Чим відрізняється Т2 від Т3 ? і взагалі які думки з приводу авто?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Golf 2, 23 чер 2011.

1. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ну гаразд! Тема була все одно не про це! Так от в кого взагалі які думки на рахунок 3го транспортера? Подобається/неподобається? варто братись? цікаво? круто? і т д...:yes:

2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
  3. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Андрію варто,варто,і ДУЖЕ КРУТО))))Я сам мрію про такий бус на кожен день,а Джетту на койловери і в гараж.Хочу 1.6 Д вантажо-пасажир,на рідних колесах з хромованими ковпаками,салоном від якогось Мультівана.....................
    Ой,шось замріявся)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Мене найбільше "збуджує" - салон замутити під кепмер, шоб там було ліжко , раковина, плита, тєлік!!!
    Я вже по ночах замість того шоб про дєвок думати - прокручую в голові і виношую цю ідею про Ваг бусика:music::bomb:

5. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Володя я вже штудіюю всю інфу по нету за Т3го - так от 1.6Д - найбільш невдалим двигуном вважається. У нього максимальна швидкість 100км/год. Всі плюються!!!

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    [​IMG]Кемпер рулить!!!

7. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Привіт! Мав такого про якого ви говорите! в мене був Т3 Caravelle 1.9D і 5кпп 1986 року! ходову має сильну! кузов як попадеш! мій кузов гарніше виглядав ніж був насправді! загалом машина добра але практично всі варіанти вбиті! швидкість максимальна 100 на 4кпп, на 5 кпп 120-130, з запчастинами зараз важко хіба б/у особливо з кпп! а синій бус це мого друга! kym цю машину дуже добре знає!)))))))) Свого буса я продав і дуже цим радий!!!!! зараз їжджу на Т4 і незнаю шо таке ремонти хіба шо заміна масла! такшо робіть висновки самі чи брати цю машину чи ні! Практично всі варіанти добиті! хіба шо шукати ідеал! Удачі в вибору автомобіля!

8. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4

це був мій бус!

Останнє редагування: 29 чер 2011
  9. yurakey

yurakey Початківець

awesome CARAWELLE
    СИНІЙ бус мій!!!!!)) і шо мені цікаво в ньому зовні не ідеальне?????
    не таке як по ссилці????

бус вже 5 мысяцыв не їздить завдяки нашому другу КУМУ!!!
    Який безвідповідальний рагуль і дуже вмілий майстер!!! ганьба!!!!

10. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
  11. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ну друже вибачай!!! не хотів тебе ніяк образити!!! Твій бус дуже гарний і крутий!!!
    Просто мартіні писав шо якби він був Львівський - то він би його не пропустив, а я своїм дописом хотів сказати що це не з музея машина а шо вона реально їздить по вул Львова!!!
    Тобі величезний ріспект і уважуха мен!!! за твій бус!!!

12. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Величезна подяка за допис і інформацію. В цій темі кожна думка є вагомою!!!
    Мною розглядається можливість придбання такого вагенівського бусика не для роботи чи кожноденної їзди, а для повного рестайлінгу...
    Тут дуже важливим було твое зауваження на рахунок запчастин!!! Що їх дійсно вже немає в продажу???
    +1

13. yurakey

yurakey Початківець

awesome CARAWELLE
    Та є запчастини все в порядку.... от я з 1.6д старенького поставив 1.9тд
    ходова нереально крута!!! і все із запчастинами гуд!!!!

я не ображоюсь.... просто фраза не такий ідеальний як на головній фотці... мене трошки вевела із себе!!)) я фотогрпф сам і я його фотав!!))
    він зараз вже на 18тих дисках занижений на 17см...

з мотором 1.9тд який підігнав КУМ який нереальне гамно... 6 місяців наїздив на тому моторі 400км і 2 рази його робили...отакий от майстер кум....
    брехло і нелюд!!! а грошей пішло огого скільки....
    так я звичайний хлопчина, якому 20 років.. і так я люблю свій бус... бо важаю його одим із кращих вагенів у Львові.. і його оцінка на ДРАЙВ 2 ру що він найкращий в СНГ!!!! я нереально банато сил витратив і грошей.... а зараз він стоїть...під вікнами припадає болотом...бо Кум мутить воду і не хоче повертати гроші!!!!

14. yurakey

yurakey Початківець

awesome CARAWELLE
    і 1.6д в мене 130 їхав на 5ступці...
    а на 1.9тд так і не попробував ще((((((((

15. yurakey

yurakey Початківець

awesome CARAWELLE
    мій 1.6 їхав 130 на 5 ступці!!! 1.9д Андрія на 402м на 4 корпуси взував!!))
    а на 1.9тд я так і не встиг попробувати як він їде!!!

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Ще все впереді!!! головне шо є величезне бажання яке з тебе аж пре)))
    Я до речі бачив ту тему шо твій бус зайняв перше місце на Драйв 2 Ру!
    Ще раз Ріспект і уважуха!!! І хай хіп=хоп не покидає стін твого кузова!!!

17. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    На рахунок запчастин ! Я хочу сказати що такі запчастини як походовій, мотору! ці запчастини в наявності є без проблем! важко з добрими запчастинами такими як Кпп, стартер, куліса , всі хто продають зі запчастини кажуть що вони хороші але сам взнаєш за деякий час які ці запчастини! в мене було таких 2 буса один вантажний один пасажир! так я хочу сказати що 4 кпп міцнішп за 5кпп, ціна 5кпп в районі 500-600у.о. можу дати номер нормального Чоловіка який розбирає ці буси 0976641960 ЮРА Дрогобич,

18. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Дякую! Нажаль питання не сьогоднішнього дня! Проект Т3 - запланований в мене не скоріше як через рік. Зараз якраз я в Євросоюзі - то можна сам жирок потроху зтягувати в Україну)))

19. Volodumur

Volodumur Місцевий

Ти притащи звідтам з два-три донора і ми з тобою будем дружити)))

20. Volodumur

Volodumur Місцевий

Ти не до тих людей звертаєшся)))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)