Відповідь: Дамськи запитання. Правильно, я відбиватися не встигаю!!! Хоч один джентельмен захистив! ДЯКУЮ
Відповідь: Дамськи запитання. Так хлопці гарячі, треба їх трохи стримувати. Щоб дурниць не наробили. Ну а для "Дякую" і кнопка є відповідна! ;-)
Відповідь: Дамськи запитання. Дама сама на Марка накинулася а так то ніхто не накидається то просто жарти! Просто говоримо!!!8)
Відповідь: Дамськи запитання. Краще ти скажи, ти тут самий мудрий, на скільки я знаю, а то таке враження що ти нічого не знаєш
Відповідь: Дамськи запитання. Фігасє, це від кого ти відбиватись не встигаєш? хто тобі сказав, шо я тут самий мудрий? І шо тобі краще сказати?
Відповідь: Дамськи запитання. розказати про октанове число, а я думаю, що ти самий мудрий, бо ти саме більше говориш
Відповідь: Дамськи запитання. В мене темночервоний, скорше бордовий третій гольф, мій улюблений, ні за що нікому його не віддам, хоч він і не такий ексклюзивний як твій жучок!
Відповідь: Дамськи запитання. Спорний вопрос, хто більше говорить. Октанове число буває 76, 80, 92, 95, 98 (в нас на заправках 95 і 98 не буває, хоть в прайсах пишуть, шо буває). Ше питання?
Відповідь: Дамськи запитання. Дякую за комплімент - особливу гордість складає салон під колір кузова і заводська опція - вазочка під квіти - боюсь чоловічій більшості нашого клубу цього не зрозуміти :mrgreen: А машинка в мене - ВІН - ЖУК! Попередній Матісік був ВОНА - БУКАШКА А в тебе , я здогадуюсь, ВОНА ?
Відповідь: Дамськи запитання. Ок, а що тоді таке 95 Premium Евро 4? То ж по моєму розумінню і є справжній 95 бензин. ЗІ І є корисна порада. Якщо льєте той бензус, то перед тим. як залити питайте сертіфікат відповідності на нього і дивіться на дати того сертіфікату. У нас у місті є заправки, на яких є Румунський справжній бензус 95. Але коштує він 4,8-4,9 грн/л
Відповідь: Дамськи запитання. Думаю скорше він, хоча я про це не думала ніколи. Можна сходити на галяретку, наприклад і поговорити про всяке-всяке?
Відповідь: Дамськи запитання. Шось цікавіше можна, але не знаю, чи варто. Чого так вирішила? Я взагалі добряга, ше таких пошукати. понти для приїжджих, автоцентр проводив дослідження, і серед 95 не найшов ніодного з окт. числом, вищим від 94,2. присадки лиють фероценові, сцукі.
Відповідь: Дамськи запитання. Запросто. Ти більше в якому районі буваєшь? Я живу і працюю в центрі. В інші райони виїжаю нечасто )) А в деякі просто не їжу - напр, Городоцька )) Боюсь там бампер залишити :-(
Відповідь: Дамськи запитання. я працюю на Шевчека, живу на Кн.Ольги (біля Карпатбуду), як будеш мати час, напишеш, ок?
Відповідь: Дамськи запитання. І я живу і працюю в центрі, скільки спільного;-) І Городоцьку я оминаю як тільки можу, моя Джетта (ти права -ВОНА:smile: ) низенька, а Городоцька в такому стані як вона сьогодні лякає навіть коли джипом їдешь.
Відповідь: Дамськи запитання. Ади, я думав тут панянок нема Бо навіть про полювання якісь слухи ходили ) Було б цікаво побачити Вас на з"їзді Хлопці там хороші, запевняю як психолог, правда говорять тільки про машини :mrgreen: Цікаво, чи хтось назве свою машину букашка... Ну крім панянок
Відповідь: Дамськи запитання. Живу на Підвальній , а працюю біля водоканалу на Зеленій. Можемо втрьох кави попити десь Лишилось саме складне - домовитись коли кожна зможе :mrgreen: