Блог по відновленню Г2 1.3 МН

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Victorlas, 28 вер 2008.

1. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Купив балку. Зараз буду міняти.

2. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    я наприклад вирішив повимахуватьсь і не розрахував (заді гума росява..) і засильно занесло боком і хапнув бардюр . наразі обійшлось без заміни балки вродіби на око ціла , а так то погнув диск нафік , на сервісі рівняли півгодини))))

• Подобається Подобається x 1
  3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    в мене знайомий на ручніку в поворот входив а бардюр вискочив на дорогу і поламав диск і погнув балку.

4. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Согодні закінчилась епопея з заміною балки.
    Одразу замінив салеблоки. Тоставів від ТАЗа. Подивимось я будуть ходити. http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=59444#post59444
    Після свят прокатаю і підкрашу биту титанку.

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

На Свят вечір подарували
    Не думаю що супер, як навернуться напишу.

6. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    шо за стойки??? від ТАЗа?? :D

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

Гольф написано

8. Victorlas

Victorlas Місцевий

Вора поставив нові ручки, куплені в Крилова. Сказати, що стоять як рідні не можу, можливо з-за вбитих посадочни місць на дверцятах, але на 4-ку тягнуть.

Сьогодні відігнав авто на капіталку двигуна, масло їла як голодний пес. Хоча потім кент на тюненому ТАЗіку сказав, що коли він 180-190 валить в нього теж масло жере. Звісно мій двигун 180 не їде, але 140 я йому частенько давав :) а основний денний пробіг саме про трассі. Мабуть якщо 100-110 їхать їсти не буде :) І двигун ще живий, короче розберуть побачу.

9. Solaris

Solaris Аксакал

любий мотор бере масло!!! скільки доливав між замінами??
    ті ручки треба регулювати постійно і особливо перший раз... в мене працюють так як має бути - тягнеш за ручку дверка відкривається..

Останнє редагування: 2 лют 2009
  10. Victorlas

Victorlas Місцевий

5-ти литроку каністру :) Коли по місту бере не багато, а на трассі жах. Їздив до кента в Десну, валив 130-140 проїхав 840км 700 мл! Природу жалко :sad:

При смазаних замках працює непогано, хоча кріплення на одному болкі одразу дається в знаки.

В іншого кента 8-ка 1.3, по підрахункам 120 коней, але їздить спокійно ( механік, сам тюнив, а потім її ж і купив) від заміни до заміни долива 500 мл.

Останнє редагування: 2 лют 2009
  11. Solaris

Solaris Аксакал

закрутити треба нормально!! там того другого болтіка і нетреба..

по яких то таких підрахунках??

12. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    То хіба що він працював інженером моторів на заводі Альфа-Ромео ))

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    просто рахував на китайському калькуляторі збільшення потужності від китайського прямотока

14. Victorlas

Victorlas Місцевий

Наівно думати я, що лише я такий розумный та красивий. Кент на 1.5 розточеному до 1.6 на Чайцы міряв, 135 коней.

Я не думаю, що хлорці з Харкова празювали на Альфі. Спитайте у Вовки на, що здатні ТАЗікі, шоб не писати дурниць.

Якщо завтра вмовлю токаря, зробить з цієї розрізну.[​IMG]

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Ти краще сам запитайся, як с того 1,5 розточеного до 1,6(у чому я дуже сильно сумніваюся, вони скоріш за все того монстра з блоку 1,6 майстрували) вони зняли 135 коней, а потім будеш сперечатися! Так, просто деякі речі перерахую, що пам*ятаю. Міняні або полегшені поршня, шатуни, колінвал, маховик, дороблена голова: стоїть розпредвал зі збільшиними фазами, під той вал(!!!!!!!!) - розрізна шестерня, карби(фірму не пам*ятаю), посилені пружини клапанів, розширені і відшліфовані канали впуск-випуск, вихлоп і т.д. і т.п. А тепер подумай, що ти думаєш зробити зі своїм мотором? І навіщо сперечатися з профіком по моторах і технаповненю машини - Маркелем? Я не розумію. Він тобі добра бажає.

16. Solaris

Solaris Аксакал

ну то може поміняй гольф на ТАЗік?? бо ти постійно з гольфа його робиш :sad:

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Ще про дуууже важливу деталь забувся написати! Спитайся також, на яку відстань МАХ зможе проїхати і розрахований той монстр без переборки двигуна! Якщо відповіть не знайдеш, то я тобі скажу: МАХ 1000 - 2000 км., а частіше 500-700 км.

18. Victorlas

Victorlas Місцевий

Закрутив нормально, старався.

Питав і, що з того?

Ну і навіщо це все писати?

Гольф з задніми сайленблоками віт ТАЗіка це не ТАЗ. Як навернуться, поміняю. Покищо різниці не відчув.

3 тис. він проїзжав. Але жодну машину в Комсомольську та Кременчуці так ніхто не вбивав. Крім 4 помплектів поршнів він замінив 2 коробки. На драгу навіть шеплення не вижимав. Еще було клапана погнув, розкрупив до 8 тис ( якщо не помиляюсь) пружини просто не встигали. Головне гарно пройти обкатку. Одного разу в нього двигун після заміни кілець пройщов 2 тис, газ в пол і поїхав. В своему класі він робив усіх! Але коли став разом з Пасатом 1.8Т ( в якого мозги перешиті) .....

Останнє редагування: 4 лют 2009
  19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Основну думку тобі дав Маркель: нема сенсу ставити розрізну шестерню на стоковий розпредвал. Ти ж вбив собі щось у голову й козиряєш чи ТАЗіками, чи термінами. Любий тюнінг - то кропотлива і тяжка праця. А не тобі щось захотілося(розрізну шестерню) і ти пішов до токара(!!!) і домовився щоб тобі її зробили!

20. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Не хочу багато критикувати, але мав такий самий автомобіль, з таким двигуном, карбюратором. Тюнінгувати цей двигун - "неблагодарноє дєло", легше продати машину, докласти ті гроші котрі запланував на тюнінг і купити собі Golf MK2 GT або GTI. Якщо є непереборне бажання зробити щось добре саме для цієї машини, то можна побавитись з салоном, дисками, оптикою.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)