Чо можна у гольф ІІІ заливати 92 бензин?

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Король, 15 вер 2012.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    На г2 постійно 92 лив...г3 думаю недалеко втік,тому немає сенсу за 95 переплачувати :) ефекту 0

2. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    в мене повний інжектор і я вже два рази лив по 10л 80 на WOG,мішав його з 95,відмінностей в їзді не відчував,хоча й дуже переживав,стараюсь до такого не доводити але коли попадавсяхалявний 80 то мусів лити!))

3. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ці автівки розроблялися при менших екологічних та економічних стандартах, якість пального на той час була нижчою та й потужність днигунів меншою (в порівнянні з сучасними того ж об"єму), а отже сучасні двигуни вимагають більш якісного пального ніж 10-15-20річної розробки (на той час 95 це як зараз 98 чи пульси чи ві-павер). Я часто бачу картину коли люди на лексусах на тойотах на.... заправляють 92, та їхні авто мають V6 з великими об"ємами що знижує навантаження на двигун запобігаючи детонації (детонаційне горіння відбувається саме під навантаженням), а на малообємнихз двигунах це відчутно бо давити нічим. В знайомого ваз 2111 то в нього детонує на 95 шеловському пальному (недоробка конструкції) в мене на реношці на 92 непочуєш ніякого цокоту тільки рохід буде більшим тому в моєму випадку екомити можна лише на манері їзди а не на якості пального.

4. vitst11

vitst11 Початківець

vw GOLF 3
    Знайомий працює на ОККО, так він каже що навіть в них кращий 92 - й.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)