Чи не змінити нам місце "зимових" зустрічей?

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем MARTINI, 6 жов 2012.

?

Куди переносимось на зиму?

1. Кінг-крос, стоянка

26 голосів
    41,9%
  2. Арсен на Чорновола

5 голосів
    8,1%
  3. Арсен на Патона

5 голосів
    8,1%
  4. Метро (як було)

20 голосів
    32,3%
  5. Проспект Свободи (біля Макдаку, неподалік опери)

2 голосів
    3,2%
  6. Заправка WOG (той що в кінці Стрийської)

0 голосів
    0,0%
  7. Стоянка Укравтозапчастини (Зелена, неподалік картинг)

0 голосів
    0,0%
  8. Ваш варіант (пишемо прохання додати до опитування)

1 голосів
    1,6%
  9. Арсен на Науковій

1 голосів
    1,6%
  10. Мені все-одно. Приїжджати буду куди завгодно!

2 голосів
    3,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Гей, флудери, ви вже домовились де здибаємось?

2. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Я якраз хотів сказати, що зараз прийде Орко s закриє нафіг тему :)

• Подобається Подобається x 1
  3. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    як щодо мене, то у зимовий період я був на з"їзді лише один раз (на останньому в тому сезоні), тому мені важко шось говорити про потребу у змінах...
    я сам не відчув того місця (біля Метро), не знаю як там і шо, тому і нічого не пропоную. але якщо місце біля Метро вам вже аж так набридло, то я не проти змін! можливо, й справді щось краще найдем:)

4. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Я вже писав, що краще, на мою думку, МЕТРО або АРСЕН на Патона, ти більше вже хтось, не буду шукати в темі хто, писав, шо біля метро краще, бо площадка велика, можна поюзати машиною, поїздити по горбах на УАЗику.... Я за МЕТРО!

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    для цього треба щоб старожили цим займались спочатку ;)

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    от ніразу не бачив щоб хтось чудив біля метро. пам'ятаю тільки червоні носи і веселе притоптування нозями.

ІМХО єдиний з'їзд хороший біля МЕТРО це коли нас було більше 20 чоловік, і я з Борманом замутив фотозйомку. Решта разів закінчувались словами "все, я дуже змерз, па-па". ТА пузата хата з її одним столиком, і той маленький. Курча, та іноді хочеться банально змінити обстановку. Давайте міняти декорації!

7. rvm

rvm Місцевий

vw В5

Ти частіше приїзджай. От і побачиш як УАЗики по горбах їздять, які посиденьки в машинах робимо, хтось пови ... махується на площадці в ожеледь.....

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ти гоних. Тревел, Свістун, Тополь, Пол і ще хтось був. Братва рвалася до влади з ідеєю займатися кожен своїми питаннями. Точно пригадую свістун мав рішати фінансові питання, Тревел мав організовувати регулярно курвів якихось (жартую), одним словом народ міг взяти частину обов*язків на себе, але ..... що було далі?! Тіко не кажи, що пацани спригнули в "корчі"!
    Ми особисто ніколи не збиралися таємно від адмінів і не мутили і думаю не будемо за плечами ніц мутили!!! Було там таке, було!
    Ми ще проговорювали як клуб популяризувати і відсіяти пісочницю яка не приїздить, а також як комерціоналізувати клуб щоб він став цінуватися, а не бути просто гуртком. а також про реєстрацію самого клубу.
    А шо такого, я зараз це кажу ше плюючи в спину, а просто кажу: "А може ми зараз зробимо прорив"?!

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    відносно цього ми робили наш форум офіційним доречі. весь клуб скидався членськими внесками. - тож ми вже не просто гурток для поїдання сємок біля машини. треба рухатись далі.

Агов, народ! шо ніяких думок нема ?

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    КІТ, відчувається, що ти на рахунок зимових з"їздів зовсім не в темі. Минулої зими біля метро зустрічі були доволі активні, часом і активніші ніж літні, рідко коли було менше 15-20 машин. І проходили ці зустрічі досить весело, а часом і з всякими атракціями, типу покатушок на бобіку по будівельних окопах. Я зимові з"їзди майже не пропускав, і тебе я там бачив дуже рідко. Та це добре, що ти маєш таке завзяття, щоб щось в клубі міняти/робити, бо якщо таких "фанатів" буде кілька людей, сподіваюся, це таки матеріалізується в конкретні дії.
    таке пам"ятаю, було. Але шоб адміни від того всього відмовлялися, я не пам"ятаю. Певно ти шось наплутав, бо моя позиція навпаки щоб кожен робив для клубу що може і хоче.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    він пересів на амулет), тому і спригнув

12. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Скорей всего,единственый вариант решение это-го все-го, так как предложил Олег.М!.И при этом Мартини на главной странице будет вывешивать где какой съезд!!!!

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Поки не попробуєм чогось нового(місця), то не будем знати, як воно було "хєрово".:pardon:

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Нічого подібного. В нього є Амулет, а їздить на службовому Фольцваген Кадді.
    Деяким людям зміна авто не впливає на "спригування"!

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    То що, кінг-крос?

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Додав опитування

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Орест! Забув додати Арсен на Науковій!!!!

18. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    скажу по секрету в нього (в родині) і той б3 ще є.

19. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    я на жигулі пересів і не спригнув )))

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    нівапрос, додано.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)