Чому бреше MFA?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем MARTINI, 30 бер 2008.

1. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Чому бреше MFA?

В кого ще які будуть міркування що-до брехні MFA y MARTINI? :)

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

MFA убітий пріколами, тому і гонить.

3. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

не!!
    ну так можна, і блок запобіжників назвати-мозги, і блок управління АБС-мозги. А шо тоді ЕБУ супер мозги?

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну і тему розвели!

В Мартіні все ок. В ВАГах МФА додає показник 99,9 л./100 км. до основного середнього арифметичного, взятого на основі вакуума та одометра. Тому в заторах до загального споживання він додає показник 99,9 на час зупинки. І чим більше Мартіні стоїть в пробках, тим більше завищує його МФА.

Для прикладу скажу, що в опелівських компах в час зупинки споживання не враховується, там додається 00,0, тобто нічого не додається. І опелівські МФАшки занижують показники при їзді по місті.

Додано через 2 хвилини
    Ага і ще. МФА може брехати коли неправильно виставлене запалювання - тоді (від невчасного відкривання клапанів відносно запалювання суміші)вакуум на впуску створюється меншим і МФА бреше, оскільки отримує неправильним основний показник для замірів.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В мене в Вектрі Б не було при зупинці 0.00, коли машина зупинялась, тоді показувало від 1.1 до 1.8 л/год. тобто при русі він рахував л/км, при стоянці л/год, при їзді на передачі з гори з відпущеним газом показувало 0.00, але це реально так і було. І взагалі досить точно показував розхід БК в Вектрі, не то шо наш МФА. Але там і принцип зчитування інфи і розрахунків інакший, на сучасних вагенах з електр. інжектором я думаю теж точніше рахує.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Знаю, що в старших опелях було просто 00,0 і рахувало так як і в вагах тільки л/100 км.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)