Біксенон на Гольф 2

Тема у розділі 'Запчастини і тюнінг', створена користувачем Oleggrush, 6 лют 2012.

1. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    сховавши за сіточку небуде доступа для протирання (миття)

Протитуманка не буде схована. Думаю вирізати отвори в решітці...

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Протитуманка нематиме коректора тому коли посадиш пасажирів на зад, чи підвантажиш мафинку прийдеться або сліпити зустрічку або вимикати ксенон, а нащо ставити гарне світло щоб ним не користуватися!!!

3. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Сперечатися не буду бо не стикався з тим. Вантажів не вожу, важкі пасажири теж попадаються рідко))),не бачив великої різниці в дальності освітлення дороги штатними фарами при їзді з пасажитами і без. Думаю, і тут проблеми не буде.

Останнє редагування: 14 лют 2012
  4. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    згоден але 95% свого проїзду здійснюю сам або одним пасажитом як і дільшість в цих межах тому при одноразовому виїзді на дачу чи аля того я думаю вартує ставити і вимикати коли сліпиш, це раз а подруге незнаю як де але в мене галогенки в самому низу і як виставив правильно так і нелізу і несліплю і проблем немаю.Я думаю тут до кожного питання правильни підхід потрібен, і нірколи неставте на заводський рефлектор,як мінімум шліфаніть його

5. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А можна питання в тему? Коли ви вмикаєте протитуманки? Коли страшна мряка і вас реально не видно на дорозі (і ви бачите не далі витягнутої руки), чи напостоянку, бо так круто? Направду, не конче розумію...

6. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    даю відповідь на гарне питання , при поганій видимості.

7. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Дуже гарне питання! Для достовірніших відповідей (щоб більше чесно призналися) я би запитав- "Хто любить їздити з увімкненими протитуманками і фарами за умов безпечної видимості, або вдень?"
    То, просто, люди дуже хочуть в Євросоюз і таким способом виказують своє бажання:D:D:D..., або мовою жестів кричать всім учасникам дорожнього руху- "Шо, не видиш, шо я тутка їду!:D"

8. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

VW CADDY MAXI GTD 2012 180bhp
    А в сніжну заметіль хоча б габарити потрібно вмикати? Їздив всю цю зиму по трассам, то фура іде по центру, і за нею шлейф снігу, або вже думаєш обганяти, а на тебе привид, ще й білого кольору...Тоді питання, що кожен рахує за погані умови видимості???

Сенсу вмикати світло в сонячний день взагалі немає, хоча я і їжджу з габаратами, бо вони дуже гарно виглядають на машині.
    ПТФ є, вмикаю коли ближнього іноді не вистача, або коли видимість дуже "гарна".

Останнє редагування: 14 лют 2012
    • Подобається Подобається x 1
  9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І власне в це розходиться!!! Коли надворі день, то, буває, так лупне тобі в очі тими бидло-ксенонами, що хоч у фосу! А як сніг або туман, або просто-напросто ніч, то ти, блін, мусиш за будь-яких обставин розгледіти його на дорозі!!! Щоб йому пусто було!!!

10. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Зараз за флуд почнуть наказувать, але я теж терпіти колхоз-ксенон...у мене в фарах стоїть ксенон, але ближній і птф стоїть лінзований, а дальній використовую ну дуже рідко, хоча іноді приходиться моргать ним, бо вночі неможливо їхати...хочеться автомат поставить в бампер, і стрілять по таким фарах...

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А свої, виявляється, живуть навіть у далекому Ріо...

Таке зі мною вперше! Чоловік дістав протягом п"яти хвилин від мене два плюсики.
    І можете забанити мене за флуд!!!
    Або, як каже Kinder, та поставте вже мені того мінусика...

12. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Не так далеко, там ще Житомир є:) просто звучить, а до Львову не далеко зовсім, хоч за кермом машини своєї ще не повних 2 роки, але на дорогах повний жах...Тазиків тюнені взагалі на металобрухт поздавать...Ідея з автоматом = аж дуже цікава :)

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А головне - близька нам, львів"янам, як розумієш :lol::lol::lol::lol::lol:

14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    До слова. Знайомий з дівчиною їхали через пшеків і по ривичці з протитуманками... страж мяста догнав і намалював штраф.

15. VWDRIVER

VWDRIVER VWMANIAC

Хоч і Євросоюз, але в кожній країні є особливості управління та експлутацією ТЗ...а у нас взагалі жах.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    і в нашій країні теж не можна так як і всюди ганяти з ПТФами пачом зря, але ніхто за то не штрафує, хоча можуть. Ми поки не того рівня країна. Треба ще підрости. А поки що будем другдруга сліпити

17. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    а нашо друг друга,треба починати з себе , а не по принципу як всі так і я.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Кароче меньше флуду більше діла!
    Лінзований біксенон це прекрасно... але ну не влазить в Г2 фару жодна лінза. Доводиться різати. Ітак прикупив я собі комплектик ламп Н1 з блоками розжигу і лінзи G5 з габаритом-ободком а-ля ангельських очей
    Дістав я фари з прозорим склом і рефленим рефлектором... панэслась

Досить легко зняв скло нагрівши фари в духовці

Щоб лінза влізла зробив 8 надрізів з тилу фари і розкрив її як тюльпан. На фото фара по суті висить на лінзі яка вперта на стіл. Ахтунк. Лінзу треба ставити так щоб шторка була знизу! Лінза перевертає зображення!

Помаленьку відгинаючи і підрізаючи прикладав скло. В кінці кінців коли скло перестало торкатися лінзи прийшов час ховати той тюльпан і герметизувати то безобразіє. Для цього пригодолися 2 половинки банки з-під великого нескафе Висота по 5 см. Банку відрізав по висоті 5.5 см а потім гострі краї позагинав всередину

Для чого дирка поцентру - для того щоб просунути туди задню частину корпуса лінзи і притягнути лінзу до рефлектора. Доречі на бонку наклеїв ущільнювач для вікон щоб вона щільно прилягла до рефлектора.

Оскільки хром з рефлектора відлущувався поки я гнув свою лінію пласкогубцями то краї відлущеного покриття я позаливав суперклеєм щоб воно мені потім все не висипалось в фару.
    Надіваєм її і притягуєм гайкою що йде в комплекті з лінзою

Так як кольорові цацки під капотом не каміфльо, та ще й поржавіти може.... чорна ізолєнта рулить!

Лишилася непонятка що робити з отвором для габарита, тим більше що через нього виходять проводи шторки і ангельського глаза. Та й чорна пляма в фарі якось не шарман. Рішення просте - фольга і скотч. На малюнку 2 фари. А ну спробуй знайти на лівій бувшу дирку від габарита

Прямо по центру прозорого скла були буквочки "Н4". Прям в них і світитиме лінза, а це мені нідочого. Шліфуєм, поліруєм:

Знав би я що це мені обернеться 3-ма вечорами з дреллю в руках і підбирання шкурки/пасти - ХЕР би я за то взявся!!! Ну але раз вже взявся то назад дороги не було. Вийшло не ідеал але краще ніж було.
    Ну а далі все просто. Приклеюєм скло на герметик і трошки герметика даєм в район виходу проводів з отвору габарита. Після висихання ставим фару

Підключив. Працює. Є правда поки 1 мененгіт, блоку розжигу треба нормальний струм для включення фари. Потрібно щоб проводка була хороша до ближнього, інакше буде включатись по 1 фарі. Також потрібен діод щоб ближнє не виключалось при переключенні на дальнє, але то вже мєлочі.

Якщо кому треба можу продати ці фари за 350$ "установочний комплект" з ксеноном блоками і всіма необхідними фішками :)

19. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    1. Як блок з лінзою закріпив у фарі?
    2. Чи вдалось виставити фари, і як відцентрував блок з лінзою у фарі? чи на око?

20. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Вона впирається маскою і задньою частиною в рефлектор. Притягується банкою і нерухома взсгалі. Центрував на око, хоча в рефленому рефлекторі є ребра які допомагають зорієнтуватись. На днях поїду до ОлегаМ і буду виставляти фари, там і побачим. В разі якщо щось погано то гайку завжди можна відкрутити і повернути лінзу куди треба. Далі притягнути гайкою назад.
    Плюс цієї системи в тому що не потрібно кріпити її жостко самонарізами.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)