чим приклеїти скло до фари ?

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем serg9, 8 чер 2009.

1. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    слухай не шукай проблем на голову,супер буде силіконом попробуєш і ще дякою скажеш,поставиш на силікон після того даш постояти хочаби 2 год,тоді користуйся на здоровя:music:

2. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Вчора наніс той силікон на пласмасу, а сьогодні він відстав від неї без будь-яких зусиль. Думаю аналогічно він буде вести себе на фарі. А мені таке звичайно не підходить.
    Тому і далі перебуваю в пошуках нормального герметика для скла фар.

3. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    В студентські роки займався акваріумістикою, відповідно робив акваріуми для себе і друзів.
    Акваріуми клеїв силіконом.
    Про силікон- то розробка NASA і застосовувалася для герметизації скляних ілюмінаторів їхніх звіздольотів.Той силікон стигне від вологи яка знаходиться в звичайному повітрі і побічним продуктом є якась кислота ( на запах як оцет).
    Відповідно силікон придатний як пр мінусових темп так і при високих.
    Але він не вїдається в структуру скла як клей а є герметиком з відмінною адгезією(прилипання).
    Стосовно поділу на "для скла, сантехнічний і тд.." - по своїй структурі він всюди однаковий, тільки для скла він густіший і прозорий, для сантехніки з додаванням антигрибкових домішок.
    Що клеїть- скло до скла чи плитки, не відірвеш, а от скло з пластмасою ним не склеїш. Правда пластмаси тоже є різні я пробував скло з пластмасою з якої роблять віконні профілі, не взяло.
    Є ще акриловий герметик, подібний до силікону, може ним буде краще зєднання скло-пластмаса.

4. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Дякую. Дуже змістовно. Акрилом також пробував, не тримає.
    Мабуть ти правий, до пластмаси воно не клеїть, як це не сумно. а мені треба склеїти пару скло-пласмаса.

Тому чекаю ще порад і пропозицій.

5. dunkan

dunkan Active Member

ну незнаю,усе клеїв ним,пластмасу до кераміки тримає вже 4 роки,також каміння до фасаду клеїв нормально тримає,в ванні дві плитки клеїв монтажними гвоздями тримає також 4 роки,беру церезіт нормально,недавно в малого машина розлетілася що на пульті склеїв корпус монтажними гвоздями усе гуд,знайомий зеркало до стіни клеїв цими гвоздями тримає вже 7 місяців

6. dunkan

dunkan Active Member

є ще правда такий клей стержнем він клеється при нагрітті,мусить бути спеціальний пістолет,якщо хоч то можу дати маю його також тримає досить добре:good:

7. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    serg9 ти в епіцентр заїдь там великий вибір герметиків і селіконів, прочитай який тобі підходить, а не бери який подешевше.

8. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Я теж так кажу. Або в ПРАКТІКЕР вкінці Стрийської. Величезний будівельний супермаркет !

Тьфу ти, блін. Щойно доперла, що ти з Франківська... :crazy:

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Повторюся. Клеї САМ СИЛІКОНОМ автомобільним галогенку на Корру рік тому назад. Після склейки їздив на моря. На Одеській трасі 220 км/год - нічо невідпало тоді і до тепер тримається!!!!!! На трасі менше 140 не їжджу, підвіска Корри троха помоєму жорсткіша чим на Пассаті, тай профіль резити а мене 50. А ти роби висновки сам.

Пи.си. Завтра заберу в дружбана свій тюбик з силіконом і кину фотки. Хоч передам тобі у Франківськ - попробуєш сам.

10. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Друзі, я ж почав свою тему з того, що був у Епіцентрі. Там герметиків валом, але на всіх написано шо бездоганно тримає плитку, ванни, унітази, раковини і. т.д. Зрозуміло що про фари там нічого немає. От я і питаю, щоб хтось порадив щось конкретне з назвою і фото. Бо купувати все підряд і ліпити його по кілька разів бажання не маю. Хочеться купити шось таке, яким приклею раз і назавжди. Тому і хочу почути відгук того, хто клеїв саме ПТФ і може дати "слово пацана". Наразі чекаю реакції від Vova$.

Останнє редагування: 11 чер 2009
  11. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Якшо можеш, візьми в дружбана і я у тебе заберу, я в Коломиї часто буваю.

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Як і обіцяв

соррі шо аж сьогодні, вчора Інету не було.

13. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    напиши свій телефон в приват. зустрінемось в Коломиї, познайомимось.

14. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Щоб не створювати нову подібну тему. Напишу тута.
    Див фото.
    Відклеїлось від лобового скла салоне дзеркало заднього виду в кабріку.
    колись таку проблємку вже мав на попередньому сірку. Вирішив просто - приклеїв якимось силіконовим клеєм.
    Цей раз вирішив зробити так само. Купив силікон SCT. Приклеїв пластинку, до котрої власне закріпляється дзеркало (на фото біля клею). витримав добу і .....пальцьома відірвав :)
    Питання це клей х___вий, чи що?
    Додаю фото:

15. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Якщо не хочеш міняти лобовуху не експерементуй з клеями. Підїдь на сервіс де вклеюють лобові вікна - вони точно знають чим клеїти.

16. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    так йому ж не лобове клеїти, а дзеркало!!!!!!!

я приклеював супер - клеєм. все дуже добре тримається - зубами не віддерти

17. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    - а дзеркало хіба не до лобового клеїться :russian_ru:

18. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Я мабуть буду клеїти поліуретановим герметиком.

19. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Рассказываю на русском. Идешь на рынок и говоришь: нужен клей для приклеивания "пятака" для крепления зеркала заднего вида! Клей брал пр-ва Abro. Он 2-х компонентный, 2 маааленьких тюбика. Обезжириваешь стекло и "пятак", один компонент наносишь на стекло, второй на "пятак". Прижимаешь "пятак" к стеклу с максимальным усилием. Оставляешь на 12 часов машину без движения. Ничем потом этот пятак не оторвать!(а лучше перечитать инструкцию к клею, может там какие то новые нюансы появились)

• Подобається Подобається x 1
  20. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493
    Привіт, в мене одна фара і дві галогенки тримаються на прозорому силіконі фара мабуть 3 роки, а галогенки кожного року мушу міняти скло, розбиваються часто, прозорий силікон тримає мертво. Крім того коли скло розбилось, той силікон неважко зчистити і приклеяти нове скло. На автобазарі купляв в маленькому тюбику заплатив 3 роки тому десь 25 грн за 150мл. Минулого року в епіцентрі взяв найдешевший прозорий силікон за 20 грн - туба для пістолета, галогенка тримається досі, той силікон має запах оцту. Коли приклеїш повинна машина постояти хочаб з добу. Почитай інструкцію, якщо написано пластмаса і скло можеше купляти сміло. Вчора викинув порожній тюбик з силікону, робив сантехніку, так би виклав фото.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)