Відповідь: Дамськи запитання. Олександро, розкажи шось про себе, скільки тобі років, чим займаєшся, і з часом ми створимо жіночий клуб любителів машин!!!:grin:
Відповідь: Дамськи запитання. А ми створимо машинний клуб любителів жінок:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Дамськи запитання. Скористуюсь на з"їзді твоєю, заодно і подивлюсь яку треба купити, тож дасиш напрокат?;-)
Відповідь: Дамськи запитання. Клуб любителів свіжака вже є давно, організований любителями мною і Тревелом. Але попасти в нього не просто, до свіжака серйозні вимоги. І взагалі в мене така чуйка, шо продовжиться ця тема в колекторі.
Відповідь: Дамськи запитання. Добрий день Мілка,дякую що звернула нарешті і на мене увагу! ;-) Приїзжай на з"їзд, я там на всі запитання відповіді даю, і свої задаю? І чи є зміст створювати "жіночий" клюб любителів авто, якщо там не буде місця для "недорозвинутих питань-відповідей" ...скучно. Я мабуть в цьому залишуся,дорозвиватися.
Відповідь: Дамськи запитання. В мене з Тревелом свої блати, тому не шугай!!!!!!! Але ми ще зустрінемося, ТОЧНО!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Дамськи запитання. Свіжак , салат ....... хто як хоче так і називає, Хоча хочу відмітити шо Свіжак Марка дійсно заслуговує на похвалу !!!
Відповідь: Дамськи запитання. Подивимось по обстановці, але насправді мене насварили і говорити про щось крім бензину в цій темі я не маю права, тому давай про бензин поговоримо, про октанове число, наприклад!
Відповідь: Дамськи запитання. Привіт, привіт!!! А куди ми дінемося! Будемо знаїомі!!! Мені дуже приємно!!! А з Орестом нас поєднує любов до сірків! Так що нічого страшного у тому, що сплутала немає!!!
Відповідь: Дамськи запитання. Ну як ж я можу про октанове число, як тут згадали про ту недавню тему!!! Ти намікаєш, щоб мене боялись і не насміхались?
Відповідь: Дамськи запитання. А ми ні на кого не полюєм, нам ця тема ні к чєму. Тема палюбе в колектор вже націлилась, в розділі "двигун і підкапотне" їй нема шо робити. то Мілка: а шо ти хочеш знати про октанове число? Чи може мені шось нове про це розкажеш?