Вы выше привели примеры + мы еще все подпишемся, что яркая реклама отвлекает внимание водителя и заслепляет ему дорогу если она в зимний, осенний период бывает мокрая. Так сказать, создает дискомфорт и влечет к ДТП. Еще возле этой вывески находится пешеходный переход. Пусть экспертиза проверит. Если такое количество людей обратится, то может что то и поменяется. ИМХО
проїздив нещодавно біля цієї реклами в темну пору доби. на моє здивування, а я спеціально звернув увагу на ту рекламу, вона абсолютно не сліпила. не відволікає більше уваги, як будь-яка інша вивіска, реклама, магазин, жінка на узбіччі. не хочу захищати ту вивіску і немаю до неї нічого спільного, але мене більше за неї напрягає зелений, блимаючий хрест якоїсь аптеки. він не так сліпить, як дезорієнтовує. бо здалеку думаєш шо то світлофор і не спішиш. (яскравий приклад, городоцька, біля цирку)
Прочитали і зменшили яскравість. Направду. Там лише одна є блимаюча тепер реклама, коли якийсь танк виїжджає чи щось там, то ще вона сліпить і не так вже яскравістю, як саме блимаючим ефектом. Все інше, що там показують, вже не так відволікає, або мені не зустрічалось більше. Щодо хрестів аптек - так і є, дезорієнтують і там, і біля стрийського базару, і ще десь є місця, то ж будьмо уважні, особливо коли основні світлофори не світять зеленим, бо жарівки погоріли
А хіба не має вирішення на аптечні хрести з тоненьких скляних трубок?) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Якби аптека. Одне діло - дурна реклама неіснуючого війська та його училища, яке стало таким самим комерційним закладом. Інше діло - аптека, допомога. Може цей хрест, що він так блимає, когось врятує. Але могли ж дати якийсь синій колір чи будь-який інший, окрім червоного, жовтого, а особливо зеленого біля непрацюючих світлофорів.
Я коли приїжджаю до Львова - перша асоціація це відсталі країни Африки, де ніхто не слідкує за стандартами і вулиці переповнені надяскравими вивісками. Звичайно, що я проти того, як водій і як народженець Львова, не пасує місту такий кітч. Тому готовий приєднюватись до боротьби з таким рагулізмом. До аргументів про Лас-Вегас, то скажу, що світловий потік від будь-якої вивіски там втричі або вп'ятеро менший ніж моргохрести на львівських аптеках. Крім того там немає дощів, як у Львові, коли кольором хреста чи танка на рекламі відсвічує кожна крапля на мокрому склі. Логічно, що такі вивіски це порушення стандартів, про існування яких наші "органи" і не здогадуються. Тут потрібно брати ситуацію в свої руки. Словом, готовий долучатися.
але в темну пору доби ще працюють, сам не Львівський, але ввечері проїздом не раз замічав ті зелені хрести
В принципі воно мене досі не напрягало, просто не звертав уваги. Але завдяки цій темі увагу звернув і жахнувся. Якась нечиста сила позначила всі (ну як не всі, то процентів 80-90) аптеки міста однаковими зеленими хрестами. В тому контексті, в якому піднята ця тема (засліплення чи відволікання уваги) вони на мене не впливають, але суто з естетичної точки зору це просто адЪ! Рагулі наступають, треба шось робити!