Блимає індикатор зарядки акумулятора, коли газую

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем DEMO, 6 кві 2008.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    - Я... я.. я (тягнучи руку з-за парти)
    - Давай.
    - А чому б не взяти тестер і не поміряти всюди напруги до під час і після блимання лампи!?

Ваш хід. :)

2. kym

kym Аксакал

a 100
    E2......E4......
    анекдот:
    Вибігає мужик на дорогу активно махає таксисту.... той стає.... Пане таксист час маєте..... маю...... давай шахмати заграєм.....))))
    трохи не в тему.... але я під сашу підстроївся......)))))))))))))))))))

3. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    а я про що.уважно читай мої повідомлення.
    прибор-вінже мультиметр вінже тестер і.т.д.
    дякую.
    я даю поради зі свого досвіду а чіпляюсь за слова як ти.
    дякую.

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    за слова не чіплявся. говорив взагалі не до тебе а до автора проблеми.

5. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    приношу свої вибачення.

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Якщо це до мене, хоч не я автор теми, то що дасть наступне:

на холодно з ночі - 12.15В
    завів і горить лампа - 11.65В
    коли вже погазував і погасла лампа - 14.30В

Що далі? Цифри я розумію що показують, але від того лампа зранку не гасне як має бути відразу при заведенні...

А загалом

Допис від Sasa

я зрозумів, що це відноситься якраз до тих, хто давав нормальні поради. Я к на мене, там порада тут порада і бідному сорочка. Методом виключення йдемо до вирішення проблеми. То що тут поганого?

7. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    якщо живеш недалеко підїдь сюди http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7931
    ще які обороти двигуна як завів зранку двигун.

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Та це і нубу зрозуміло, що оберти спочатку більші ніж на прогрітому двигуні. Я так розумію питання мало б бути " на скільки більші?", але я ніяк не можу доперти при чому тут генератор? Адже сказано що потім все добре, навіть і при більших обертах.

Останнє редагування: 13 бер 2011
  9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    З точки зору медицини, скоріш за все, проблема у діодному мості або забрудненому генераторі (попла вода, браковані щітки, і т.д). Моя думка що друге :morning1:

10. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    власне я хотів уточнити чи вони не надто низькі.
    і після прогазовки лампа тухне.а на розігрітому двигуні оберти нормальні.
    я вже писав що причин може вути багато.тому найкраще продігностувати мені.не завжди водії дають в форумі чи по телефону правильне пояснення тої чи іншої причини.
    до мене колись приїхав знайомий на бмв 520 двиг м20.до того він був у кількох майстрів йому написали список на заміну більше 10 позицій по двігуну.у нього були симптоми низькі оберти,підхлопування двигуна,погані тормоза,загорялась лампочка акб.
    я продіагностував і виявив що це прокладка впускного колектора.
    після заміни все встало на свої місця.
    дякую.

11. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    дивитись кольца і щітки в першу чергу,а взагалі то я вже казав :nea:

12. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    хлопці вам не здається що ми один одного повторюємо по кілька разів.

13. andrey28

andrey28 Початківець

passat B3 1.8 універсал
    можливо повторюсь, але таке питання:
    ледь блимає індикатор(видно тільки вночі) в чому може бути причина?

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ось може бути і причина, скоріш за все транзистор не в правильному режімі працює, але не настільки щоб діод повністю встиг загорітись. Але не тре виключати інших варіантів (поганого контакту, затертих дорожок в приборці і т.д) ;)

Останнє редагування: 15 бер 2011
  15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    З моєю проблемою розібрався пан Донецький, хвала йому!!! А всім іншим дякую за активну участь.

Вирішення проблеми для мене якраз і полягає, щоб почути безліч думок, нехай і таких як
    Допис від Sasa
    (Sasa, без образ)
    і прийняти якесь остаточне рішення як розв'язати проблему. Всі праві в тому, що не можна по коротких повідомленнях на форумі давати точний діагноз. Потрібно все дивитись вживу. Але маючи, можна сказати, на руках Ваші думки, шановні одноклубники, набагато легше як самому орієнтуватися в потрібному часі для вирішення проблеми, так і в ресурсах, а також компетентності майстра. Всім ще раз щиро дякую.

А про причину і її вирішення нехай пише Донецький, він майстер, не я. Може то його секрет чи ноу-хау, може я неправильними термінами поясню, що він робив (не матюкався точно, хіба в душі, але ж і терпеливий наш клубний електрик я Вам скажу), але результатом тішусь вже другий ранок :)

16. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Та все просто, просто дротик на збудження не того кольору був........поміняв на синій і всьо ОК:rofl:

• Подобається Подобається x 1
  17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Цей Донецький ще й скромняга в нас :)
    Але дротик дійсно став синім

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    як ти визначив якого кольору гротик маэ бути? Міряв опір старого?

19. kym

kym Аксакал

a 100
    Донецкий ... є донецкий...його все на синьо голубе тягне...))))))))) Ще як би не робив такі короткі дроти..... блін... економіст... бо потім як знімати або АКБ або ще щось ... то починаються розмови ... і який то ...... так економив.))))))))))))
    Я тепер точно знаю як під капотом синій дріт і впритик до розйому .... то значить машина в донецкого була

20. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Сначала почитав тэму про синый дротик, потом визначив питому електропровідність синього дротику і пойняв шо синій дротик має бути синім)))))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)