Блог по відновленню Г2 1.3 МН

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Victorlas, 28 вер 2008.

1. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    [​IMG]Такими були отвори на впускному колекторі до розторки та поліровки. Правий канал ще не тронутий, а лівий вже початий, шо стало з ними потім можна побачити на минулих фото. Можу додати, що канали на головці майже не розтачувались, лище відполіровані, а на колекторі розточені під розмір головки.

Останнє редагування: 12 лют 2009
  2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Якщо були відполіровані канали, то нашо лишив "йожика" в впускному колекторі. Їх знімають, бо толку від полірування 0.

3. Victorlas

Victorlas Місцевий

Seat Leon 1.6 2006, были Mitsubishi Lancer WAGON 9 1.6 ГБО 2007, VW Golf 2 1.3 MH Solex2108 1987
    Токар за 50 грн поголив :) . Мій моторист приходить то токаря за новою вставкою, і не бачить мого їжака, токар теж не бачить. Його поцупив воділа з КРАЗу, солярку підігрівать. Тримав руками, мало не ридав. Але мене поряд не було, домовитись не вийшло. Їжака віддав за послуги товаришу, він буде саляру на VW бусі гріти, бо нище ніж +5 возик не заводиться.

4. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Ага, розрізну шестерню ставити є смисл, а маховик полегшити ні...Кароче мотристи в тебе ше ті. Карб від ТАЗа - це теж дуже серйозний крок в тюнінгу. Ше дуже цікаво, який в тебе буде ХХ, наповнення по циліндрах і як буде заводитись холодний мотор після розточки колектора впускного "від фанаря".
    Але то таке. Головне прямоток.

Сам зрозумів шо написав?

5. Victorlas

Victorlas Місцевий

Декілька разів перечитував і так і не знайшов. Де я таке писав? Ви хоч читайте, що я пишу! Тільки без образ.

Останнє редагування: 12 лют 2009
  6. Victorlas

Victorlas Місцевий

А це ти Markell, знов скучно. Ну напиши улюблене слово "калхоз" воно тобітак подобаеться. Я на практиці бачив і відчував ефект тісля роботи того "калхозного" моториста.
    Ти еще скажи, что нужно учитивать погрешность китайского калхозного калькулятора.

7. Victorlas

Victorlas Місцевий

І скільки ті девайси Вам коштували?

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Victorlas, я розумію що ти думаєш шо тебе просто забакланити хочуть але ти почитай книжку про тюнінг фольцовських моторів (є в бібліотеці клубній) і тобі багато чого стане ясно.. і про шріковські вали і про горизонтальні карби і про суперспрінт..
    Markell,треба йому ту банку вислати шо в тебе в гаражі лежить вона якраз впишеться до тюнінха :D

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Я тобі задаю питання по суті, вже не перший раз, а ти черговий раз зїжджаєш. Відповіді на свої питання я так і не побачив, як і твого розуміння того, шо тобі роблять і розказують твої чудо-мотористи.
    А раз ти бачиш і відчуваєш ефект від того чудо-тюнєха, то як то кажуть...чим би дитя не тішилось.

а сам читаєш шо пишеш? Що таке "поезде"?

10. Victorlas

Victorlas Місцевий

Дай ссылку.

Ти ще скажи и тут не зрозумів. Дай свій номер, якщо моему "калхозному мотористу" буде скучно, відповість на те що ти не розуміеш.

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Боюсь крім тебе ніхто не зрозумів. Тому надалі наполегливо раджу викладати свої думки грамотно і зрозуміло для всіх, інакше за подібні пости будуть попередження.
    Хай твій моторист тобі відповість, бо судячи з твоїх дописів ти сам не розумієш шо і для чого тобі там намутили, головне шо всьо називається словом "цюнінх" і мотор нііпаца червоного кольору. Шоб ми більше не сперечались, ти можеш поїхати на динамометрію і потім викласти нам графік свого автомобіля, а ми порівняєм з стоком і зробим висновки, ОК?
    пи.си. мій тел. номер не секрет, на форумі викладав не раз, захочеш - найдеш. От тіки думаю шо нам з твоїм мотористом не буде про шо говорити.

12. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
  13. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Я тобі написав як то повинно все ПО ПРАВИЛЬНОМУ працювати. І то прописано у моєму дописі ЦІЛКОМ! А ти з ньго взяв тількі частину допису - цитату, котра запитує яким чином ти того доб*єшся, зробивши ТІЛЬКИ одну розрізну шестерню, не міняючи РВ!!! Відповідно все написанне тобі у вигляді тількі однієї цитати. без контексту, втрачає сенс. Дуже погано, що ти не хочеш прислухатися до спеців, типу Маркеля і продовжуєш веселити людей і наступати на граблі. :sad:
    ЗІ Суперспринт мені коштував у 800 баків. Разом з мотором, доведеним німцями і машиною ФВ Сірко. :)

Останнє редагування: 13 лют 2009
  14. Victorlas

Victorlas Місцевий

СуперСпринт+мотор+доводкамотора+возик=800 USD?

15. Victorlas

Victorlas Місцевий

Короче Ви написали толом не вчитавшись в той допис. Довести мены syit буде вкрай важко.

Дякую, я думав ти про якусь іншу говорив. Цю я читав.

Щукаю спонсора.

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Вся машина с тіми доводками - 800 баків.

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Я не вчитався? Я як раз повністю вчитався в ту дурню, що ти нерозуміючи робиш з машиною. І відповів тобі, що то робити немає сенсу без тюнінгового РВ. І описав, як працює тюнінг РВ з розрізною шестернею і запитався у тебе, яким чином ти все те будеш робити, а ти зцитував тількі останню мою фразу.

18. Victorlas

Victorlas Місцевий

Нарешті завели. Схватилася одразу. Я дуже радий. Сподіваюсь завтра о 16.00 забрати.

Хлопці зробили класну защиту від бризг, з алюмінію і ребра жорсткості по контуру нагнули. Навіть зливний болт масла кришкою закриваеться, щоб каміння не летіло. Але про майбутній стаб бони не здогадувалися, прийдеться порім править.

19. Victorlas

Victorlas Місцевий

Вніманіє!!! Шановні Markell та Scirocco GTі читайте:

Результаты испытаний на мощностном стенде показывают, что настройка эффективных ФГР на стандартном распредвале дает прибавку по мощности и крутящему моменту до 3% без замены распредвала! А при настройке на экстремальное значение (мощность или крутящий момент) — до 5%. Следует отметить, что при управлении клапанами с помощью одного распредвала можно вести речь о эффективной настройке ФГР или только для впускных (что мы с вами только что проделали) или для выпускных клапанов. На двигателях, где управление впускными и выпускными клапанами осуществляется отдельными распредвалами (внимание владельцев 16-ти клапанников!), подбор эффективных ФГР позволяет получить гарантированную прибавку по мощности и крутящему моменту до 7%.

Ссилка: http://www.pro-tuning.ru/article/27.html

автор: Святослав Федоров
    источник: КарТюнинг

20. Victorlas

Victorlas Місцевий

Скоро щеплення навернеться тоді і зроблю. А ти собі робив? Якщо так, то ти це відчув?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)