в них ще й радіатори дуже слабенькі, розриваються від власного тиску. Тому приїжджають і купують радіатори з В3 пассата. двигун 1,8-2,0 я як десь їду з-заді того Амлєта, то одна нога завжди наставлена на педаль гальмів, оскільки, не дай Бог, зачепити, то в мене царапини, а втого амлєта пів-сраки нема.
а шо тут рівняти.тавруха була спроектована ще далеко до ошмьорки,але масква не давала запустити в масове виробництво,так як не могла дозволити випуск першої передньопривідної машини на ЗАЗі а не в Тольяті !і була вона спроектована саме в Запоріжжі,і своїми силами(на відміну від восмьорки,яку "дерли" зі всього і доводили німаки),і на той час це б для нас була б революція! по-темі:на днях допомагав дядьку ставити чохли на жилєта,знімали заднє сидіння,спинку - я в ШОЦІ ! при тому,шо в нього перед цим була авдюха квадра 100 2.2ті в ідеальному стані!
а ще революція була б тоді, коли дозволили запустити в серійний випуск Волинянку, тільки мала бути вона передньоприводна і з металопластиковим кузовом. бачив колись таку. Я навіть і не думав, що її сконструювали за часів СССр. Нічим не поступається (зовнішній вигляд) Ниві-Шавралє
від якості зборки! це як тримаєш в руках дешеву криву китайську іграшку!мало того, під целофаном велюр вже був не першої свіжості (світлобежевого кольору),задній диван виконаний у вигляді поролону,практично без каркасу,тупо обтягнутий чохлом.а як обшита задня частина спинки - то треба просто бачити! я не знаю як там мотор і підвіска,але якшо воно зроблене в такому ж дусі - мене б така перспектива не радувала б.
Я з тим нестикався, але треба глянути, бо з/ч по мотору підходять від Ford CVH 1.6, може генератор також такий самий.
Є така кантора у Львові "Бендікс" називається. Займаються ЛЮБИМИ стартерами і генераторами... Навіть від Китайських гамлетів.... Якщо є можливість поміняти саму шоколадку то вони так і зроблять, а якщо ні - то скажуть що й до чого... Совісні люде...
Забув. Офіси, ну і відповідно сервіси (з ямами для демонтажу !!!) є на Садовій і на Зеленій (біля кільця ДБК). Тре буде пояснити де точніше - в ПП дам номер телефону і зідзвонимось. поясню як туда попасти. Хоча їх ітак багато люду зна у Львові.
Товарищ отьездил на своём новом Амулете уже 3 тысячи км (мизерное расстояние) - уже столько всего ломалось! Особенно в ходовой и КПП. ---------------------------- сотовые оптом
ТЕМИ, ЯКІ ЧАСТО СТВОРЮЮТЬСЯ І ОБГОВОРЮЮТЬСЯ НА СHERRY AMULET - ФОРУМІ 1, - Сегодня прижал газ до 3000 оборотов, соответственно порвало радиатор от давления. Поставил новый, когда ставил пробил 3 дырки. Что делать??? - поставь от Фольксвагена, говорят подходит. - Ок, спасибо!!! на наступний день: - мля, поставил радиатор от В3. сцука, лонжероны от его веса погнуло. Что делать? 2, Что делать??? На какую другую можно поменять шоколадку на генераторе??? - Чем тебе эта не устраивает??? - Два раза съезжу на баб на ночь ы все - сгорели щетки. - поставь от Ford CVH 1.6, я видел на ВВ форуме один чел писал. через день - - что за хрень?? поставил щетки от Форда, так из генератора посыпалась медяная стружка!!!!! - Разбери и посмотри - Уже разобрал - щетки целые, якоря нету. Его щетки стерли, как фреза по металу. 3, - подскажите, - сегодня прихватило дверку. я ее чуть сильнее дерннул, так она у меня в руках и осталась. С петлями вырвал!!!! И со стойкой, что по середине идет!!!! - дротом примотай. Один х.., что сваркой, что дротом, можеш Супер - клей попробовать... Отпишеш помогло ли?? через неделю - приклеил!!! держится. клей брал для поклейки касатонов. Жидкие гвозди называется!!!! - Ок. Спасибо, пойду свою приклею. 4,- Мля, ребята!! кто может одолжить на день два домкрата!! - Что ты уже надумал?? - Та залил полный бак, так теперь жопу свернуло. Сунется по асфальту. Думаю бросить 2 мешка цемента в саалон и жопу придомкратить. Должно стать на место. Я по инструкцие читал... 5, Что делать?? Как быть??? вчера ехал из деревни домой. Вечер был. комарей куча!!!! Они сволочи побились об мой бампер и соответственно побили его!!!!!!! Поклейке не подлежит!!! Потому что еще влетела огромна пчела, так пробила бампер, радиатор и влетела в блок мотора и застряла в масляном фильтре!!!!!!! ось так, панове, Бачте які серйозні теми, не те що в нас - Де фари відкоректувати ?? Як лампочку замінити?? і т.д.
Рома, в останнє про бампера і радітори слабо віриться)) бампера не з паперу ж)) змахує на першоквітневий развод))
це в нас бампера не з паперу)))))). а в них - хтось тут писав, що світиться, точніше просвічується...)))))) А бджола була Чорнобильська, тому такої біди чоловікові наробила))))) пі.ся. Я взагалі боюся їхати за тим Амудлєтом, бо боюсь що поцарапаю собі бампер, а йому дупу так задеру!!!))) А як ззаді плентається - то фігня, хіба що ковпачок на фаркопі в мене злетить, то таке - я і так його замінити хочу, не дивиться він там)))))
Я теж боюсь))) Їхав з моря, наздогнав Джили. Кажу свомї, мол обганяти буду бо зараз, щось відвалиться))) І через пару секунд в неї на ходу багажник відкриваеться))))))) Намагався зняти на відео, але вийшло погано, а їхати за нею, чтоб зловити момент злякався)))))))
Всім великий привіт! Я от недавно попав на цей форум і побачив, що тут дуже гадять китайські автомобільчики!!!! Скажу так, що я повністю підтримую тебе "svistun"!!!!!! В мене наприклад теж є Черрі Амулет!!!!! Вже на протязі 2 (двох) років. І я хочу сказати, що ця машина мене дуже здивувала з ХОРОШОЇ СТОРОНИ!!!!! От вже на протязі ДВОХ років - ЖОДНОЇ ЯКОЇ НЕБУДЬ ПОЛОМКИ у моєї машинки НЕБУЛО!!!!!!! Хочете вірте, хочете ні. Хоча я коли її купував думав чесно Вам скажу, що буде набагато гірше, і був ДУЖЕ ПРИЄМНО ЗДИВОВАНИЙ!!!!!!!! Ні по ходовій, ні по кузову я нічого не робив і поки ще не збираюсь. І це не тому, що мені не діють на нерви різні брязкання і т.д., а тому, що ще все ціленьке. Так можливо в цієї машинки і є недоліки, але я вам скажу, що свою ціну вона повністю виправдовує. Бо була в мене колись ще і ВАЗ-21120 - нічим вона не краща, а коштує дорожче і комплектація набагато гірша. А ще попав я якось на ВАЗі в яму і видуло правий стакан амортизатора, а на Амулеті вже "влітав" два раза в такі ж самі ями і крім прокатки диска - НІЧОГО!!!!!!!!!! Не гоніть будь ласка на ці машинки - вони нормальні!!!! Китайці після перших двох років випуску цих машин трохи підняли якість - бо було багато рекламацій на них. Дякую за увагу. Всім велий привіт!!!!
Всім привіт, на мою думку стан авто залежить від його власника але на рахунок китайців скажу так це звичайно засіб пересування який коштує порівняно дешево, таку машину беруть люди яким дійсно треба машину з комфортом за невелику ціну а надійність на другому плані я особисто китайцям не довіряю і хай там хто не розказує про байки мов китайці це надійні машини 2 роки катаю і нічого, раз на раз не попадає і в кучі хламу можна найти надійну річ :D людина яка не має охоти тратити на машину постійно думає впершу чергу про надійність потім про комфорт(адже накой чорт той кандюк коли в тебе машина заглохла по серед дороги) звідси і вислів: скупий платить двічі, дурний платить тричі, л*х платить постійно, вибираючи машину люди ведуться на заманливі пропозиції дешева і комфортна, а потім думають чому то машина не засіб пересування а засіб лишніх і неоправдованих фінансових затрат Все має свою ціну/якість в китайців це ціна