Чи можливо переробити карбюратор на повний інжектор?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Mike, 15 кві 2007.

1. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Чи можливо переробити карбюратор на повний інжектор?

номер 24

2. Балу

Балу Початківець

VW Golf II 1.6 1987

скільки таке задоволення потяне з кишені? я собі теж би поміняв на інжектор

3. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Дешевше буде продати карбову машину і купити інжекторну.

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

В Києві заміна карбового 1,6 (75 конів) на 1,6 інжектор (110 коней) обійшлася мені 900 доларів. З мотором.

5. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Ага 15 коней чіпом, усцусь зараз. Хоча якшо в тебе і мотор під 200 лисих шей з турбою то ти правий, а на мотроніку фіг там.

Мотронік ситема надійна, але є одна чухня яка недає розігнати його.
    1. прохідний отвір заслонки шото 32 мм(попамяті) той же ВАЗ має канали в 1.5 рази більші на карбі на меншому обємі!( йдеться розмова про прохідність повітря за одиницю часу-більша дира-більша прохідність-білша наповненість циліндрів)
    2. Над тою дирою сидить мля форсунка яка із кріпленнями створює такий тормоз потоку повітря шо часом сумніваєшся шо таке придумали німці.
    Писи. А запхай туда наманий вал який схоче ше більше повітря, то та форсунка залитить в впускний колєктор :)
    3.Хулі там його чіпувати ? шоти там будеш міняти? збільшувати час відкривання форсунки?? а кути запалення залишуться комутовані звичайним комутатором.......

Мотронік для тюнінгу то дупа.

• Подобається Подобається x 2
  6. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Га-Га-Га, підтримую Kvassa, з гамна канфэт не зробиш.Я розумію еко чіповку для 1.4 і то як сказати.+ нафіга міняти карб на інжектор , тоже не бачу змісту хіба гроші в коморі зїдають миші.

7. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

ну в 08 ваза впускний канал в стоку 29 помоэму (в жигуля вроді 34).. точать до 32.. заслонка в карбі 30 з чимось, дифузор 21-23.. більша дира не завжди значить кращу наповненість. так як втрачається швидкість потоку. там все має бути збалансоване - дифузор в карбі залежить від заслонки, заслонка залежить від діаметру канала.. канал залежить від діаметру впускного клапана ))

8. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

Вовка я не про вхідні канали в головці то друга тема, я про дросельний канал.Якщо взяти два канали 08 і один еканал Гольфа то 08 в 1.5 рази більші по площі....

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

напевно мається на увазі заміна двигуна з карбового на інжекторний, особисто мені така заміна принесла табунець в 35 голів.

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Тільки не 35, а 25! ;-) У твого старого двигуна біло 85 к.с. у новому - 110 к.с. ;-)

ЗІ Доречі низ твої двигунів повністю співпадають! :) Різниця у голові і системі паливного живлення. :)

11. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422

Цікаво як рахують потужність двигуна, якщо він без системи відводу газів, чи вже з системою? Як я чув, "прямоток" дає приріст потужності в межах 5%. Тож до потужності двигуна з прямотоком треба додавати 5%, чи це вже враховано?

12. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

я на воббері дивився, було 75...

Я особисто не рахую, хоча можна припускати - на згаданій машині стоїть німецьки прямоток, розроблений спеціально для Сірка (на ньому написано), думаю, це один з небагатьох випадків коли прибавка реальна :)

13. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

То можне з старого двигуна в новий якісь деталі при потребі перетягувати?
    :grin:

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Мтарий мотор 1,6 у тебе який? Повинен був стояти FR!! Якщо так, то у тебе на ньому було 85 коників.

Додано через 1 хвилину
    У мотора ЕG і FR низ абсолютно однаковий. Різницю тих моторів я описав вище. :)

15. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

А як провірити? Витрату палива видно, збільшення швидкості тоже можна побачити а як відчути різницю між 25 кс і 35 кс?

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Витрата палива стала меншою, бо карб то завжди проблема. Максималку не засікав, але виросла точно, а от прибавка потужності дуже відчутна. в першу чергу власною дупою :)

17. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Підтверджую слова Ореста, трохи натиснеш на газ і машина помчала як ошаліла, я вже під кінець тестдрайву боявся тиснути більше...ну і звук, БОМБА! На Орестовому зеленому сірку можна давати жару, там сотня вже за 8 сек.
    P.S. Хоча Орест, як їхав біля мене, певне думав що я повзу як слимак...Правда я перший раз сидів за кермом Scirocco та ще й в Києві.... больно машинки дорогі їздять навколо...

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

в мене в бардачку була страховка ;)

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Welcome to a club Scirocco!!!

20. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Ще трошки, думаю повний "Welcome" буде числа так 8 березня місяця:grin:.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)