Чіп тюнінг є???

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Genyk, 1 бер 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хочу вставити свої 5коп.! В мене авто чіповане ще 5 років назад в Києві(300у.о.), результат помітили присутні на з'їздах клубчани.
    Від себе: присутній приріст динаміки(потужності), авто розганяється шустріше!
    П.С. Зараз поставив двигун-2Е при теперішньому блоку управління і вприску(дігіфант), хочеться траси, адреналіну. Між РВ(1.8) і 2Е(2.0) різниця відчутна!!!!!!!!

2. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Друзі, питання теми -
    закінчуйте оспорення :drinks:

3. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    я ще раніше писав в постах, що саме дало мені чіпування і чому воно варте тих грошей, котрі я за це заплатив, по цифрах - щоб остаточно закрити суперечку - пишу те що бачив на власні очі на дисплеї, плюс ці дані підтверджуються своїми враженнями і відчуттями "до" і "після". Тому і написав - не вірити цим даним ДЛЯ МЕНЕ немає сенсу. Єдине що об'єднує всі чіповані двигуни - потужність збільшується на 10 - 15 коней, і якщо їхній калькулятор видав 104, то мені всерівно чи це 103 чи це 110. Тому і пишу, те що побачив, а в темі починається доводження даних тез графіками та "теоремами Піфагора".

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Офтоп!!!
    Олег, тут майже кожна тема починається з одного, а закінчується іншим.:nea:

5. Genyk

Genyk Початківець

VW GOLF3 1.4 93
    Всім великий привіт і велика подяка за обговорення теми!!!!!!!(особливо leopold):D

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Та немає за що:hang1: завжди радий допомогти:pardon:

7. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Згідний на всі 100%!!! До зустрічі на зїзді, на трасі!!!!!!! Чіп рулить, доведено!!!!

• Подобається Подобається x 1
  8. kym

kym Аксакал

a 100
    Справжнього вдосконалення заводських програм управління вприском немає. Всі заводські налаштування ЕСУ двигуна зафіксовані в середьостатистичному режимі... тобто трохи економічний трохи не спортивний трохи сімейний. можна зміною інтервалів вприску бензину на форсунках і базового кута запалювання вийти на так званий економ чи спорт режим. Це є пародія на вдосконалення бо в режимі економ машина тупіє...в режимі спорт ..розхід бензини росте, але ні там ні там серйозно показники двигуна не змінюються. Спавжнє вдосконалення коли полірують і міняють геометрію впускного випускного колектора, форсують циліндрову групу, під то роблять свою прошивку ЕСУ і ще багато чого роблять .....в результаті потужність росте на 30-40 КС..... і то коштує набагато більше ніж 300 американських.... то що у нас роблять то просто розвод, а результат чисто психологічний....я був там мені зробили.

• Подобається Подобається x 1
  9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Куме, друже не флудь - сказали що до табуна пристало троха коників після чіповки - значить пристало!!! Крапка.
    І нічого тут доводити не треба, це ж не теорема а аксіома!

П.С. Щерез прошу вибачення у топікстартера за останній пост з флудом. Адміни можете видалити всі мої пости в даній темі.

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Лишилося тільки оприділити чи справді пристало......чи здається що пристало. Тут вже хтось писав що реального стенду по визначенню потужності у нас немає...а все інше то емоції. Часом після звичайної грамотної регуліровки двигуна здається що він у два рази краще їде. Крапку рано ставити..... Багато людей не розуміють що то так звана "чіповка" , а другі просто розводять на то що хтось не розуміє..... а це не є добре. Дампи прошивок контроллерів ЕСУ є комерційною таємницею VW. Зчитати дамп можна, але грамотно його переробити неможливо, немаючи тої інформації що має VW.

11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Ну яж і кажу,це просто зміна показників, кожен показник має своє мінімільне максимальне значення. Це так само я приїхав на сервіс і попросив наставити в компі почергове відкривання дверей, підключили комп поміняли цифри у відповідному меню і все.
    В знайомого ланос є, так от він дуже тим зацікавився (Чіпом) купив шнур, лазить по форумах шукає інфу і експерементує. Раз так наробив що більше 120км не їхала:D А потім виправив розігнав його на 170 і казав що далі пішлаб, добився динаміки на 1,2,3 передачах.

ПС тепер може запросто (чіпувати) ланоси, за гроші, розумні.

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    звичайно, що відчутна. особливо для Джетти. я на своєму Пасцаті на 2,0 буксувати не вмію))) бо передні колеса просто скачуть, підстрибують.))) так що і без "чіповки" мені вистачає.

п.с. коли здох компресор на попередньому Жо-60, то "народні умільці" агітували мене за 100 баксів "зачіпувати" компа, що він не буде розрізняти того компресора і буде працювати мотор, як звичайнийтипу ПБ Дігіфант.
    Але мене стримувало одне - при чому тут чіповка, якщо компресор то механічний, а не електронний, поршнева група якраз і розрахована на компресор і т.д. і т.п.
    на ці питання, ті "народні умілці" знаходили якісь там відповіді, яким я навіть не придав уваги.

13. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Доброго всім вечора. Бровзаючи в інеті натрапив на такий сайтик http://chipovka.com.ua/menus/view/157. Що думаєте на рахунок такого девайса?

14. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    в кожного думка своя,я думаю,що це просто блок для отимізації роботи двигуна,в тому режимі в якому хоче клієнт.ОПТИМІЗАЦІЯ.

15. Назар Непийпиво

Назар Непийпиво Active Member

VW CADDY 1.9TDI 77kWt
    Ну так потужності вона додає чи ні? Трохи порившись по відгуках, навіть скептики після тестувань визнавали ефективність цієї коробочки. Може хтось користується таким і поділиться враженнями.

16. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009

цікаво,хто зна,може і так.

17. d00md00m26

d00md00m26 Новачок

passat B5 2000р.USA, 1.8T 170 k.c.
    Їду робити на Пасічну до Руслана.Потім розкажу що і як)ціна в нього на мою машинку 2 тис.гривень.каже,результат буде супер)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)