Чи можна доставити ABS?

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nzi, 21 тра 2009.

1. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    От я тобі про то і писав! У мене так було на задньому супорті рідина десь дівалася а течі видно небуло, я теж думав що в вакуум тече, але всетаки вилізло, одного разу заліз на ямі під авто і побачив на задньому лівому колесі мокрий захисний щиток на супорті, купив рем.комплект і почав розбирати і коли зняв супорт то пильник був повний гальмівної рідини, от куди воно падло текло, пильник був добрий тому зразу видно небуло а коли вже небуло куди то почало капати, а втебе скоріш за все виробітка целіндра і поршень в корпусі приклинює (стає косяка) так що тобі мабудь треба міняти супорта.

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    саме краще взяти і замовити деталі в оригіналі. для цього треба техпаспорт з номером кузова машини. Напиши свій е-мейл я пізніше скину адрес, де можна подивитись оригінальні каталоги і неоригінал. теж. ЛЮДИ ДОБРІ!!! ЗАЙДІТЬ В НОВУ ТЕМУ, НА РАХУНОК ЗАМІНИ МОТОРА І ПОРАДЬТЕ ЩОСЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
  4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    так я ж написав що розбирав супорта там все чисто виробітки нема.так що напевно прийдется поставити інший циліндр раз більше варінтів нема.

5. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    Ти чимось міряв чи наоко? Ти на око хіба побачиш раковини і все таке, поршень витирається рівномірно.

6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    А в тебе циліндри з супорта викручуються чи виймаються? В мене передні виймаються (пресом) а задні треба крутити. Задній один коштував 140грн. (при курсі 12 за евро) + ремкоплект 30. але в нас можна дешевше. треба питати.
    Поршень не завжди рівномірно витирається. в мене були старі пильники і попадала вода і відповідно клинили. колодки не відходили і нові не можна було вставити. А і ще: можуть бути дефектовані нові резинки. треба дивитись, бо все, що на ринку не оригінал, а всяка Зімбабва з Камбоджі

Останнє редагування: 22 тра 2009
    • Подобається Подобається x 1
  7. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    це не я міряв а на Ласточці.я спочатку думав що це стандартно супорта підїхав на заміну.вони поміряли протерли їх і сказали що вони нормальні що не в них причина.так вручну вони нормально відходять.я не знаю доречі чи вони викручуються чи під пресом.
    я завтра планую повністб змінити тормозуху.і тоді побачимо.
    а куди можна підїхати щоб глянули на супорта?

8. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    Можна ще так перевірити, але це кустарний метод: Візьми новий поршень і попробуй який шат в супорті і чи рівномірний він по колу. але пробуй без манжетів і резінок. Я точно не скажу, але в мене було багато авто. і що в жигулях, що в москвічах супорта практично не летять, то що казати про фольксваген. в основному підтирається поршень, бо зазор виходу і входу при їзді і гальмуванні дуже малий і цього достатньо. і ще одне: якщо в супорті всередині нема ніякої ржавщини - то і проблем нема! я також думав міняти задні, але вже пів-року їжду на ремонтованих - ніяких проблем. нові кощтують дофіга, а беу нічим не кращі за твої

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    візьми гарно розбери супорт і задопомогою ВеДешки гарно промий, прочисть, намотавши тряпочку на якийсь тупий маленький предмет, особливо в канавці де манжет. АЛЕ ДУЖЕ АКУРАТНО ЩОБ НЕ НАРОБИТИ ЦАРАПИН!!!! і став манжетки і циліндри, змащуючи все тормозною рідиною. і ще продуй добре компресором ну або насосом. і подивись, якщо шланги тормозні полопавші, то краще їх замінити. Я раз провтикав, і то добре, що то ФОЛЬКСВГЕН!

10. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    дякую за поради завтра постараюсь то все зробити і напишу що з того всього вийшло.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)