Зняв приборку, розібрав її, випаяв зелені діоди і повпаював червоні для стрілок та білі замалювавши їх синім маркером. Стрілки також замалював червоним маркером. http://www.drive2.ru/cars/volkswagen/passat/passat_b5/gumanoidan/journal/288230376152711310/
Було багато вихідних і руки маялись від бєздєлія. Заїхав в гараж і побавився з діодами. Зробив підсвітку ніг та діоди в ручку КПП. В реальності не сліпить очі та при їзді взагалі не заважає.
Народ, стануть диски з розмірами 8J17H2 ET35 на мого пасцата (в тих розмірах не шарю)? І ще одне: в салоні регулятор положення фар є, а фари не регулює. До фар підєднані лише дроти до ламп, більше нічого. Куда дивитись, як то всьо діло включається?
І ще одне. Коли почались холода, постійно зранку та після роботи (як машина постоїть пару годин) після заведення загорається лампочка про низький рівень охолодж. рідини. Залив новий антифриз, зараз майже на максимумі, а ВОНО все одно пищить і блимає. Правда після хвилин 15 їзди - то все діло пропадає. Може полтергейст якийсь чи банально датчик накрився?
Стануть, бо ніби для твоєї машинки 7x17 ET40 або 7.5x17 ET40, а це приблизно те саме... 8J значить ширина диска в дюймах 8*2.54=20.32см тобто 205(=20.5см) гума буде замалою для нього, прийдеться брати мінімум 215,а то і 235, а це значить що висота буде вже 50 а то і 45 (це у відсотках від ширини, вказаної вище), що для наших то доріг, сам знаєш...
між резиновими заглушками (ближнє і дальнє світло) повинен стояти електрокоректор на якому є роз"єм. Відповідно повинна десь бути ще одна фішка з дротами
Ну ти з тим і нахарився. А дисплей MFA працює нормально? Чи його взагалі немає?? На фото щось не видно(
Та то десь в дачику проблема мабуть. Холод настав то десь конденсат утворюється і замикає датчик. Я думаю шо десь в тому причина.
Дисплею нема, це 97 рік. Там лише попереджувальні значки, які залишились в своїх кольорах. На рахунок нахаривася - роботи на 2-3 години.
Трошки поміняв зовнішній вигляд свого пасЦата. Перефарбував диски, супорта, передню решітку. Затонував задні фари та передні поворотники.
Народ, є диски з параметрами: 7Jх15 Н2 ЕТ25. Стануть такі диски на мій тазік? Не шарю взагалі в тих параметрах...
Стануть, але будуть + 2 см на зовні виглядати, якщо 195 резина то проблем не повинно бути, якщо ширша, то може до арки чіпляти, і врахуй, що зміниться навантаження на ступицю, так як по заводу ЕТ45. Моя думка - не варто з цими дисками, ще в 15 зв"язуватись, як-би то були 17 і 10J такі як OZ Futura, то я б не думав навіть )).
запихаєш між кнопкою та торпедо викрутку з тонким жалом та виштовхуєш кнопку на себе (в салон). Там два пружинних фіксатори