Відповідь: Болотники У Польщі штатні болотники обов'язкові - як кажуть поліцейські - для того, щоб бруд з-під коліс не захляпував лобовухи задніх машин.
Відповідь: Болотники так мій знайомий має гольфа 3 і в нього болотніків вапще нема каже шо такий купив.... і в польщу часто ганяє і нічо
Відповідь: Болотники але дилему роздули. тут були пояснення... однозначно в універсалі сильніше засирає зад (аеродинаміка) + бризговики трішки дають своє. по друге. попереджають задньому попадання камінця на скло (машину) і не захляпують його так сильно. а як на мене псують естетику машини. як би там не було я б не ставив їх.
Відповідь: Болотники Болотники то є добра штука, але на них не розживешся. Я загубив всі болотники на правій стороні. Здається коли здаєш задом і впираєшся колесом в бардюр або хочеш на ноього виїхати, тоді його і відриває.:-( Друзі! Не виїжджайте на бардюр задом!
Відповідь: Болотники Пегасе ти катався на велосипеді по воді чи болоті без болотників? якщо ні то попробуй і ти будеш в шкурі своєі машини, от тоді зрозумієш.
Відповідь: Болотники Хтось, може, підкаже де можна купити порядні і !!!надійні!!! болотники до 2 Гольфа (всі 4 штуки)???? І скільки вони коштують???? Може якісь більш-менш "рідні"....типу зі значком VW.....таке часто бачив. Буду вдячний за будь-яку допомогу!!! А то вже грязюка задовбала
Відповідь: Болотники продаються на кожному базарі ціну не памятаю но недорого, а от то незнаю. питався якось для себе то співали 500грн за передні, такщо тимчасово кинувся того діла.
Відповідь: Болотники я ніколи не катався з болотніками може тому шо я так катаюсь шо полюбому весь в болоті приїжаю на машині стоять добротні болотники резинові такі шо фіг через них шось проскочить, але тільки для того щоб не заважати іншим під час руху.. є ше такі як йшли з заводу але в мене накладки на арках якісь такі шо ті болотніки не вдіваються.. цікаво які йшли бризговики з заводу на GTI..