Безконтактна мийка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем roma_lviv, 11 лип 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Відповідь: Безконтактна мийка

Зроби пару фото ми порівняєм з нашими автобанами!

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

1. Мию мотор на Кн.Ольги за мостом направо як їхати в гаражі (видно здороги)
    2. Миють мотор по різному як яка зміна.
    3. Навіщо сушити мотор 3-4 год? Якщо троїть або не зоводиться, знати провода, кришку трамблера і продути і всі діла.
    4. Дивуюся що кажете що погано миють, коли мені чёта не нравіцца - включаю язик і тикаю їх носом в ті місця які є погано помиті, в разі чого включаю ненормативну лексику і акцентую що плачу гроші і мені все має бути чічя-ляля (також з ненормативною лексикою) після чого машинка виїзджає чиста і блискуча :mrgreen:

• Подобається Подобається x 1
  3. 514rabbit

514rabbit Active Member

VW GTi 2010 2.0T + Honda Shadow 750cc '84

:mrgreen: :mrgreen: 8)

4. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

підтримую вчора мив на мойці мотор. Накрили целофаном лише колокол сигналки , полили хімією через пару хвилин змили хімію гарячою водою, і потім воздуханом під тиском висушили свічки клеми, генератор, трамблер (ну я сам ще взяв воздух і просушив всі місця де тіко дістав. і все через 10 хвилин як нова.

• Подобається Подобається x 1
  5. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v
  6. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

В мене знайомий працював на мийці мив я завжди безкоштовно і відповідно безконтактною моюкою і різниця є, коли вам миють машину гупками то фарба просто царапається а безконтактною ніяких царапи + всі щилини чисті і нема ніяких плям на машині, а пилюка припадає того що машину воскують так має юути, я свою коли вручну натру поліролем так вона тоді блистить і поверхня дуже слизька але зато припадає пилюкою але є така в мене спеціальна щітка я її називаю кото така пушиста , береш раз два і пилюки на машині нема бо поверхня покрита поліролем або воском і дуже слизька тоді пилюка просто і легко злітає, якшо машина покрашена правильно добрим майстром то її ніяка хімія негрозить!!!!!

Додано через 3 хвилини
    Ага помили нам раз Спрінтера так помили шо блок управління коробкою автомат накрився:cry:

7. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Подібна ситуація була в нас з Ауді! Автоматична коробка після мийки стала 2-ступеневою.

8. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

не однозначно. Залежить від мийки. Якщо губки постійно міняють, якщо перед миттям авта губку вимивають з кархера, то й царапати така губка не буде. Звичайно , якщо спочатку губкою потерти колеса, або підкрильник, а потім по капоті ... За таке СТРІЛЯТИ треба!!

Пилюка припадає не тому що воскують, а тому що хімія фігова. Насправді це машина погано помита, а здається що пилюка. Для того щоб нормально помити безконтактно, треба нормально хімію , і НЕ РОЗБАВЛЕНУ ! І Апарат високого тиску води має бути нормальний, щоб атмосфер 200 давав, а не пшикалка з під крана.

Додано через 1 хвилину
    І взагалі, безконтактно вимити авто з не новим лаковим покритям ДУЖЕ ВАЖКО. Це як правило для нових автівок.

9. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Я такого не говорив...:???:

10. PassatB5

PassatB5 Active Member

Passat B5 Saray 1.8 20v

Я чесно кажучи не уявляю де блоу управління коробкою в спринтері, тай взагалі не уявляю що це таке (думаю щось на зразорк комп'ютера). Але якщо він у вас полетів після мийки, то може це у вас той блок такий ???? Не треба все валити на мийку. Може там герметизація була порушена ?

11. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

Нє просто коли керхером під тиском миють затиче куди хочеш, і взагалі недоганяю нафіг там мити, я завжди стару зубну щітку вруки і чишчу і нічого незамочу і чистіше буде!

12. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

Я шось не шарю, нафіга взагалі під капотом шось мити, здається жоден виробник авто такого нетошо непорекомендує, але й заборонить. Одні проблеми від того миття, а толк який?

13. BaNdeRa

BaNdeRa Active Member

VW Golf III 1.6 1994
    Клубна карта:
    000487

Мити мотор треба тільки в тому випадку, коли тобі з ним шось робили, наприклад міняли прокладки, масло і т.д. Відповідно після таких процедур на мотор попали різні рідини, які при його нагріванні будуть парувати і під час їзди з-під капота буде валити дим. Просто так мити мотор не вартує.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Цілком згідний. Пари масла, що осідають на моторі консервують його та пластик і дроти коло нього. Від мийки алюміній окислюється, дроти ламаються від обезжирення, пластик тріскає.

15. Skil

Skil Active Member

VW Jetta II 1.8і 1986
    Тут хтось мився?

Якщо так, то як миє?

Вкладення:

• muyka.jpg
      muyka.jpg
      Розмір файлу:
      95 КБ
      Переглядів:
      299
    • muyka-2.jpg
      muyka-2.jpg
      Розмір файлу:
      54,4 КБ
      Переглядів:
      278
  16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Відповідь: Тут хтось мився?

Звичайна портальна мийка як на заправках ОККО і ціни ті самі.Переваги-швидкість-15хв,якість прийнятна.

17. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

ХЙЗ я чомусь вірю в історії про обдерту краску..

18. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Раз я раз тато заїжджав, миють класно і нецарапає, + машина дуже класно блистить пістя тої мойки!!!!

19. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Солідарний з думками Solaris. На практиці бачив відірване дзеркало у Вектри і свою поцарапану кришку багажника.
    PS: Народ перестаньте плодити теми про мойки! Пишіть уже в тих двох створених!

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Мився на таких мийках два рази бо не було альтернативи. Перший раз бо на всіх мийках в районі була черга на пів дня, а другий раз бо була ніч, а я їхав на базар у Франківськ.

Фарбу не дряпає, але якістю не задоволений. По-перше не вимиває добре, по-друге не висушує до кінця, і виїзжаєш звідти мокрий збирати пилюку

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)