можна вставлю 5 коп.? я тоже не вмію, але інколи (бувало раз в півроку) опинявся в більярді, після 4-6 лямпака пива навики самі приходять до тебе. А на рахунок твого задуму, то моя думка така - роби, роби, і ще раз роби. Як не получиться то профіняєш штуку гриваків, зато буде заслужена репутація від дітей (вони ж не знають еталону) і діти будуть гордитись чи пишатись батьком. Бабло як витрачається так і заробляється, а коли буде не втілений задум, то буде мучити, по собі знаю. Тому успіхів в проекті!
Власне, тому і почав. Навіть ще не почав, але вже дещо купив. Тому мушу почати і закінчити, а то вже ночами погано спав, все думав що куди і як )) Чесно.
Народ, ну подумайте хтось головою... там лиш нормальні кийки і кулі будуть пів бюджету коштувати.... Чувак хоче зробити лижі з досок, а ви його тим підтримуєте.. на 1000 грн можна тим більярдом обігратись так, що дивитись на нього більше не зможеш..
Ага. Сам будеш з собою, а як компанією йти? 50 грн/год за стіл то не так багато і вийде. А так друзі прийдуть в гості і кулі поганяти - саме то! Сам мрію про снукерний стіл, але життя таке що дит. коляску нема де поставити...
А як компанією йти - то ти не мати тереза, а вони не папи римські, самі за себе заплатять і навіть дешевше вийде... ) Якщо друзі прийдть - то набагато цікавіше кікер на столі: А - скаладаєтья вертикально, місця багато не потрібно Б - купити можна навіть за 100 євро В - шпас теж непоганий !
кулі 300 грн, кий 150, гума 150, сукно 200, плита 300, дошки, рейки, саморізи 200. Ну хай разом 1300. Навіть 1500. Але скільки задоволення ))
За 100-150 євро можеш собі купити бу в європі.. якщо маєш як привезти.. http://www.ebay.de/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=billardtisch&_frs=1 А син нехай краще уроки робить і англійську вчить! P.S.: а боулінг самому зібрати з дошок слабо ? ))
Думаю це теж реально... Правильно їх струганути, + чимось "заламінувати", трохи парафіну - і вперед! Але я не фанат лиж )))
А тепер питання на засипку: скільки у вас коштує кетчуп торчин в такому пакеті з червоною пипеткою зверху ?? Зараз їду в магазин спеціально за ним)
Не в тему. [off] Цього гімна не купую. Якщо дуже тре то Чумак беру, і то уважно читаю що там ззаду пише [/off]
Є люди яким простіше купити шось в магазині, навіть якщо вони заплатять за це більше - але аргументують це наприклад економією часу і т п А є люди (такі як я) яким цікаво шось змайструвати своїми руками, незважаючи на те, що це забере купу часу і можливо навіть і дорожче вийде, бо процес творіння своїми руками (і гордість за себе в глибині душі) часто приносить набагато більше задоволення ніж просте володіння тою річчю. Та й з все це як елементарна зарядка для мозку і рук - не дає нам деградувати і старіти морально і фізично. Та й взагалі чув, що для людей офісних професій (наприклад таких як я) потрібно бачити результати своєї роботи, щоб банально не почалася депресія ))
Підписуюсь під кожним словом! Для мене суть у співвідношенні ціна/якість. http://www.billiard-s.lviv.ua/catalog/13/31/688/ Ось дитячий більрд. За цю суму в мене мав би вийти не гірший, але в 2 рази більший. Вирішив робити на 7 футів, а не 8, бо мої кульки виявились 48 мм в діаметрі, а не 51, як написано на наклейці. Хтось шось переплутав, але так навіть краще )) 48 мм більш ходовий розмір, можна колись буде докупити кулі в разі потреби, не змінюючи луз. Замовив кий. Придумав як зробити лампу над столом на 3 лампочки з абажуром, з наявних обрізків планок ))
ENERGY, повністю підтримую! Не все міряється грошима і навіть часом. Cherepaha, роби стіл і прийми респект від мене!
Також підтримую твою ідею. Роби. А з e-bay'ю можна одну ідею підхопити В гаражі, саме то, накрив зверху, і поставити щось можна.
Колись якби мати велику хату, є столи 2 в 1: обідній, а знімаєш кришку там більярд. Типу цього, але зовсім як звичайний стіл
Саме такий я хочу - тре буде погуглити і купити такий собі. P.S. Ось такий собі нарив, як тільки у вітальні ремонт завершу, тоді і куплю.