Скажу свою думку Ланци на передньо приводу машинку то смерть коробці передач. Мав таку справу. Розбивають привода і підшибники редуктора і т.д.
я розумію Сліпкнота. шиповкою тут не допоможеш. Але і цепи в мене лежать в гаражі. може вже згнили. Тому що: заради тих 2 кілометрів в мене нема бажання гробити підвіску. шруси і КПП. Також нема бажання їхати як на возі. тому думай. але гребуть вони добре)))
Якщо всі перечислені деталі на грані вильоту, якраз час ставити ланцюги(щоб добити)! В мене в багажнику ланци їздять з першим снігом! Зараз в гаражі машина на ланцах. Через годину маю їхати, а сипе сніг, в мене з подвіря під гору. Виїду без проблем і через 2хвилини ланци знову осядуть в багажнику!!!
Сегодня , купил , всем спасибо за советы , я думаю врядли что то угробиться при скорости 20 -30 км.\ч , взял цепи польские ... 300 гр обошлись еле нашел свой размер , объездил весь город 3 базара )))) скоро буду тестить . Тренировался ставить после 5й попытки снял поставил за 6 - 10 мин .
Хм... Я раз буксував без цепів на стоянці.. просто потрібно було запаркувати пару метрів, Впадло було вдівати... Вкінці кінців загробив зчеплення... На рахунок підвіски - якщо їдешь по льоду - різниці немає... Єфект гроблення той самий...
Я вчора розчишщав в себе подвіря, ланцами! Пару раз догори і дорога чиста до асфальту, згріб тільки лопатою! СУПЕР! Сьогодні знову буду орати!
Ну разве что по асфальту 120 навалить с цепями а по снегу 30 если ехать не думаю что будут что то гробить . Я на квадре сегодня в город ездил , без цепей , никакой зимней резины не надо , только люди помоему не готовы были меня видеть :dance:
Дивне твердження я думаю бруківка є лише у Львові. а якщо і є в інших містах - то хоть лежить по людськи. - це раз а друге - то твоя думка, а я знаю на практиці, коли був Мерс. Навіть коли їхали в село через практично сніговий тунель кілометрів 10 батько відмовлявся ставити їх на своє авто. а третє - Така гірка як у Роса - то звичайно без ланцюнів не виїдеш
Це і є мої ланцюги, вчорашня фотка. В Лисиничах вигрібся під самий ліс. Між Лисиничами і Винниками розігнав 80км/год - політ нормальний!
Повністю згідний, сьогодні вже без ланців був в центрі, ЖАХ. Дорога вся в льоді, нічого нечистять. На ланцах спокійніше, але де чистий асфальт трохи трясе, вибирав сніг. Ланци - це тимчасова допомога!!!
а саму ризину ці ланци не гроблять? мається на увазі, якщо на нову ризину їх кинути і по "сьогонішньому" Львову кататися - на ризину негативно дуже ніяк не вплинуть?