Чи не змінити нам місце "зимових" зустрічей?

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем MARTINI, 6 жов 2012.

?

Куди переносимось на зиму?

1. Кінг-крос, стоянка

26 голосів
    41,9%
  2. Арсен на Чорновола

5 голосів
    8,1%
  3. Арсен на Патона

5 голосів
    8,1%
  4. Метро (як було)

20 голосів
    32,3%
  5. Проспект Свободи (біля Макдаку, неподалік опери)

2 голосів
    3,2%
  6. Заправка WOG (той що в кінці Стрийської)

0 голосів
    0,0%
  7. Стоянка Укравтозапчастини (Зелена, неподалік картинг)

0 голосів
    0,0%
  8. Ваш варіант (пишемо прохання додати до опитування)

1 голосів
    1,6%
  9. Арсен на Науковій

1 голосів
    1,6%
  10. Мені все-одно. Приїжджати буду куди завгодно!

2 голосів
    3,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я не проти голосування, мені особисто по барабану куди їздити, може навіть чим далі, тим ліпше :) Просто голосування - далеко не завжди є гарантованим способом отримати найкращий результат, візьмем хоча б останні вибори президента :) Саме тому я роблю висновок із живого обговорення в темі, а не з якихось циферок, які наклікають навіть не ті, кому це важливо, а хто завгодно, навіть хто на з"їздах не буває.

До речі, закид про мою неприсутність на зимових з"їздах - взагалі мимо. Навіть фотки якщо попіднімати, я там майже завжди є, навідміну від декого з ніком на три букви :mocking:

ключові слова ХОТІВ і ЩОСЬ, а що для цього щось зробив і що це за щось взагалі було, так і не зрозуміло
    людям просто цікаво в маленькій тусовці за інтересами, а не багато народу, таку собі і зробили, така форма соціальної активності цілком має право на існування, це їх вибір.

У нас періодично піднімається тема типу "щось треба робити", але що робити і як робити, не конкретизується, а якщо зрідка і конкретизується, то виявляється, що нема бажаючих це робити. З чого робимо висновок - всім й так добре, вистачає спілкування онлайн і офлайн, зрідка розбавленого всякими атракціями у вигляді покатушок, ковбасок, налаштування фар, офроад-перформенсу, новорічних п"янок та інших простих, безпонтових, але душевних проявів :)

Шануймося

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    А може зробимо ребрендінг? )))))))))))))))
    Я за зміни, я за реформи, я за новаторство, я проти гуртка круглого колеса і кардана.
    Є ж реальна тема з пропозиціями!
    Згадайте старі часи 5 років тому як наші старожили збиралися і хотіли звяти частину обов*язків на себе, ніхто ж не пішов на це..., були ж відповіді: "Що такого можуть зробити люди, що не можуть втрафити адміни"?! На тому все заглухло.

От зараз викличу шквал емоцій на себе йопересете ))))))))))))

Давайте тупо поміняємо картинку перед очима з "метро" на щось інше! Позбудемося психологічного ефекту звикання.

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Кіндер, а чому адмінів не запросили на ту зустріч? Я якраз навпаки все кажу шо треба висувати ідеї і братися за їх втілення. От зараз шо пропонуєш міняти?

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Зібратися біля Арсену на Науковій, чи в кінг кросі, чи на патона і вирішити чи підходить нам це.))))
    Полюбому міняти щось треба. Як каже кіндер:
    +500!

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Значить такс.
    Оголошення:
    Перший з'їзд сезону біля Арсену на Патона
    2-й біля КінгКрос
    3-й біля аеропорту
    4-й біля....ну ще які там варіанти?
    А потім приймемо рішення
    Га?

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    я за пропозицію Олега

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ага! І почнуться кожного з"їзду телефонні дзвінки: йопт! а я приїхав туди-то, а тут нікого нема! де ви всі? та ми там-то! А! ну його на...
    І на кожному з"їзді буде реалізовуватися поезія не пам"ятаю якого російського автора: нас всьо мєньше і мєньше, а вєдь било нас много...

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Треба шоб Мартіні зробив величезний банер на цілу сторінку форуму)))) Що з"їзд там то і там.)))

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Це ж кльово! Заодно і телефона книжка збагатіє контактами
    Ось наприклад, ти мій номер маєш?

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Підтримую!

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Олега ? :gamer:

Якшо хтось не уважний - то хтось не уважний. все завше обговорюється на форумі. + банер, + оголошення.

+ я за те, щоб ми придумали обряд для новачків. бо якось тупо в нас новачки з'являються. має бути так, щоб аж запам'ятовувалось.

прикольно ж приїхав пасат з бляшанками? весело було ? а якби ше прикольніше придумати ?

+ мене зараз заклюють, але це питання має бути піднятим: мене мучає совість за ті сємки шо ми лишаємо після себе... треба з цим шось придумати.

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я придумав. Сємки тре купувати очищені

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    не сци, то органіка чи як воно там, скоро перегниє як дерево )))))))
    ну до бляшанок за машиною можна придумати ще, що новачок поверх штанів вдягає труси, а дівчина ще бюстгалтер, щоб вєрняк хто не зауважив бляшанки за машиною зауважив, що це новачок ))))))))
    Я маю твій номер і ти мій, а шо з того якщо ти не передзвонив як обіцяв )))))))))))))
    Я казав шо почнеться ))))))))))
    Ми збиралися 5 років тому в кафе "П*ятниця" біля митниці в суботу і рішали. Ти там був!
    Що я пропоную зараз? Перечитаю при досуґє старі теми і продублюю контрол копі контрол пасте.

14. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Фух....добре, що хоч поверх, а не взагалі без...:D Ой, та шо я..... я вже ніби не новачок....:blush: Мовчу, бо ше з ліфіками договорюся, хватить вже з трусами допі...лікаласі...:D

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Розсмішила нас як завжди )))))))))))))
    Але за бажанням (думаю ніхто не буде проти) якщо ти приїдеш "без" ))))))))))))

16. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Kinder, дякс канєшно, але ти що, хочеш, щоб я весь VW-клуб розлякала....:lol::wacko1:

17. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ти про нас усіх поганої думки!
    Вводжу голосування кого Ельза "без" налякає?:
    1. Кіндер - я не злякаюся

• Подобається Подобається x 1
  18. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    :D:D:D....М...да...Цікаво.... Але, Kinder, давай не будемо флудити не по темі.... Тут тре голосувати за місце з"їздів, а не хто злякається....Нєпоймут :bomb: І зовсім я про вас не поганої думки - навпаки...от тому і не хочу розлякати...

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    2. Кіт - не злякаюся

а по темі:
    Радий, що ще якісь люди проявляють активність в цій темі.
    Взагалі, народ, що думаєте стосовно всього вище сказаного ? чи вам як солов'ям ? куди скажуть, туди й приїдете ? :)

• Подобається Подобається x 1
  20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну, було таке, я просто думав, може ви собі ше збиралися, бо на тій зустрічі, шо був я, точно не було отакого:
    навпаки, ТРЕБА, щоб учасники клубу були активнішими, а не чекали, що хтось щось їм зробить. Я пам"ятаю, ми говорили, що треба молодняк залучати до всяких клубно-корисних робіт. А те що кажеш ти, мені дуже дивне

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)