Відповідь: БІЛОРУСІЯ Бацька визаний диктатором №1 в Європі Наступнареволюція після майдану відбулася в Мінську. В Києві працює знайомий, який переїхав з Білорусі сюди працювати тільки тому що його обіцяли пришити, якщо він продовжуватиме там займатися PR. Каже, що є такі ж журналісти. Сорі, але то не гральний бізнес. Тут згідний. Таких рагулів як в нас знайти тяжко Чи то не ти розповідав, як "чесно" в них відбуваються тендери?.. Це справа, яка є етичною проблемою однієї родини, а там, як ти писав,
Відповідь: БІЛОРУСІЯ прикиньте! яку дискусію розвели я думаю шо всетаки в Білорусії є кілька хороших речей з яких нам би варто було взяти приклад! Не спорю в нас більша свобода але питання чи готові всі були до цього.... напевно ні... я думаю шо в кінці кінців в нас більша демократія ніж в США чи Європі томушо в нас можна за гроші обійти закони... тобто посуті то вже перехід від демократії до анархії... орднунг мус заін одер кайн фольксваген кароче
Відповідь: БІЛОРУСІЯ Виникає питання, хто визнав диктаторм Лукашенко. Європейські уряд. Визнали за те що він проводить незалежну від них політику. Елементарна геополітична боротьба. Вони назвуть його як хочуть, бо повиганяв з країни всякі там USaid, різноманітні фонди, які фінансували акції і метою цих "фірм" аж ніяк не були завдання поширення демократії, а проста руйнація діючої влади. Будь-яка поважаюча влада так би зробила. Основне не піддаватися на різні лозунги, які звучать з телебачення. Чистий PR. Щодо політичних мігрантів. Звичайна реакція на руйнівні дії деяких громадян. В нас ще гірше- наприклад Гонгадзе. Щодо наступної революції після нашої. Хотіли зробити по відпрацьованому сценарію. Нічого не вийшло. В Білорусії нама підгрунтя для таких речей. Я неодноразово цікавився в жителів Білорусі, чому вони не йдуть на майдани. Відповідь однозначна - 70% людей не можуть зрозуміти чого їх туди кличуть. Вони мають роботу, отримують гроші, соціальні умови відносно непогані і крім того вони добре поінформовані, що відбувається в країнах сусідах, типу України, де після всіх революцій життя не стало кращим. В Білорусії не глушать канали, доступ до телебачення повний. Показують все, що внас відбувається, для того щоб простий народ побачив до чого можна дійти - ситауція сама сприяє існуючій владі. По тендерах. Звичайно елемент нестатутних відносин існує. Але не такий як в нас. Проблеми вирішуються і причому досить прозоро. В нас була проблема, доречі викликана більше політичними причинами, ніж причинами по суті. Дійшли до міністра, все стало на місце. Маючи з чим порівняти в Україні, державні закупівля відбуваються набагато прозоріше і у більшій відповідності до законодавства. Стосовно спортсменки, яку бив батько. Мені здається, якщо це відбувається на міжнародних змаганнях, пичому з фіксацією камерами. Це вже не родинні стосунки. Хай би він її вдома "тренував", а не в коридорі спорткомплексу. А взагалі, професійний спрорт, це у багатьох відношеннях травма. Більшість із спортсменів, які йдуть на якісь визначні здобутки - це майже каліки, або повні каліки. Така специфіка професійного спорту. Думаю ця проблема не має кордонів.
Відповідь: БІЛОРУСІЯ Давай подивимось на диктатуру такскать по специфікації Диктату́ра (лат. dictatura): форма государственного правления в республике, при которой единоличный лидер (диктатор) фактически не ограничивает свою власть нормами существующей конституции или законов. В переносном смысле — жёстко-авторитарное, не ограниченное никакими нормами управление. тепер давай подивимось що ми бачимо в Булорусії. Ознака перша Міліція та силовики це вища каста на яку не поширюються закони. Вони просто безкарні і всевладні. На одного жителя білорусії припадає по міліціонеру. Ознака друга: Влада задовільняє тваринні потяги населення такі як дешеві харчі і видовища. Показує весь негатив що є в сусідів не показуючи позитиву і разом з тим замовчує негативні тенденції що є в країні. Наприклад що країна з потрохами продана Росії(маю на увазі всі стратегічні речі). Замовчуються або висвітлюються неправдиво вбивства або тиск на журналістів і опозицію в цілому. Коротше відбувається груба централізована маніпуляція свідомістю. І каранні всіх незгідних. Совок одним словом. Ознака третя: Лукашенко є одноосібним правителем який намагається емулювати справедливість. В країні всі спілкуються рос мовою отже і дивляться тільки канали рос мовою а всі російськомовні телеканали просувають проросійську політику і здебільшого антиукраїнську. Так що не треба розповідати про проінформованість. Я був в Росії так вони більше знають про Януковича ніж про Путіна, при тому ніфіга не знають про опозицію до Януковича.
Відповідь: БІЛОРУСІЯ Днями катався на велосипеді Сокількниками з тамтешніми мешканцями. Вони мені зробили екскурсію Беверлі-Хілсом, Ось п'ятиповерховий будинок митника, поруч живе податківець, далі ДАІ, за ним Обленерго, недалеко живе прикордонник... В них у дворах теж все чисто, гарна травичка, рівненький асфальтик, дорогі машини. Але вони ніякі не митники і не охоронці, вони звичайні злодії. І так само кровно не зацікавлені щоб їх позбавляли влади. Як на мене в Білорусі подібна ситуація і те що там рівні дороги Батьці не робить честі, якщо він чує себе господарем народу, за чиї гроші живе його кагорта. Навіть проблема не авторитарності а в методах. Якщо за його згоди відбуваються вбивства чи репресії, ІМХО це вже не правильно. Коли людині важливіше корито ніж чиєсь життя це вже диктатура. А щодо життя простих людей - звичайно, що воно добре, але як тільки в тебе появиться бізнес, "простими" людьми ти вважатимеш таких як ти і тоді думка може змінитися. Якщо в нас ти можеш в один день встати зі свого робочого місця, послати свого тупого шефа під три чорти і створити свій бізнес, відповідно заробляти як нормальний європеєць, там такої перспективи в народу немає, думаю, то дуже важко жити без надій і без майбутнього...
Відповідь: БІЛОРУСІЯ У мене однокашники живуть там, Пашка доречі з Самбора. То коли вони приїздять на зустрічі випускників, то просто насолоджуються свободою! Ми до неї звикли, і не цінимо її, не замічаємо. А вони її ніколи і не знали, бо в 91-му поїхали з УССР в БССР. Буває, як зізвонюємося, то як щось ляпнеш про Бацьку, то Пашка з того кінця дроту аж німіє. То ми його лишній раз і не питаємо. А то ще заметуть друга. У пенсіонерів там хороші пенсії, а утих, хто працює, зарплати не дуже... При тих цінах, що у них були на газ до нового року, комунальні платежі були, як у нас а то і вище, що зараз, не знаю. Ціни на прдукти також високі. А от що хабарництва немає в медицині і освіті, то це Да...