ДАІ м.Львова - бандитське угрупування

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Yuzer, 14 жов 2012.

1. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    буду, бо суцыльна ы мены нема чого порушувати. Хоч не тому, що я такий наъвнийі чемний, а тому що авто не таке вже й круте, щоб маневрувати і те де. ТОбто, якщо я не впевнююсь на 100% що мій обгін є безпечним, я цього не робитиму.

Грін теж хороші речі пишеш, але відчувається "з крайності в крайність"

2. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    нормально було б штрафи і по 50 грн, але щоб контроль за дотриманням правил був суворіший. типу краще штрафанути 10 винних по 50 грн ніж 1 на 500. в загальному педагогічний ефект буде відчутніший(частіше штрафування).

3. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Штраф: хоч 50, хоч 500, хоч 1500 - нічого не міняє.
    Їздять всі - хто як хоче.
    Правил дотримуються одиниці.

4. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Бо їх неможливо дотримуватись. Ніде в світі їх не дотримуються на 100%.
    В Норвегії драконівські штрафи. Наприклад за пасок - 2000Кr., при середній з/п 20000Кr. (1$ = 5,7Кr.). За перевищення і п'янку взагалі мовчу. Так ось, вночі на моторвеї (при обмеженні 130-140) шпарять поза 200.

5. Yuzer

Yuzer Початківець

Lanos
    http://zik.ua/ua/news/2012/10/18/374213

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Невже проблема рушила з мертвої точки, чи це зроблено знов "на відчепись"?

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Штраф в розмірі 50грн. міняє ВСЕ.
    Бо більшість віддасть ті гроші офіційно в касу, в бюджет держави.
    А при оф.штрафі 500грн., порушник дасть ДАЙЦЮ В КИШЕНЮ 100грн.
    А при оф.штрафі 1500грн. на цьому форумі ми будемо створювати теми а-ля "Свавілля ДАІ. Махінації з радаром. Фальшива експертиза спідометра."

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Скоріш всього, що це варіант "на відчепись" і фігушки вони когось покарають, справи розтворяться в повітрі.
    Для прикладу: 1. Вибухи в Дніпропетровську - на так і давно трапилось, а вже всі забули; 2. Пограбування банку з кількома смертями - всі забули; 3. Ще трошки і народ забуде про "Караванівського стрільця", 4. Інцидент з ДСОшніками та міліціянтами Сихівського РВ, і т.д. до нескінченності можна продовжувати.
    А тут шо? ГАІ-НАРКОДИСПАНСЕР-ПРОКУРАТУРА -- та-а-а-а-а фігня. Як правило -- покарають прибиральницю того наркодиспансера чи якогось секретаря, визначаться в тому "трикутнику", хто буде контролювати так звану "казну" або переглянуть "табличку ділення" і все далі буде як і було.
    А народу косточку кинули і показали для народу, що все таки контролюючі органи відпрацьовують зібрані податки з народу.

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    При зарплаті закосмічній 15 000 грн працівник ДАЇ задумається хто ще платитиме такі гроші і подумає чи брати хабаря. А якщо правильно зробити внутрішню безпеку також з хорошою оплатою 50 000 грн, які б робили підстави і лапали своїх було б все гаразд.
    Мотивацію відчуваєте?
    Люди також би задумувалися чи варто по 2 рази в день відвалити 4 000 грн при зарплаті 5 000 -10 000 грн, але карати усіх, пофік кого зупиняєш не боячись.
    мене така схема більше влаштовує ніж лояльна, бо іноді чуюся лохом коли мене три машини поруч другим рядом об*їздять на червоне світло а четвертий зізаду мигає щоб я їхав а не стояв.

Тема трохи опущена, пропоную повернутися до свавілля ДАЇ з фальсифікаціями.
    Мене цікавила лише мотивація цієї схеми з алко та нарко сп*янінням.

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А мене більше цікавить ПРИЧИНА свавілля ДАІ.
    Закінчать розводити з алко/нарко сп'янінням, то вигадають розвод по-іншому якось. Наприклад будуть перевіряти СО, ручнік, чи пропускну здатність шиб. І підгонять під це новий штраф космічний.
    Боротись треба з причиною свавілля, і цим самим унеможливити різні наслідки.

Р.S. А в кого з/п 5000-10000грн. ? ? Якщо це багато хто так заробляє, то чому 15000грн. - закосмічна ? ?

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    ну в мене зарплата 5 000-10 000 грн. А космічна бо на 5000 більша за 10-000 )))))))))))
    Пропоную перейти до теми.

12. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    15000грн. - ДАЙцю ! ! ! І ще 50000грн. - бєздєльніку який буде його контролювати ! ! !
    Я валяюсь під столом.
    Як писав КІТ - економіка рухне.
    Контроль над діяльністю ДАЇ здійснює :
    1. УВБ
    2. СБУ
    3. Прокуратура.

Ефективно ? ! ? !

Ще треба когось ?

• Подобається Подобається x 1
  13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Пропоную перейти до теми.
    Моя схема на мою думку ефективна.

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та в принципі дискусія по темі.
    Треба щось робити для того, щоб унеможливити такі розводи.
    А то незабаром міліціянти будуть вриватись в житло до простих громадян з криками - "ви підозрюєтесь в убивстві Джона Кеннеді ! "
    І відразу - "порішаєм на місці ? "

Про схему Кіndеrа.
    Колись в Україні було створено спецзагін "Кобра". По-моєму 1 рота. Підпорядкування - Президенту України, височезні зарплати, елітна екіпіровка, шалений соцпакет, швидкісні сучасні авто, новітня техніка ! НЕПІДКУПНІ !

І чим це все закінчилось ?

15. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    А закінчилося так бо їх ніхто не контролював і робили що хотіли.
    Як не крути, але над українцем треба ще німця з нагайкою, тоді буде порядок.

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Тобто треба зробити так :
    1. Зарплату ІДПС - 15000грн.
    2. Працівнику- контролеру - з/п 50000грн.
    3. Контролеру контролера ІДПС - з/п 100000грн.
    Над ними ще можна поставити двадцять - тридцять контролерів, а ще над ними НІМЦЯ ?

17. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    А хто буде утримувати таку рахітичну структуру ? Я, hоlubеts і ще мільйони простих громадян ?
    Зараз перереєструвати стару машину з генералки на себе коштує 2-3 штуки гривень, а стане 6-7 штук ? Бо треба годувати орду дармоїдів ?

18. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    У всіх получається, і в українців може получитись. Але для цього потрібно всім над цим працювати. Але не всім - це вигідно. Для прикладу, в Грузії получається. (Сам не знаю, але кажуть, що там з тим все просто).
    Просто контролюючих потрібно менше, а злапали - то зразу тюрма. А казну, якраз за рахунок штрафів і можна поповнити. А інспекторів можна камерами замінити. І тоді всі хто їдуть на червоне, просто заплатять штраф, бо буде фіксація на камері...

• Подобається Подобається x 1
  19. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    В Україні взагалі чомусь вигідно тримати стадо баранів і платити їм 2000-3000 грн замість того щоб скоротити їх кількість в 2-3 рази і відповідно підняти їм зп.
    І відповідно піднялася б мотивація і якість праці наших слуг закону.

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Погоджуюся! У Грузії на даний час все працює!
    Комусь вони заваджали, мені вони подобалися! Але в них не були вельми хороші умови оплати праці, а трішки більше.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)