ні. полякам насрати що ти везеш і вивозиш, аби воно крадене не було. проблема саме в нашій митниці, якщо домовишся-без питань. я як гнав донора то брав поляка з собою, авто відмічали що заїхало, поляк одразу вертався і відмічали що авто разом з ним і виїхало
Пару місяців назад читав статтю, що митниця України подала в суд на одного німця, через то що він ввіз більше 70 автомобілів на територію Україени і залишив їх. Урана вимагала або вивезти їх назад або ж розмитнити. І сума там була на пару мільйонів гривень. Шкода що не збереглося посилання. Тому думаб що в іноземців теж можуть бути проблеми з тим ділом, якщо вони зразу не "вивезуть" машину назад. Моя порада, краще заплатити певним людям, щоб вони все самі оформили ніж на кожному кроці боятися що зловлять.
VitOK ну тоді Поляк буде змушений заплатити певну суму, щоб наші митники записали що авто виїхало , правильно я думаю ?
"українські" німці вивозять з собою номера назад і знімають їх з обліку, а тоді вже їм насрати на всякі позови, бо машини як такої вже не існує...
Саме так, і робиться первізка донорів законно. Можеш напівзаконно, як описали вище (типу вернутися і заплатити нашим митникам за "вивіз").
Донора з Польщі варто гнати лише у одному-єдиному випадку - ЯКЩО МАШИНА ЕКСКЛЮЗИВНА ! У всіх інших випадках з Польщі не має жодного сенсу щось тягнути. Якщо треба на донора якийсь популярний "ширпотрєб" - то : 1. Аutо.rіа 2. Газета "Ваш Магазин". Там "працівники" польських фірм і "спиртовози" продають туєву хучу машин. Діватись їм нікуди - от і торгуватись можна до усрачки, бо реально можна вторгувати 50% від того що вони хочуть. Також раджу почитати цю статтю : http://forum.vw-mk2.com.ua/viewtopic.php?f=13&t=161
Цілком погоджуюся з Green-ом, бо зараз працюю у Кракові і бачу які ціни тут на машини. Пару разів бачив гольфи двійки по 600-1000 злотих, але на шроті, і довго вони там не стояла, а до вечора приїхав прес і з десяток таких гратів розібрали і спресували на метал. Бачив ще гольф одиничку кабріолет в ідеальному стані. Фарба не заводська, але машина гарно відреставрована була. Ціна на неї 11999 злотих = $4000. Хороші машини і в Польщі коштують добрі гроші.
Скажу так якби ти пригнав гольфа на 4 дверки , я б відразу помінявся дверками капотом і багажником , відповідно свої запчастини залишив на тому донорі , вони адекватні , але трошка потерті , трохи подряпані , але суті не міняє , шось би доплатив , по запчастинах ще 1000-2000 чогось би купив