Боремось проти яскравих вивісок?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 5 лют 2013.

1. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Случай конечно неприятный но редкий. Вам будет тяжело бороться с фармакологическим компаниями а точнее с аптеками и их яркой рекламой. Я бы попросил бы, пана Мартини прикрутить голосовалку. Вот по ней было бы видно, реальные цифры.
    ЗЫ. Сам не люблю активную навязчивую рекламу.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    мене забанить адмін, але яка в сраку реклама світлодіодна??? знову на n-ну к-сть дописів роздуєте те, що є очевидним, і не підлягає тупому обсиранню!

то в останню чергу треба розглядати ті грьобані реклами.
    краще боріться за дири в дорогах, через які розминаєшся в притирку із зустрічками..... або тупим розміщенням світлофорів/знаків/розмітки

• Подобається Подобається x 3
  3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну всьо. Зара прийде Орест і тебе забанить.

Motorola Atrix 2

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Такі реклами особисто для мене кілька разів справді мало не стали причиною ДТП.
    Але! Повністю погоджуюся з Zh@riK - не з того місця починаємо боротися!

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Позиція тих, хто відписав, зрозуміла і без голосування.

Так от, щодо зауважень що немає чого на ту рекламу дивитися - ніхто на неї і не дивиться, коли за рулем, чи спеціально чи мимоволі, це ж ясно. Для себе я виробив за роки водіння таку звичку - не дивитися навіть краєм ока на все, що може засліпити. Але мова йшла про те, що така реклама ну вже дуже сильно сліпить, хіба очі закривати. Місце біля монументу і так дуже аварійне по к-ті ДТП, а вони ще рекламу там таку ярку вліпили. Мабуть, мало хто з дописувачів там їздить в темну пору доби зі сторони стрийської на гвардійську. Я навіть на виїзді з ашану коли стою, і то мене засліплює той невеличкий екран, такий вже він яскравий. Але там хоч він далі трохи і набагато менший. А що говорити про того монстра? І я думаю, це лише початок з таким видом реклами...

Недоречно згадувати Лас-Вегас. Ніколи там не був, але якби мав американську зарплату, то думаю, витрачав би час на щось більш корисне чи приємне, ніж думати за ту рекламу, яка може спровокувати ДТП. Та й не думаю, що там вона встановлена без відповідних стандартів, які передбачають і силу світла, і розміри, і відстань від дороги.

Спонукав мене до підняття саме цієї теми коментар психолога на садотелебаченні, що мол реагують на це тільки змучені водії. Але всі водії, кого опитували, так само, як і я, були проти таких вивісок, і аж ніяк не виглядали змученими, навіть навпаки. Ну добре, нехай хтось найме когось підпиляти той стовб, то таке, знайдуться люди. Позиція тих, хто відписав, зрозуміла, всім дякую.

Щодо доріг - так займіться тими дорогами хтось, займіться ямами, довбайте кого треба. Я займусь вивісками. Кожен по трошки, де кому виходить, і може щось зрушиться. Про ями дурних коментарів від садотелебачення поки не було, тому цю тему я не зачепив. Окрім того, на ями створена окрема тема. Окрім того, що говорити про пусте. Коли буде держава, автоматично не буде ям, це ж ясно :)

6. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    як думаєте то яскрава реклама чи ні, а там ще й рухається то все?

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    чекай чекай прийде березень і так засліпить.Ах ті дівчата:man_in_love:

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    :)

Коли в нас буде все таке світле, як в Лас-Вегасі, а особливо освітлення доріг і (ось воно) ідеальний стан тих доріг, ось тоді нехай вже будуть ті реклами. А то зараз на фоні того болота ця реклама ніц недоречна. Стовби пиляти - однозначно :)

9. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Опять п.Микола в ролі Дон Кіхота)))))). Все Вам не так скучно чи що, то обкрадають то засліплюють біда якась. До бабки сходіть чи що, пороблено напевно)))).

• Подобається Подобається x 1
  10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мовчи, клятий київстаре. Тут тобі чого робити? На тих вивісках твоєї реклами немає. Чи планується?

11. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Спешил фо ю, забабахаєм пояскравіше))))). Тоді скажете що синій з зеленим перепутали))).

• Подобається Подобається x 1
  12. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Пригадався мені проект який ми робили для однієї з гамериканських компаній, яка займається бігбордами і всякими там рекламами на дорогах. Так от цікаво що там були всякі формули і вони задівали федеральні закони, чи закони окремих штатів, і що ще цікавіше: там була пряма залежність освітлення рекламного щита і його відстані від дороги! Не пригадую коефіцієнта, але так на око жоден з штучно освітлених щитів не повинен бути ближче 100 метрів від дороги. Дорога і вулиця в міста, я гадаю, там теж відрізняється. І чи вивіска магазину рахується рекламним щито? - не знаю.

Останнє редагування: 6 лют 2013
  13. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    То кажіть шо срати хочете, а то штани-штани.:D

14. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Не знаю, як в Львові, але в Франківську стан доріг не дає можливості на рекламу заглядати. Як на мене, просто не треба шукати собі "на г... сметани". З ямами актуальніше боротися, це більша небезпека.

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Де я писав, що не треба з ямами боротися? Навіть азіров вже мене почув. Від завтра буде латати ями у франику, не переживай. І ніде я не писав, що на рекламу треба заглядати чи писав десь що я це роблю?

Щодо приведеної в темі фотографії - це центральна вулиця, там мало хто їздить транзитом, радше туристи і зіваки. Якраз для них це спеціально і зробили.

Спеціально поїхав сьогодні ввечері поруч з тим "прожектором" на Гвардійській. Зі сторони Стрийської - сліпить конкретно ситуацію на пішохідному переході. Я для себе висновки зробив. Комусь щось доказувати заради допомоги потопельників - в нашій країні собі дорожче. Битися об невміння читати в нашому 21 столітті інформатизації - не маю ніякого бажання.

16. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Ахаха... ржу не можу... під столом. )))))))))))

А по темі - ніколи мені особисто це не мішало і не мішає, не відволікає, хіба що дратує через те, що Львів - спадщина ЮНЕСКО і центральна частина міста, як на мене, має бути відповідною. У цьому сенсі так... вивіски, таблички і бігборди - це зло.
    Але відволікати та заважати руху - це ні... не було жодного разу...

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Мені найбільше сліпить ось ця вивіска. Враховуючи, що на фото лежить сніг, який суттєво покращує видимість, сильні фари мого авто, та недосконалість знімальної апаратури, апроксимуйте це до реальної ситуації, яка на фотках - люди на переході, осліплення зустрічними (там також їздять "ксеноїди"), а тут ще й прожектор в небі. Наступна фотка показує, як виглядає світло зустрічних авто, які не сліплять, і узбіччя, не засліплене прожектором. Можете у порівняні подивитися, а критики - покритикувати.

Якось спеціально пройдуся ще пішим ходом через цей перехід. Цікаво, наскільки пішоходів сліпить ця махіна. Як то кажуть, дай Боже, щоб і надалі Вас це не сліпило.

П.С. Щось хтось бачить на тій рекламі, нехай і на фотках? В реалі також нічого не видно, окрім над-яскравої плями, яка сліпить та цим створює аварійну ситуацію.

18. Gurkha

Gurkha Місцевий

Caddy British 1.9 TDI. 02. ALH 90hp
    Можете попробовать подать на них в суд. Вариант не плохой. ДА И ЕСТЬ ОТМАЗКА. Я смотрю воякам отстегивают, чтоб те смотрели за щитом. Был бы в другом месте, то ......

19. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Воякам за це не платять - точно, бо це і є їхня реклама. На тому екрані постійно крутяться реклами про наше військо і як добре в ньому служити.

Подавати в суд думаю смішно, На основі чого і на кого?

Останнє редагування: 10 лют 2013
  20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Яка статистика по ДТП на цьому місці?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)