Чи не змінити нам місце "зимових" зустрічей?

Тема у розділі 'Клубні з"їзди', створена користувачем MARTINI, 6 жов 2012.

?

Куди переносимось на зиму?

1. Кінг-крос, стоянка

26 голосів
    41,9%
  2. Арсен на Чорновола

5 голосів
    8,1%
  3. Арсен на Патона

5 голосів
    8,1%
  4. Метро (як було)

20 голосів
    32,3%
  5. Проспект Свободи (біля Макдаку, неподалік опери)

2 голосів
    3,2%
  6. Заправка WOG (той що в кінці Стрийської)

0 голосів
    0,0%
  7. Стоянка Укравтозапчастини (Зелена, неподалік картинг)

0 голосів
    0,0%
  8. Ваш варіант (пишемо прохання додати до опитування)

1 голосів
    1,6%
  9. Арсен на Науковій

1 голосів
    1,6%
  10. Мені все-одно. Приїжджати буду куди завгодно!

2 голосів
    3,2%
Статус теми:
Закрита.
  1. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    1. Особисто я - за МЕТРО, якбихтопитав.
    2. Цікаво читати тут суперечки тих, кого минулого сезону жодного разу не було на зимовому з"їзді.
    3. Щодо брейнрингу, тьфу, ребрингу, тьфу, ну, одним словом, щодо того, як засвітитися нашому Клюбові і що зробити, щоби він став цікавішим і ексклюзивнішим, то... MARTINI, якщо мене вже зачіпить за живе, то я ж не горда - я можу і всі свої пропозиції (як новачка) з Форуму повитягувати, а заодно і те, як усі вони були пох...рені. Не копаючи глибоко, скажу тільки про свято Миколая (бо тема незабаром стане актуальною) - як для промоції Клюбу я написала замітку про нашу поїздку до дитячого будинку, Nick Wolf її опублікував, а дехто спромігся лише на те, щоби сказати, що по-гнилому написано, тіпа ми внатурє моглиби лучче (щоби ніхто не подумав, що це сказав МARTINI). А другий випадок - зовсім свіженький - коли я запропонувала зробити свій Фест, а мені з порога в м...ду: Чортопхай спонсорує нагороди. І ще відро всіляких коментарів типу: та туда ніхто не приїде, та п"ятниця не підійде, а в неділю зажарко...
    Хтось із наших має в підписі класну фразу про те, що бардачок - це не тільки схованка в авті, а загалом ситуація на наших дорогах. Так і в нас: те, що діється в нашому Клюбі лише віддзеркалює нашу українську душу: моя хата скраю... і нам недогода - чи дощ, чи погода...
    Дякую за увагу. Готова йти паритися в баньці :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Пиши конкретніше. Кіндер минулого зимового сезону ніразу не приїхав, чого ходити кругами?!
    Якщо я правильно думаю про ФЕСТ, мої коментарі були там також, далеко, темно як на п*ятницю.
    я мабуть повторю подію за сценарієм минулого року, накошу бабла Вертепом. VW клуб приєднується до проекту "VW клуб & ФЕСТ Вертеп до допомоги дітям скрутам"?

Як на мене місце зустрічі відіграє велику психологічну роль.
    Пропоную, можливо нам зустрічатися раз в місяць в одному з наших ресторанів в центрі і пофік де будуть припарковані наші машини?!

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Kinder, друзяко! З Твоїх дописів я зрозуміла, що всю ту минулу довгу зиму Тобі дуже бракувало нашого Клюбу :)
    Суть мого спічю така: голосуй-не голосуй, все-одно дістанеш хутряну шапку в подарунок від коханої людини :) Бо ми настільки уже не можем, що навіть зовсім і не бажаєм (це я про настрій у нашому Клюбі, якбихтопитав - словечко копірайт Kinder-а).

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Сорки, що другим постом, але хороша мисля, як завжди, прибігла опосля.
    Вважаю, що ця тема вже при самому створенні була мертвонароджена. Це довело голосування. Бо ті, хто щойно АКТИВНО приєднався до Клюбу (а їх цього року навдивовижу багато) і ще не встиг зрозуміти, чим може подобатися або ні місце біля МЕТРО, буде почуватися не в своїй тарілці, бо місце не є пагане, ІМХО, а відкрита ціла тема вже однозначно говорить, що місце до д... дірки. Разом з тим, результати голосування показують, що лідирують два місця зустрічей. А це животато (не змогла бігом перекласти з рос. чревато :)) тим, що в останній момент перед закриттям голосувалки хтось докине один голос на користь того чи іншого місця, яке й оголосять переможцем. А тоді ті, хто галасував за інше місце, назло таксистові підуть пішки, а це означає, що відвідуваність (зокрема зимових) з"їздів різко впаде. Сусіди кажуть: ат дабра дабра нє ішьчют. А ще спеціалісти кажуть (зараз Kinder мене задушить), що в сексі треба шукати найкращого способу для обох, але от коли вже знайшли, то треба його урізноманітнювати і покращувати, але не шукати іншого, бо ефект може бути зворотній.
    Все! Тепер можете бити, закидувати яйцями і душити...

Останнє редагування: 24 жов 2012
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ну не можна так, щоб голосувалка закінчилася завтра-післязавтра. На це потрібен час, зараз не встигла проголосувати і половина тих хто приїздить хоч деколи на з"їзди.

http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showpost.php?p=157961&postcount=7
    Тут про це говорили вже)))) :mocking:

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Підписуюсь під кожним словом, я зразу казав, шо голосувалка не має сенсу. Якби було таке місце, на яке всім хотілося б проміняти МЕТРО, то це було б відразу очевидно із самого обговорення і ми так би і зробили. Але такого місця не існує, всі варіанти нічим не ліпші чи не гірші за МЕТРО. Тож вийде обмін шила на мило.

Єдиний сенс в зміні місця - це дійсно зміна картинки і закрити рота тим, хто каже, що клубу потрібні зміни. Мовляв, ну ми ж місце змінили! :)

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    І позбутися тих, кому зручно (хоча й далеко) доїжджати у п"ятницю до МЕТРО.
    Не знаю, чи вносити сум"яття в традиції з"їздів вартує того, щоби комусь закрити рота і змінити картинку...

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну, тут згоден, але зручність доїзду - не аргумент, ібо поняття це відносне. Ми ж не живемо всі в Зимній Воді, комусь зручно на Стрийській, комусь на Чорновола, комусь в центрі.

Ще один негативний момент голосувалки - ось зараз вже видно, що голоси діляться приблизно навпіл, жоден варіант не має явної переваги. Тобто ідеального рішення ми таки не знайдемо. Просто зміна заради зміни

9. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Внарурє ША!!! Ми єйо тєряєм!
    Чортопхай, я з тобов! Буду за і під метро з тобов!
    Хто з нами?

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    До опитування додано ще один варіант: "Мені все одно", для тих, хто готовий приїжджати куди завгодно :)

Нагадую, що голос в опитуванні можна змінити

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Яким макаром голос можна змінити? Хто платить мені за зміну мого голосу в чиюсь користь? )))))))

2 Чортопхай (зараз Kinder мене задушить), що в сексі треба шукати найкращого способу для обох
    Чому я тебе задушу? Я обожнюю сексуальних жіночок )))))))))))))))

• Подобається Подобається x 1
  12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Щоб змінити голос натисни на Я ПЕРЕДУМАВ

13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    зараз скажуть, що Кіт агітував а сам втік в кущі, а мені аж щелепа відвисла - сказати нічого. я збентежений дописами Чортопхай.

Я розумію, що минулої зими я був вкрай рідко. Получається мені просто везло приїхати на з'їзд "лайно", потоптатись і поїхати додому.

немаю що додати. стежитиму за голосуванням. Бо вже є трійко лідерів - АРСЕН

14. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Всім не догодиш....Хіба кожен з"їзд робити по районах - кому де зручно....Якщо людина хоче приїхати на з"їзд, то вона приїде в будь-яке місце незалежно від того, де живе....Головне бажання! Зараз мене теж закидають помідорами, мовляв, "тоже мені тут, зєлєнь вумнічає...."

Останнє редагування: 25 жов 2012
  15. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я вже писав давно і декілька разів. Навпаки не хочу десь на сихові щоб було близько до мене. Бо я тоді і пішки можу прийти і тупо не цікаво. Я їду на з"їзд, кудись, далеко - це відчуття того що я їу на з"Їзд і зараз буде круто. В тому плані метро хороший варіант.
    Але обстановку полюбе міняти хочеться, бо там робити тупо надоїло)))

16. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    На данный момент как это видно ,лидирует КИНГ-КРОС.Да там парковка огромная,места хватит на всех.
    А ни кто не задумывался про те кафешки который там есть:предположим нас приехало 20-ть человек,КУДА МЫ ВСЕ ТАМ ПОМЕСТИМСЯ?????
    В пятницу вечером там постоянно дофигища народу и сами кафешки там не настолько большие что мы все там поместились!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Надо выберать не место парковки,а чтоб кафешка которая находится рядом с парковкай,такая чтоб нас всех вместила, и мы никому не мишали :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. kym

kym Аксакал

a 100
    Був учора вночі на кінг-конзі (кросі) - не добре 1. темно - світло тільки коло входів. 2. Протяг - власне не вітер а протяг постійно дує в одну сторону. 3. Єхо - як rvm розкаже анекдот всі заржуть то охорона подумає що теракт. 4. Семочки не поплювати, 5. Курцям не покурити. 6. BASSу нема де постріляти з його рогатки...... Одним словом не зовсім комфортно.

• Подобається Подобається x 1
  18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Якби я був письменником, то написав би таке оповідання:

Якось на безлюдному острові, всі мавпи, які там жили, вирішили зробити вибори. Згідно правил, кожна мавпа мала право стати президентом. Вибори розпочалися, але ніяк не можуть закінчитись і дотепер, хоч і проходять щонеділі. А знаєте чому?

Та тому що кожна мавпа голосувала за себе і в жодної мавпи не було більшості голосів.

До чого веду - не голосуйте за місце, найближче до вашого дому - це зробить зїзди нецікавими і малолюдними, хоч і вони будуть близько. Інколи краще далі і краще ніж близько але самому.

Останнє редагування: 25 жов 2012
  19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    ти не всюди був. Там з західного боку є точка, яка прямо виходить на двір. Хоч сємки плюй, хоч кури, хоч фотосесії роби. Глянь ще раз, коли буш.

20. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Мені все-одно. Приїжджати буду куди завгодно!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)