бора 1.8т 20клапанів

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем vwman, 8 вер 2016.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    То забагато, міняй хоча б кожні 7000.

І я не знайшов нікого сайту де є натяк на той Alpine. Єдине що знайшов то білоруський сайт і... там дісна оливи продають ;) Тому, імхо, я б таку оливу в свою машину не ризикнув залити. Є фірма Mitan але... вона невідома, навіть в європі. Ніде нема натяку де розміщено її виробництво, скоріш за все в тій же ж білорусії...

Останнє редагування: 30 жов 2016
  2. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    То що масло чорне то гуд. Значить має хороші миючі показники. Буде масло чисте значить та вся срань лишається на моторні.

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Хай краще Тобі кастролу привезе оригінального з німаків.

4. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Я як доблісний автомобіліст))) відкрив капот, щоб провірити чи все в порядку. Витягнувши щуп я здивувався. Попередні рази щуп просвічувався з під масла, а цьго разу ніби фарбою зафарбований рівень. Чому так? Попалось справді хороше масло?

5. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    В мене скоро таке буде.

6. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Нормальне масло?

7. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Замітив, що зтягує бензобак. Можливо проблема в адсорбері. Чи може він бути проблемою моііх бід з нестабільним ХХ. Як його відключити, щоб попробувати чи щось змінеться. І куди тоді будуть діватись пари бензини? Чи це безпечно? Дякую

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Вентиляція мабудь забита, почисть і буде тобі щастя.

9. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Читав, дивився, так і не поняв як?

10. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Я не знаю як в Борі, але в більшості машин шланг(і клапан) вентиляції їде поруч з заправною горловиною...

11. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Не судіть строго((((
    WP_20161101_20_17_42_Pro.jpg
    турбіна після ~220км/год.
    Це смертельно для неіі?

Вкладення:

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    а шо це???

13. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Фото турбіни. Фотографував зі сторони правого крила запхавши ліву руку з телефоном в простір між турбо і саланом.
    Вона аж світилась, я поспішав за вогнегасником про всяк випадок тому неякісне фото.

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    і де на тому фото сама турбіна?

15. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Чесно кажучи я не в курсі. Після подолання +-220км/год зупинився і відкрив капот глянити як там все, і побачив світло з того шоку сфотографував як міг і в багажник за вогнегасником тому, що таке бачу ввперше

16. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ну, випускний тракт і так має бути червоний, але щоб турбіна була розігріта до чевоного то перший раз чую, вона ж просто повітря качає у впускний (ну хіба масло їй перекрити і їхати 220 ;), але все одно хз). Може ти термозахист випускного десь по-дорозі загубив?

17. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Незнаю що я зфоткав, можливо шок зіграв свою роль в моіх емоціях. Це нормально коли таке світло?

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Так світиться вночі випускний (павук, патрубки що йдуть у "вихлопну"). Прсто там між салоном і тою системою має бути спеціальний термощит (термозахист), він то все закриває від зовнішнього доступу. І щоб то світіння побачити то ще тре тим гінекологом бути щоб туди з фотоапаратом добратися ;) Або загубити десь той термозахист ;) Доречі турбіна теж має бути обгорнута термозахрстом, окремим, бо стоїть недалеко від випускного і має качати повітря певної температути, ну щоб ніщо інше на ту температутру не впливало.

19. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Ясно, як камінь з плеч упав. Я то зразу подумав про найгірше. Скоріш за все на турбіні немає нікого захисту.

20. vwman

vwman Початківець

bora 1.8t
    Сьогодні міряли надув турбіни 0.75bar
    Сказали, що це в два рази більше за норму. Як таке можливе?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)