бора 1.8т 20клапанів

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем vwman, 8 вер 2016.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    читати помилки не діагностика. Підсоси повітря помилок не дадуть...треба дивитись повітря нагрузку і інші параметри.
    то не залипання ХХ то компютер перестроює режими вприску коли відпускаєш педаль газу. А із за того що десь є непорядок довго "думає"

2. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Я прочитав, що ви таким займаєтесь. Можливо є шанси до вас попасти і вигнати того дідька, який не дає жити

3. kym

kym Аксакал

a 100
    можна попробувати . Дзвони

4. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    напишіть мені номер. Або де його знийти?

5. kym

kym Аксакал

a 100
    В ПП

6. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Шановні гуру концерну ваг, що ви можете сказати про ауді а6 с5 авант v6 2.5 tdi. Чи вартувало б замінити бору на такий автомобіль. Я абсолютно нічого не знаю про ауді.

7. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    чувак, хуй мене грім гримне, но ауді хуйня..

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ой... я сказав слово на букву "х..".. бляяяяя, вот хуйня...

9. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Вичерпністю відповіді, я вражений.
    Можливо хтось може більше поділитись знаннями про ауді?

10. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чувак, тобі що саме не ясно в слові "хуйня" ?

11. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Чуваче! В слові "х..я" я не зрозумів як ходить двигун, коробка, який кузов, і так далі....
    Я ж писав, що ауді для мене невідома мишина при чому взагалі.
    Форум для того і існую, щоб такі незнаючі люди як і я в тому числі, могли дізнаватись для себе багато нового від більш досвідченіших користувачів.

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    двигун ходить хуйово,
    коробка - хуйня,
    а по кузову просто хуй!
    ще питанє є?

13. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Є. Тобі знайомі правила форуму. Якщо ні то перечитай 2.2 і цілу частину 3.

14. Exoto

Exoto Місцевий

Passat B5
    то місцевий дурачок, не зважай.
    Отже, по 2.5 тді, двигуни проблемні. Готувати гроші одразу після покупку на усунення того боку, не надіятись що він мине. Проблема з розподільчими валами. В інтернеті купа інформації. Цю проблему пофіксили в 2003, зявились двигуни на букву "В", Bau/bdh - 180 к.с, Bdg - 163. Там ше був нюанс з автоматом, точно не знаю, для себе автомат не розглядав впринципі. кузов, якшо не згвалтований, то доволі міцний. Ходовка - многоричажка, аля б5. Всі її обсирають, хто не мав. Оптимальний двигун як на мене - 1.8т, або тдішки після 2003. По обслузі після бори буде на порядок дорожче.

Останнє редагування: 27 жов 2016
  15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    о, ще один герой клавіатури ) вживу скажи таке

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Ауді такі самі машинки як і всі інші. С5 то вже стара, тобто машинці мінімум 13 років буде...А звідти всі болячки, і якщо захочеш всі полічити, як я то зробив, то дорого вийде. А так то як всі машини старші 10 років... На багаторичажку не нарікаю, якщо іздити як "старий пердун", тобто як я ;) Кузов не гниє, то здається єдиний плюс. У мене механіка, тому з коробкою проблем не було. І двигуну поки нічого не бракує, і я до нього не лазив, окрім заміни свічок.

17. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Може б модератор забанив того ХYR, толку з нього на форумі 0,0. Окрім всякої херні його "мозочок" нічого видати не може...

18. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Одним словом я почерпнув для себе:
    - занаддто спокійно живеж? Купи стару а6с5 дизель з автоматом)))))).
    Це якщо я все правильно зрозумів.

19. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    А6 класна машина, тільки не бери той 2,5.. Гемору з ним капець. Хочеш економний - купи бензиновий двигун (1,8, 1,8Т, 2,4) і влупи газ. Буде по грошах як на дизелі. Повторюсь (в іншій темі писав): коробка автомат якщо поломиться - відкриваєш ЛОХ.ЮА, або їдеш на шрот і купуєш коробку від 250$ до...

20. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Ні ні мені не в пирається в ауді. Знайомий продає. Засанчева ціна, зовні ляля, доглянута на 5. Тільки я не хотів би за рік часу лікувати всі болячки.
    Тим більше бора після капіталки повноіі, ніяк не зберусь довести зовні до ладу. Я думав бору продав,доклав і взяв готове авто.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)