok.

13. WANTED

WANTED Місцевий

Пробував бла, шукав як пасажирів, так і водіїв, безрезультатно, деколи підбору по дорозі, то пару грн повернеться, але то копійки, я вже привик))

Надіслано з мого HTC One M9

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)