ДАІ м.Львова - бандитське угрупування

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Yuzer, 14 жов 2012.

1. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Схема проста. Розрахована на лоха. Влізе розвести на 200-300$ - значить заканало.
    Ну а як не лох за кермом і не ведеться на їхній чос - відпускають і чекають на більш сладкого.

2. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Або варіант другий, більш альтруїстичний.
    Вони за місяць мають план протоколів, в тому числі і по п'янках. От вони і вирішили перед керівництвом вислужитися більшою кількістю протоколів.

Але з другого боку незрозумілою є для мене позиція керівницва ДК.
    На головній так і не появилася стаття про те що твориться у Львові, попри те що вона появилася на інших сайтах. На форумі писали що треба почекати 26 числа і тоді щось буде. Хоча що буде - невідомо.

3. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    План в ДАЙ, ДПА чи в ДМСУ виконується за кошти внутрішнього общака і на вигаданих осіб. Ну, в крайньому випадку за рахунок принципових і незгідливих людей, або за рахунок тих, в кого немає відповідної суми в гаманці.

4. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Мотивація невідома... Можливо вони розраховують в процесі огляду в наркології остаточно залякати водія і розвести його на хабар... Це треба питати в самих даїшників/наркологів... ))
    Експертизу на алкоголь пройти можна, з наркотиками - здається тільки в наркодиспансері. Попробуй пройти на наркотики, якщо ні - то хоча би на алкоголь. Потім напишеш, що і по скільки.

Був вже такий випадок, що водій хотів пройти незалежну експертизу в лікарні швидкої медичної допомоги, то там сказали, що для перевірки потрібно щоб була травма. Водій казав, що може травму організувати, тільки щоб провірили ))) Експертизу таки провели. Результат - водій тверезий. Суд виграв, тепер подана скарга на інспектора за фальсифікацію протоколу. Детальніше тут і тут. Але, повторюсь, це легший варіант - алкоголь... З наркотиками складніше

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ти говориш про лоха на місці зупинки, все правильно мислиш, а я говорю про мотивацію везти в диспансер, тратити 2 години чистого часу і доводити людині що він п*яний, ділитися живою готівкою не відомо роздобутою звідки лікарям, свідкам і так далі і не мати нічого, бо потім стягнення буде проходити офіційно через суд.
    Де мотив тягнути тверезу людину в диспансер і впарювати йому вину (фальсифікацію)?

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ти думаєш вони ще очікують отримати хабаря в закладі диспансера?

7. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Це все байки, що передаються з уст в уста, я спробую зробити це особисто.

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Або таких принципових як я.

9. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та я думаю тягнуть в диспансер для того, щоб нагнати страху і підняти ціну.
    Типу на місці - заберуть все, що є, а в диспансері - 300$ і крапка. Дзвони батькам, кумам, кєнтам, сватам - хай везуть. А то оф.штраф+штрафмайданчик+куча меніку.
    Получать бабло - і тоді дерибанять на всіх. Так би мовити заробіток від виробітку.
    Хз, може все і по-іншому.

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Принциповість - гарна риса !
    Але, особисто я, не вважаю, що розмір штрафів за порушення ПДР наразі в Україні є в розумних межах.
    Організація дорожнього руху, стан доріг, густота дорожньої мережі, ширина полотна, швидкісні ліміти і т.д. явно паршиві. І порушувати доводиться часто. Ну як при ціні 225грн. за більш-менш порушення в русі можна бути принциповим і щоразу платити це в касу ?

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Я вважаю, що штрафи на Україні є мегазамалими, тому й порушують всі кому не лєнь. Якби були від 1000 до 2000 грн навіть богатші би задумувалися трішки більше.
    Ти вважаєш після заключення в диспансері справу пускають у відкатну сторону назад? Дуже багато ризиків для усіх, не дай боже буде підстава на серйозну людину, полетить начальник ДАЇ і ще купа начальників, а їм це дуже не вигідно.
    Хоча я можу помилятися.

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Той, хто не платить 225-400грн., не платитиме і 2500-4000грн., та хоч 15000грн. !
    А звичайному середньостатистичному громадянину і 200грн. забагато ! От і дає хабар 50грн. (якщо пройде), або 100грн. (завжди проходить).
    От по твоїх міркуваннях, ідеш ти по київській трасі 150-160км/год., а тебе хлопнули на радар - і що ? Будеш платити принципово 2000-3000грн ? Бо штрафи в 225-400грн. мегазамалі ?

По диспансеру.
    Маючи акт експерта справу можна повернути як хоч. Хоч на план, хоч на хабар.
    А серйозна людина, наприклад син судді, в диспансер не попадає.
    Попадає звичайний громадянин.
    Як правило такі дєльци добрі психологи, і з вірогідністю 90% знають кого можна розвести.

• Подобається Подобається x 1
  13. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    Сюжет в новинах на Інтері про ситуацію у Львові:
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jvMJptj_Jg8[/youtube]

14. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    змонтували відео неграмотно. Таксиста "свідка" видали за обвинувачованого "наркомана"...

якось все гнило коментується, здається мені, що всі вийдуть сухими з води

Останнє редагування: 18 жов 2012
  15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    По моїх міркуваннях при штрафах 2000-3000 грн можна було б ДАЇ платити зарплату 15 000 грн і вони б задумалися чи варто брати хабарів, якщо їх легонько можна звільнити за таке. А керівникам щоб уникнути корубції зарплату назначити 25 000 грн. Думаю це б спрацювало.

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Штрафи треба зробити в межах 20-50грн., за ж/д переїзд 100грн., за п'янку/наркоту - позбавлення прав на 3 роки. В кожній патрульній машині - касовий апарат.
    Порушив-протокол-оплатив-отримав чек ! Все.
    Підвищення штрафів призводить ЛИШЕ до свавілля і мегакорупції на дорогах.

Те саме і на митниці. Варто дозволити ввозити все. Абсолютно. А ринкова економіка сама врегулює, що і в яких кількостях і якої якості потрібно споживачу. Все. Корупція на митниці відпаде. Зовсім.

При такому розкладі в цих двох мегакорумпованих структурах корупцію буде поборено.
    А службу в ДАЙ і ДМСУ будуть проходити строково, по призову.

17. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Та до этого нам как минимум лет 100 если не больше!!!!!

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Думка Кіндера мені імпонує більше. получається як в штатах - дав взятку гайцю і сів в тюрягу, бо в гайця такі пільги, шо йому нічого ризикувати бравши хабарі.

Грін, дозволити все ? нашій економіці пипець прийде. не може бути все так просто - як найвагоміший аргумент :)

19. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Неправда. Там фофіційно хабарі дозволені, тільки наперед ;) - Записуєшся в донатори (пожертвувальники) і потім, порушивши, махаєш корочкою донатора перед носом мєнта, посилаєш мєнта під три чорти, і їдеш далі... тут, правда, мєнт може пальнути тобі в спину, але сто раз задумається чи варто це робити, бо може власне його розмір ЗП залежить від саме цього донатора ;)

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Клас. Я в шоці. Давай уявимо ситуацію :
    1. Штраф за перевищення 2000грн.
    2. В гайця з/п 15000грн.
    3. Ти вночі, на трасі Львів-Н.Яворівськ обігнав фуру, перетнув суцільну і перевищив швидкість.
    Офіційно з тебе 3000грн. А гайор натякає 500грн. на місці. Що будеш робити ?
    1. Плестись за фурою 60-70км/год. А там якийсь даун намалював суцільну всюди.
    2. Понесеш в касу 3000грн.
    3. Даш 500грн. на лапу.

Про економіку.
    Ніхріна вона не рухне, а ОЗДОРОВИТЬСЯ. Бо від конкуренції виграє лише споживач. АвтоЗАЗ - перестане випускати лайно, Норд помре, а на його місці буде БОШ, прикладів - мульйон.

А високі штрафи і мита - це ІНСТРУМЕНТ ВИМАГАТИ ХАБАРІ !

Що завадить гайору з з/п 15000грн. доплюсувати за 1 ДЕНЬ 5000грн. і з них 3000грн. віддати начальнику з зарплатою 25000грн., з яких він 1000грн. зашле міністру з зарплатою 50000грн. І міність дасть вказівку обмалювати всі бордюри на жовто і всюди двойні сплошні і всюди обмежити шв. 80км/год.

Це система по виколачуванню бабла з мене, з тебе, з простих людей.
    Син судді, прокурора, митника, голови ОДА і т.д. і т.п. НЕ ПЛАТИТЬ ШТРАФІВ ВЗАГАЛІ ! Хоч їздить бухим і на шв. 150 по місту.

Останнє редагування: 18 жов 2012

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)