??? Біла фігня в маслі ?????

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Yra Golf3, 9 лют 2008.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: ??? Біла фігня в маслі ?????

Якщо ця "фігня" багато в кого - може хоч хтось би виложив фотку тої кришечки зранку!?

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Якщо не забуду то завтра виложу в мене в соболі така штука присутня, але після того як я кручу його 5 километрів на відсічці в надії на то шо поршня повилітають.

3. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Тут я тему піднімав і фото викладав. http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1580
    З приходом весни пройшло, зараз бачу тільки після того як трохи більше мотором покручу.
    ІМХО, це таке фігове масло.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Ти далі з тою піною їздив? Не міняв?

5. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Да я б не їздив, але "класні спєци" успокоїли тестя шо то конденсат-зима-волога і т.д. і він рішив не міняти.

6. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

Добавлю ще своїх 5 копійок. Останній раз бачив таку заразу, ще коли їздив на «москвичі» і заливав LOTOS. Схоже на те, що та піна, дійсно конденсується з масла в холодну пору року. Коли тепло, вона просто випаровується і тому її не видно. Особливо часто її спостерігають люди які зимою їздять на короткі відстані не встигаючи достатньо прогріти в дорозі мотор. Останні 11 років з такою штукою не стикався. Хоч на 2109 заливав і наші масла типу «Маст екстра» (до речі за 6 років ні одного зауваження до того масла) і імпортні. В VENTO заливаю ARAL - масло цілу зиму в нормі. І про чистоту шлангів що виводять картерні гази я ніколи не забуваю, тому на моїх моторах, масло ніде не вилазить, (мотор сухий в пилюці, тук-тук-тук по дереву)
    Схиляюся до висновку –дешеве масло або дорога підробка - основні причини для виникнення піни.

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #eff2d0; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

погоджуюся!

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Стовпець?

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

і не тільки :)

10. Микола 1964

Микола 1964 Початківець

vw Golf II 1.6 1987

Тепер можна сказати , що ця "біла фігня" таки існує , не зважаючи на думку авторитетів цього сайту.Питаня причини цього явища залишається відкритим.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Я так розумію, що хтось там тотально не тільки масло з-під стайні продає, але і конопляні поля навесну палить...

12. transboy

transboy Новачок

VW Golf -2 1.6-88,2E2

Проблема старих двигунів-падає комресія більше газів проривається у картер-пари води з бензи+пари масла=коденсують в найхолоднішому місці,для двигуна не смерть,компресію провіривбим!

• Подобається Подобається x 1
  13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

ой не впевнений я в тому, в бензині не більше води ніж в повітрі, тому до білої піни дійти здається не можливо.

14. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T

1.Не дуже він і старий, 189тис проїхав
    2. Компресію провіряв вона в нормі (ідуже навіть хороша)
    3. Бензину мій мотор, час від часу тільки нюхає(катаюсь на газі, а бензину включаю деколи для профілактики).
    До речі ця проблема пройшла десь в кінці березня.

Шось в тому є, мені на роботу 17 км виходить, але мотор в принципі прогрівається.
    До речі пікажіть чому зимою мотор більше ніж 70-80 градусів не гріється(раніше грівся нормально, а от останні два роки почав таке замічати.)

15. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Думаю що причана в тому що машина їздить на близьких відстаннях і не встигає нагріватись. в мому випадку так на 90 %.

16. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Причина в паршивому маслі 100% фабулу гади продають, знайомий на ринку торгує маслом, но сам на нему не їздить, каже що Кастрола зараз оригінального дуже важко знайти на ринку процентів 90 - фуфло, так що раджу найти нормальне масло і замінити, а короткі дистанції, слабенький прогрів то все фігня ІМХО

17. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    100% згідний з тобою, МАСЛО ФУФЛО ТОМУ І НАЛІТ. вже обговорювали про то. Просто дехто хоче економити на маслі, і ше потім претензії тому бідному маслу виставляти, тим більше на базарах типу Зелене коло чи на артема, продають якраз ту бадягу.:good::yes:

18. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    хотів собі поміняти масло, спитав знайомого, про той кастрол, так він і відразу сказав, що в Україні нема справжнього Кастролу, і він сам торгує кастролом але турецьким і радив його не брати! А так на рахунок білого нальоту, це однозначно погане масло (неякісне, і переважно то мінералка). В швагра також таке було (білий нальот, мінералка), замінив на Шелл півсинтетику і всьо пропало, вчора сам переконався!

19. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Неможу знайти свою тему про цю фігню, емульсію, конденсат і т.д. :) напишу тут.

Була така біда в тестя на машині, грішив на масло, потім на прокладку блока і т.д. Але без будь-яких дій з потеплінням масло стало схоже на масло.
    Літом міняв масло зовсім іншої марки. І восени вже цього року все повторилось.
    В цей час перед зимою знайшовши час була замінена помпа з термостатом (бо перестала качати), поставили патрубок подачі теплого повітря на карб ну і машина цієї зими набагато більше їздить порівняно з минулою. І от та "фігня" пропала, а що саме допомогло - незнаю :sad:

20. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Newman, думаю попередній пост Юри тобі підкаже в чому могла бути причина :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)