Як би наші дорогі Адміни не забороняли політичних тем, а життя таке, що кожен із нас займається політикою - і перший той, хто говорить: "Я політикою не займаюся". Це обговорення справді краще перенести в "Давайте поговоримо", але не можна його забороняти, особливо зараз, напередодні виборів. Мене також пече, бо пару днів тому виявилося, що мене і мою сестру просто викинули зі списків виборців, БЕЗПІДСТАВНО! Тобто, в нас просто вкрали голоси. І нема на то ради, бо, наприклад, я зараз на пару днів поза кордонами України, а подавати заяву на відновлення у списках виборців можна тільки до сьогодні... Колись ще років 20 тому я спитала в однієї американки, в чому відмінність їхнього життя від нашого, а вона відповіла: "Відмінність єдина - на виборах ми вибираємо собі слуг, а ви - панів". І від цього все починається. Якби був один-єдиний спосіб змінити життя, то, повірмо, його б давно відкрили і застосували. Але в нас щоби щось змінити, треба підходити комплексно. І починати треба знизу: не дати хабаря вчителеві, лікареві, голові сільської ради... Але не дати повинні всі! А в нас страх сидить настільки глибоко, що ми думаємо: краще дам тих пару гривень для святого спокою... А потім виходимо на вулицю, на форум, на... і нарікаємо, як погано нам жити. Еміграція - не вихід, якщо хочеш жити, а не гнити. Багато поколінь емігрантів переконалися - добре життя і рівні права в новій країні поселення будуть не для мене і не для моїх дітей, народжених в Україні, а лише для внуків, які народилися вже на новому місці. Курче! І знов спіраль історії: наші діди казали: що там я? аби моїм дітям краще жилося! Наші батьки повторювали їхні слова з точністю до 1. Невже і нам настав час сказати ту ж фразу?
взагалі то сидять в тюрмі, а у верху перебувають. Колись один єврей сказав, що активна корупція і буде до тих пір поки не розділять все майно, яке вважається нічийним по советських мірках..... тобто советське- державне. Ділять советське майно не так звані наші олігархи, а світові олігархічні клани типу Ротшільдів і Рокфеллерів - вони дали гроші Пінчукам Коломойським і їм подібним для скупки советського... Не ліквідовувана державою корупція є наслідком дій глобальних фінансових груп. а боротися завжди треба з причиною а не наслідком.... поки що роблять вигляд що борються з наслідками і то тільки тоді коли корупція перевалює всі можливі межі і перестає бути управляєма. Так що ходити за корупціонерами і лапати їх за руки - це боротьба з наслідками. А от привести до влади партію чи людину яка ставить питання націоналізації, а в дальнішому зупинки приватизації на рівні конституції - це і є боротьба з корупцією. От і проаналізуйте хто за кого голосував останніх двадцять років. Це все є макроекономічні процеси, які трудно простому чоловікові укласти собі в голову.... от ми і вчимося тих двадцять років, як воно має бути. З соціалізму в капіталізм ніхто не переходив - ми перші от і ламаєм дрова. А що цікаво то власне на цих виборах вперше появились в програмах двох партій програмні засади про націоналізацію - значить чогось навчились. Так що не все так зле......
Давайте покажемо як ми довіряємо нашій міліції, ось тут проводять голосування: http://milicialviv.gov.ua http://s017.radikal.ru/i416/1210/70/b5fa6b425bc8.jpg P.S. Вже видалили голосування
Я нічого не видирав з контексту, а процитував фразу, до якої відноситься коментар і яку не можна трактувати інакше. Піар тут ніпричому. Пригадую події 2004 року, коли представники східних областей робили заяви про своє приєднання до Росії і нашу реакцію на це, а тут те саме з нашого боку. Звичайно, зараз не та Україна, за яку боролись наші предки, але вона є, вона цілісна, і , принаймні в мене, залишається надія і бажання змінити її. Я не один раз був і в Польщі, і в Росії, і знаю не з чужих слів про ставлення що одних, що других до українців. Приєднання України до когось, це не як воз`єднання Німеччини (хоча і там є свої нюанси), а саме на правах "бідного родича". У всіх країнах є свої проблеми і негаразди, мало хто задоволений своєю владою, але і поляк, і німець, і чех, і болгарин є патріотами своїх держав. Я хочу, щоб мої діти залишились Нацією, а не приблудами. Події 2004 і ,особливо, їхні наслідки баготьох "обламали", але дії згаданого в ції темі "дорожнього контролю", податковий майдан, автомайдан ... є хоч не до кінця успішним, але прикладом того, що владі можна чинити спротив, і не всім все байдуже. І тому треба боротись за себе тут, а не недіятись, що хтось сторонній зробить нам всі блага. Не скажу за 1000%, але я для себе особисто не відкидаю варіант їхати знову в Київ відстоювати свій вибір. Звичайно, можна черговий раз стати на граблі, але не помиляється той, хто нічого не робить.
Щойно проголосував. Є ще люди в наших селах, наївні вірять... П.С. Зайшов вдруге - вже інше опитування. Мабуть, лише один раз його показує.
Сьогоднішня прес-конференція УНІАН: http://www.youtube.com/watch?v=TlcA4unV6oo Відео, яке було показане на прес-конференції: http://www.youtube.com/watch?v=46M-WP18lO0
Ну де ти, Vasintekc? Подивився відео? Це ж такі самі люди в тому самому осередку патріотизму так діють. Чому ти не коментуєш це? Чому вчепився до моїх слів лише? Бо я не мент і не затягну тебе в мусарку і не будуть там тебе бити, правильно? Чи яка причина, що ти проти них нічого не пишеш? А може то твої друзі на цьому відео напали на активістів? І до наркодиспансера вони ж приїзжали, а? Розкажи тут всім, хто ти є направду, чого кидаєшся не на тих, проти кого тема, розкажи вже! Бо то таких, як в тому кабінеті лякає лише єдина думка - що всі прості нормальні люди виїдуть, і залишаться одні прокурорські чи депутатські. І що вони тоді тут будуть робити? Хто буде пахати на них. Я вже точно відпахався, вистарчить. Загалом по відео - нічого дивного я не побачив, все як завжди в країні під назвою Україна. Скажу так - могло бути набагато гірше. І кому потрібна така держава? Кому потрібні такі жирдоси з кулаками 5-го розміру? Вашим дітям? Вам особисто? Мені ні! Моїм дітям та нащадкам також ні, тим більше ні! Чиї інтереси вони там захищають, це ж внутрішня безпека. Безпека кого чи від кого? Та мабуть і захищають тих калиновських, які так нахабно тому і діють, що в них є безпека, яка їм забезпечує спокій. А що є в простої людини? Лише зі свого якби табору гавкіт проти неї ж, більше нічого... Якраз лише тим хто в тих кабінетах, їм і потрібно це все, цей проект під назвою Україна. Взяли на озброєння гарну ідею, запозичили назву і вперед - заробляти на нашій крові та поті. А ми всі для них бидло та голота. І нічого тут не змінити. Доведіть мені хоч хтось, що я не правий, що щось ще можна змінити в цій країні, коли в таких високих кабінетах засіли такі жирдоси з безправними кулаками такого розміру, доведіть не словом, а ділом! І не треба мені приписувати тут, що я проти України, це все маячня такого боягуза, як більшість з нас, який проти свого хоч вже і вила в живіт, і з неправильно зрозумілого речення готовий гавкати на свого ж, а проти таких жирдосів - ну, хто він? Нуль! Голий нуль... П.С. До тих, хто ставить плюси Vasintekc'у. Пропаганда - велика сила, правда? Одне гарно сказане речення і вже маєте новоспеченого героя собі. А реально не подумали, чому він нічого не коментує по темі, а лише вчепився до моїх слів, які ж невірно собі відтрактував? Тепер остаточно ясно, як і, саме головне, чому, 21 рік нами правлять такі бидлягани, що постійно при владі. Якщо за гарні слова, лише слова, лиш би гарно звучали, ми готові віддавати свої плюси і свої голоси... Дивуюся, хоч і двадцять другий рік це поспіль бачу, але дивуюся і надалі.
Микола. я б так сказав що і ти винуватий в тому що є такі жидороси і ми самі винуваті..... ми голосуєм за людей які потім приймають закони і пильнують щоб ті закони виконувались..... так ми собі будуєм державу... чому в парламенті оказується бидло, а потім це бидловство по ієрархії від міністра до двірника спускається на низ. і навіть якщо ти голосував за чесного то твій сусід чи родич чи працівник чи просто знайомий який не хотів розбиратись хто є хто в сліпу черканув у бюлетені і тим скористалось бидло. В державі завжди є люди мудрі і не дуже.... мудріші називаються інтелігенцією. Так от на інтелігенції лежить обовязок вести за собою не дуже інтелігентних..... таке негласне правило уже діє двісті років у всіх країнах світу, які не хочуть бідувати. От ти мудрий чоловік.... перечитай ще раз свій пост і подивись у зеркало і попроси Мартіні нехай викине твій пост, бо іншої держави в якій нам має бути комфортрно немає і не буде і тільки ми можемо зробити її комфортною. а жалітися самому на себе ..... і це закид не в твою сторону це закид до кожного хто думає що прийде "какая то ТОСЯ" і зробить
Погоджуюся повністю і беззаперечно. Але я вже змучився за ті 21 рік особисто і одноособово щось змінювати. Вроді роблю все, що можу в цьому напрямку - хабарі не даю ні в податковій, ні пожежникам, ні в СЕС, ні дайцям, за що давно вже маю купу сивого волосся на голові, особливо за податкову, голосую лише за порядних, або проти всіх, коли зовсім вже немає за кого. І Майдан підтримував як міг. Але віз і нині там, навіть ще більше той наш віз застряг в багнюці. Тому нехай ніхто не викидає моїх постів, бо думка така є і має право на життя. Думаю, не я один так мислю, але чи кожен наважиться признатися навіть собі, що олігархічний проект під назвою "незалежна Україна" зайшов в такий вже глухий кут, що далі нікуди. І тут або такий як саакашвілі нам в допомогу, або навіть не знаю вже що, щоб очистити та відмити, навіть відшурувати добряче термін "незалежна" Україна, яка має справді стати незалежною від тих бидлот, від корупції і того всього гімна та беззаконня. Я не маю і не хочу мати ні родичів, ні друзів серед тих прогнилих владних структур, тому моя думка є незалежною, неупередженою і дуже дуже песимістичною, бо виходу для себе на якийсь середній нормальний рівень життя в такій країні я не бачу. Навіть нехай буде той рівень, що є зараз, лиш би жилося вільно та спокійно, щоб не було таких бидляків в тих владних кабінетах і вони б не жирували так за мої та Ваші гроші. Поки я лише побачив погіршення вже сьогодні і то відчутно. Може ще є оптимісти серед нас, то кажіть, що робити, як бороти це все. Але не кажіть мені, що це треба робити щодня і одноособово. 21 рік пройшов намарно в таких ось спробах. За такий час, я думаю, вже би ще одна берлінська стіна впала. Але ні, мури стали лише вищими.
А можна в одному-двох реченнях написати, хто саме і як саме відповів за те, про що йдеться в цій темі? Я з того скану ніфіга толком не зрозумів, таке враження шо бюрократи пишуть якоюсь марсіанською мовою
так воно і є... Написали відмазку, що фальсифікатор Калиновський притягнутий до дисциплінарної відповідальності за фальсифікацію протоколу, яку він ще в лютому зробив, його начальник притягнутий до дисц.відповідальності за те, що не проконтролював підлеглого і ще двох чуваків мали притягнути до відповідальності, але вони на даний момент вже звільнені зі своїх посад (переведені на інші, нижчі) Одним словом - маразм... За такі справи садити треба а не до дисциплінарної притягати... Подивимось, що прокуратура наперевіряє...
Тут і так все ясно, для преси трошки замилили очі типу вони щось роблять, замість кримінальної відповідальності вони їх притягнули до дисциплінарної (напевно пальчиком помахали "Типу так відкрито робити не можна, треба трошки тихіше бабло нам з простих людей вибивати"), ці перевертні відсидяться в кущах місяць-два і знову почнуть по новій. А ще кілька років тому за таке з роботи звільняли, куда ми котимся, і що буде через рік, два?!!! З такими темпами в найблищому майбутньому вони просто будуть стояти на дорозі і брати в нагло гроші за то, що ти біля них проїдеш.
в суботу мене пинили оці манівці. жезлом з під руки (з під пахви). підійшов, шось бовкнув і попросив документи. вирішив не бурити, а вести себе максимально чемно. - дав права і поцікавився (вічливо і навіть лагідно) що за відпрацювання - сказали шо вже місяць шось контролять але не змг пояснити шо. спитав мене про папери на машину - дав тех паспорт. сказав відкрити багажник. (знаю про склад. протоколу і все інше, вирішив не затягувати) - мовчки вийшов і відкрив багажник. гаєць навіть не глянув в нього (підозрюю йому була цікава моя реакція). ну і пішло саме цікаве "шось вживали?", "ану дихніть но мені" (це так смішно, як в анекдоті про "дихніть в кульок"), "точно нічого не вживали?" , "є підозра, ану присядем-но в мою машину". от вже після цих слів я покорятись перестав: -"вибачте інспектор, я не сяду у вашу машину" -"та не сядете, а присядете" -"нє, принципово не сідаю у авто працівників міліції. пдд забороняє цивільним у ній знаходитись" -"ви маєте бажання поїхати на наукову?" -"ні, навіщо мені цей геморой" -"тоді чекайте" потопав з моїми паперами. декілька вигуків і нєловкіх взглядов з його сторони, і до мене підійшов його напарник. іторія про пив/не пив повторилась ще раз. відпустив.
РЕСПЕКТ ЯРОСЛАВУ !!!! зашёл на форум по вопросам электроники, но эта тема зацепила ! власть как таковую мы не переборим . по одной причине - они ничего и ни кого не боятся ( ни господа, ни закона, ни тем более людей ) !!! единственное ,что вызывает у ни страх , это физическая ликвидация !!!!! так что не забивайте себе голову протестами и демонстрациями , от этого пострадать можете только ВЫ !
Розсмішив. Та вони взагалі вже нічого не бояться. Бо знають, що за одного їхнього (в)битого поляже тисяча нашого брата (не)винного. І за прикладами нікуди не треба ходити. Навіть борців з наркомафією садять по максималці, бо вони на святу ментовську парашу наїхали. А я вже мовчу про тих, хто на суддів спробував щось там сказати. А люди лише справедливості хотіли, так мало вроді би, але і одночасно так багато в нашому ментовскому (пі)гондурасі...
а ни кто и не предлагает идти с кулаками на омон. надо действовать по уму и с максимальной скрытностью ! а иначе так и будем ещё 1000 лет рабами !!!! и плакать в форумах !!!