в мене повний інжектор і я вже два рази лив по 10л 80 на WOG,мішав його з 95,відмінностей в їзді не відчував,хоча й дуже переживав,стараюсь до такого не доводити але коли попадавсяхалявний 80 то мусів лити!))
Ці автівки розроблялися при менших екологічних та економічних стандартах, якість пального на той час була нижчою та й потужність днигунів меншою (в порівнянні з сучасними того ж об"єму), а отже сучасні двигуни вимагають більш якісного пального ніж 10-15-20річної розробки (на той час 95 це як зараз 98 чи пульси чи ві-павер). Я часто бачу картину коли люди на лексусах на тойотах на.... заправляють 92, та їхні авто мають V6 з великими об"ємами що знижує навантаження на двигун запобігаючи детонації (детонаційне горіння відбувається саме під навантаженням), а на малообємнихз двигунах це відчутно бо давити нічим. В знайомого ваз 2111 то в нього детонує на 95 шеловському пальному (недоробка конструкції) в мене на реношці на 92 непочуєш ніякого цокоту тільки рохід буде більшим тому в моєму випадку екомити можна лише на манері їзди а не на якості пального.