Чи можливо переробити карбюратор на повний інжектор?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Mike, 15 кві 2007.

1. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Відповідь: Чи можливо переробити карбюратор на повний інжектор?

Цікавить чи є прилади які міряють потужність не знімаючи двигуна з авто? В усіх тюн фірмах як реклама іде прибавка потужності на ..%, а як провірити?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

а дуно тест хіба не робить цього незнімаючи мотора??

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Так робиться в більшості випадків. В Києві є 2 такі стенди. Правда коштує дорого 300-500 грн.

4. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

А можеш підказати адреси цих двох стендів ? Може знаєш процедуру заміру ? Записуватися наперед треба ? В мене є бажання після всіх настройок з'їздити в Київ і замірятися.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Адрес наразі не знаю, людина, яка мірялася зараз не в Україні. Нагадайся в приват у вівторок-середу, скажу адреси. Щодо процедури - наскільки знаю, це гараж, де машину прив'язують за неведучі колеса і всі інші можливі частини, притискаючи максимально до землі. Передні колеса ставлять на спецвалки. Далі всіх виганяють (включно з водієм) і роблять кілька кіл прогазовок на всіх передачах. Кожне коло має своє навантаження. Заміряються швидкість, оберти двигуна, на їх основі визначаються передаточні числа, в результаті вираховується потужність двигуна. В кінці видають роздруковку з кривою потужності, (також там вказана максималка машини, і ше багато корисних даних) на основі якої можна калхозити далі :) Також там можна перевірити гальмівну систему і побачити як гальмує кожне колесо зокрема при різних зусиллях. Але це вже окрема плата. Записуватися треба.

• Подобається Подобається x 3
  6. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

орест давай адреси не в приват а на сайт, я буду в столиці обовязково заїду.

7. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Все, що вдалося дізнатися на зараз: На троєщині, коло Лісного цвинтаря (біля головного входу) є СТО, яка називається "Авто-лайф". Це недалеко від авторинку. Там міряють.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)