Цепи на колеса ваше мнение

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем slipknot, 3 січ 2010.

1. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Т.е по льду самое оно ? Всем спасибо за советы ... сегодня поеду выбирать ...

2. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Скажу свою думку Ланци на передньо приводу машинку то смерть коробці передач. Мав таку справу. Розбивають привода і підшибники редуктора і т.д.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    я розумію Сліпкнота. шиповкою тут не допоможеш.

Але і цепи в мене лежать в гаражі. може вже згнили.
    Тому що: заради тих 2 кілометрів в мене нема бажання гробити підвіску. шруси і КПП.

Також нема бажання їхати як на возі. тому думай. але гребуть вони добре)))

4. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Якщо всі перечислені деталі на грані вильоту, якраз час ставити ланцюги(щоб добити)!
    В мене в багажнику ланци їздять з першим снігом! Зараз в гаражі машина на ланцах. Через годину маю їхати, а сипе сніг, в мене з подвіря під гору. Виїду без проблем і через 2хвилини ланци знову осядуть в багажнику!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ги-ги. там не просто ланци тре ставити, а гусениці)))))
    +1

6. slipknot

slipknot Active Member

Сегодня , купил , всем спасибо за советы , я думаю врядли что то угробиться при скорости 20 -30 км.\ч , взял цепи польские ... 300 гр обошлись еле нашел свой размер , объездил весь город 3 базара )))) скоро буду тестить . Тренировался ставить после 5й попытки снял поставил за 6 - 10 мин .

7. slipknot

slipknot Active Member

А какой нафиг выход , если надо ехать ?

8. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Хм... Я раз буксував без цепів на стоянці.. просто потрібно було запаркувати пару метрів, Впадло було вдівати... Вкінці кінців загробив зчеплення... На рахунок підвіски - якщо їдешь по льоду - різниці немає... Єфект гроблення той самий...

9. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    і як??? ділись враженнями

10. slipknot

slipknot Active Member

Еще не ставил , только с сегодяншнего дня мороз и снег , как только посталю отпишусь .

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я вчора розчишщав в себе подвіря, ланцами! Пару раз догори і дорога чиста до асфальту, згріб тільки лопатою! СУПЕР! Сьогодні знову буду орати!

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Дивне твердження, я думаю, що ланци гроблять авто навіть менше ніж звичайна бруківка.

13. slipknot

slipknot Active Member

Ну разве что по асфальту 120 навалить с цепями а по снегу 30 если ехать не думаю что будут что то гробить .
    Я на квадре сегодня в город ездил , без цепей , никакой зимней резины не надо , только люди помоему не готовы были меня видеть :dance:

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Дивне твердження

я думаю бруківка є лише у Львові. а якщо і є в інших містах - то хоть лежить по людськи. - це раз

а друге - то твоя думка, а я знаю на практиці, коли був Мерс. Навіть коли їхали в село через практично сніговий тунель кілометрів 10 батько відмовлявся ставити їх на своє авто.

а третє - Така гірка як у Роса - то звичайно без ланцюнів не виїдеш

15. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035

Це і є мої ланцюги, вчорашня фотка. В Лисиничах вигрібся під самий ліс. Між Лисиничами і Винниками розігнав 80км/год - політ нормальний!

16. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Повністю згідний, сьогодні вже без ланців був в центрі, ЖАХ. Дорога вся в льоді, нічого нечистять.
    На ланцах спокійніше, але де чистий асфальт трохи трясе, вибирав сніг.
    Ланци - це тимчасова допомога!!!

17. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Зря...

Можешь порвати і тоді

18. slipknot

slipknot Active Member

У меня такие же , только вместо второго резинового фиксатора у меня цеь идет .

19. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    а саму ризину ці ланци не гроблять? мається на увазі, якщо на нову ризину їх кинути і по "сьогонішньому" Львову кататися - на ризину негативно дуже ніяк не вплинуть?

20. stas

stas Початківець

VW T4 2,5TDi 2003
    Я завжди їх використовував з новою гумою. На різних автівках.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)