Чіптюнінг

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Донецкий, 13 гру 2010.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ООООООО!!!!!!! Ви самі собі протиречите)))))) не буду залазити в дебрі, але ви знаете шо таке І2С? В чому різниця між 4 та 16 розрядними контроллерами??? Як добре ви знаете цифрову електроніку? Я не маю не увазі примітивщину з простими мікроконтроллерами))))), а всілякі там лічильники, регістри???? Якщо вам не вдалася данна справа, то це не значить що іншим не вдасться))))) По поводу методів і рішень-)))))) невже ви думаете, що я настільки наївний, що під впливом атмосфери недовіри викладу всю методику, щоб мені повірили, хтось те здере і почне на тому заробляти і казати шо він звізда данної галузі???? А потім десь - хтось зробить помилку - і доказуй що ти не дурак)))))))Не треба по новому винаходити велосипед, потрібно його просто удосконалити....

2. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Взагалі це вже заміна інжектора)))))))) Це можна, маю друзів в Сполучених Штатах, які самі двигуни конструюють і виготовляють під замовлення)))) Можуть допомогогти зробити шось цікаве))))

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    і по ціні ???

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    В принципі сам можу змонтувати все що необхідно, але от настроїти правильно не зможу. В Латвії настройка вприску з нуля коштує 400 долярів.

5. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Маю запасний чіп, готовий до експерементів. Давно та тема цікава бо по професії embedded engineer і працюю зі всікими там І2С, 4 та 16 розрядними контроллерами, лічильниками та регістрами))).
    P. S. Донецкий, якщо ти в тому добре шариш, можу запропонувати цікаву роботу з пристойною з.п., в нас ведуться розробки навіть в автомобільній галузі для VW і BMW. А зараз у вільний час(бо не замовляння) є спроби зробити широкополосну лямду. Весною надіємся тестити.

6. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Колись в Альстомі працював, якщо знаешь що то)))))))) А цікава робота цікавить, набери, поговорим))))

7. kym

kym Аксакал

a 100
    Та нічого я собі не перечу... просто не до кінця уважно прочитали що я написав... або не до кінця зрозуміли.
    Причому тут протокол шини до таблиць констант..типу - кут запалювання, час відкриття форсунки, температура....і так далі. Шина І2С сама адресацію памяті не змінює... для цього потрібна програма, але то дебрі не в ту сторону Більше того одним з самих поширених протоколів обміну на зовні бортових компютерів є KWP2000. Як зроблений внутрішній звязок мікросхем не знає ніхто крім розробника. Маю декілька розкурочених бортових компютерів і точно можу сказати що ні в одному немає стандартних мікросхем. Всі індивідуальної розробки БОША ... думаю і протоколи БОША. Що і як туди впаювати думаю ніхто крім БОША не знає. Все це можна взнати розшифрувати, але воно вимагає дуже і дуже великих затрат і по фінансах і по часу. Уво Росс колись зробив це і до тепер продає свій VCDS. Але справа не про це. Чіп тюнінг можна робити, але треба розуміти що робиш. Всі методики вже давно відомі і колесо другий раз не придумується... нічого кращого ніж ательє АЛЬПІНА не придумаєш там на цьому зуби зїли...

8. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Bosch не виготовляе і не розробляє радіоелектронних компонентів, це раз)))
    Компоненти (мікросхеми) або Моторолла або Тексес інструментс, тільки мають маркіровки для Bosch щоб сліди заплутати, це два))))))
    А по-третьє, на рахунок знань, і т.п.- в свій час мені пощастило розробляти де-що з електроніки для спільного проекту Alstom та Fiat які широко використовують в своїх цілях бош, тому я добре знаю їх специфіку роботи, і щось ламати мені не потрібно, і повірте, я знаю , що роблю)))))))) А Альпіна - це відносно)))) MARUSSIA через рік попотужніше буде, ми над цим працюєм)))))))))

9. kym

kym Аксакал

a 100
    Я не писав що виготовляє....я писав що розробляє.... а зараз все китайці з Сінгапуром виготовляють.
    Ну MARUSSIA точно буде супер.... а Vassia z Vodokachku буде ще потужніша ... туди уже підключили хлопців з НДРТІ які розробили для китайських вертольотів систему залпового вогню, а зараз працюють на космодром у Бразилії... от вони точно можуть щось зварганити.

10. RaZoR

Ну.... Я дочекаюсь, чи ні?
    Чи Ви ше тиждень будете разом з Кумом дискутувати? Ні про шо !!!

11. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Можна, можна))))))) Давай домовимось про зустріч, приїдеш, я підключусь, гляну деякі параметри і все скажу))))
    Нарешті остання мікруха на программатор прийшла)))

12. RaZoR

Ок, попередньо дам знати!

13. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Космодром в Бразилії ще за часів Майя побудували інопланетяни...(Discovery)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)