Відповідь: Чип - тюнинг а як знати яку можна керувати яку ні? як правильно той чіп називається треба його на ебаї пошукати має бути?. А той чіп то прога чи то яка плата?
Відповідь: Чип - тюнинг той чіт то чіп! тіпа маленька плата яка впаюється на головну плату! відкрий свій системний і там багато таких штучок!
Відповідь: Чип - тюнинг можеш взнати все детальніше? за 80 доларів я думаю багато хто з нашого клубу захоче зробити
Відповідь: Чип - тюнинг В більшості випадків чіповка - це звичайна перепрошивка програми, що керує збагаченням суміші, часом відкривання форсунки, швидкістю запалювання та моментом відсічки. Процедура "чіп-тюнінга" зводиться до підключання кількох дротів від компа до блока управляння мотором і перезапису програми (приблизно то саме, що записати новий альбом Діми Бєлана на CD). Інколи доводиться міняти мікросхему, яка теж не є дорогою. Не можу збагнути, чому люди беруть за то такі великі гроші - робота з тільки стартовими затратами, може тривати 1-2 хвилини а коштує як новий комп.
Відповідь: Чип - тюнинг Бейліс прошу тебе подивись скільки буде коштувати компютор вош мотронік мр 9,0 то так на всяк випадок щоб я знав чим ризикую. і заодно глянь який термін поставки?
Відповідь: Чип - тюнинг Я в тому не спец, просто написав, що знав. А пробувати - не спробую, бо в мене мех. інжектор Все, що можна редагувати - кут запалювання та знімати відсічку. Знайомий добавився - зняв відсічку, поставив тахометр на панель і їздив так тиждень, але в один прекрасний день таки перекрутив, недодивився. (При обертах 10,5 тисяч не встигають розігнутися клапанні пружини і відповідно гне клапани). Тому я передумав тим бавитися.
Відповідь: Чип - тюнинг ніфіга собі ну відсічку без модифікації мотору знімати не можна в принципі бо інакше буде торба мотору
Відповідь: Чип - тюнинг я з тобою згоден як ганяти то ганяти, щоб нас ніякі клапана незупиняли!:-D :-D :-D
Відповідь: Чип - тюнинг Я відверто кажучи не зрозумів, що таке двохрежимна прошивка і для чого вона потрібна. Перепрошиваєш комп на максимальну потужність, а потім спробуй регулювати швидкість з допомогою правої педальки.
Відповідь: Чип - тюнинг В загальному воно то так, в комп'ютері є мікросхеми ППЗУ в яких записана програма управління двигуном, турбіною. Ці мікросхеми треба перепрошити і все, але є невеличка проблема, прошивка впритул залежить від заводського номера і моделі комп'ютера. Треба влізти в коди програми і ввести номер компа, це вже робота досвідченого програміста. Часто на однакові моделі машин ставлять різні модифікації компютерів, це знов програми інші. На кожен вид двигуна теж ідуть інші програми. Тобто, щоб займатись ЧІП-тюнінгом треба мати купу програмного забезпечення, обладнання і знань. А це все коштує. Ну відповідно і майстри повинні заробляти. Да забув сказати ці програми прошивки як правило мають захист від перезапису. Тобто зчитати програму з мікросхеми неможливо. Кожен захищає свої прибутки як може.
Відповідь: Чип - тюнинг ВВас на форумі завжди так смішно? 1.13 л.с. ви шо??? там в тому 1.4 близько 60 а плюс 13 то буде бомба, але число тринадцять сил одною прошивкою не додається!!! 2. На 1.4 стоїть грьобаний моноінжектор, що ти в ньому чіпувати то будеш??? а? Трамбльор механічний-запалення виставляєш рукою,Збільшитиподачу бєнзи??, того можна добитися впаюванням резистора в розрив датчика температури тосолу,АЛЕ! тобі тре збільше повітря-без механічного втручання ніяк. 3. Єдине що може...то зняти відсічку на 6500 об/хв до 8000, але за то давати 80 баксів на стандарт моторі яб грав... 4 дупа а не мотор, шоб їхав тре вкласти бабла нємєрєно....а потім плакати бо тебе взує якась 08..... Про дворежимні прошивки забудь то тобі не мікас....хоч і мікас ледве дві трімає,....як бибуло всьо так просто