Відповідь: Дамськи запитання. Знайшли, зареєструвалися, познайомилися, зустрізися, зробили жіночий Львів VW Club :mrgreen:
Відповідь: Дамськи запитання. Ви мене вибачте що не в тему, але Маркел, поясни мені таку річ як "весь бруд з дна баку попадає...". Чому бруд разом з насосом були на дні баку і от саме коли закінчується бензин то насос починає смоктати то болото!? - а до того він його відсіював? Хоть вбийте - не розумію. Візьми наприклад літрову банку повну води. Насип туди 50 грам піска, кинь 1 кінець трубки на дно а з другого починай пити воду. Ти воду будеш пити з піском зразу, з першого ж ковтка, а не тоді як вода закінчиться.
Відповідь: Дамськи запитання. :mrgreen: Дівчата завжди між собою скоріше домовляться Клуб, скоріше за все робити не будемо окремий (ще порадимось Все залежить від сприятливості умов перебування
Відповідь: Дамськи запитання. До того момента, як почав скінчуватися бензус, то все болото було по всьому баку розсредоточено. А коли бенз почав кінчатись, ось все те болото почне збиратись у самому глибшому місці бензобаку - тобто у приймачу. І твій насос то болото разом зашле на фільтр.
Відповідь: Дамськи запитання. Сприятливість умов перебування.... Якщо ви не надто самозакохана людина, та те, що під вами (машинка), не є потужнішою ніж в старожилів клубу, то на вашу присутність будуть реагувати цікавістю ти приязню (моя особиста думка, не на правах всезагальної істини) :D
Відповідь: Дамськи запитання. Ну, до самого дна в тебе трубка в баку не дістає, навіть, якшо ти втикнеш без бєнзи, бак сухим не залишиться (пару грамів (сотень грамів) самої конкретної срані в баку ше залишиться). А от в останніх грамах бензину, які засмокче насос перед тим, як перестане діставати бензин, буде найвища концентрація бруду. Попробуй почистити брудний акваріум трубкою, яку будеш тримати на одному і тому ж рівні (наприклад, в сантиметрі від дна), і подивись, в який момент буде іти найбрудніша вода.
Відповідь: Дамськи запитання. От це я не зрозуміла :roll: А взагалі - то я не вредна і не зазнайка. Вважаю, що КОЖНА :idea: машинка заслуговує на повагу. Дивився мультик "Тачки"? Там самий кльовий був Сирник хоть і ржавенький трохи
Відповідь: Дамськи запитання. Мілка соррі що також нариваюсь але все таки скажу... почитавши цю гілку мені здалося що ти є воінствующою феміністкою. Спілкуючись з людми в такому тоні ти самостверджуєшся в ворожому і незнайомому середовищі чи ти по життю так говориш ? таке враження що тобі соромно що ти жінка незнаю навіть чому таке враження склалось
Відповідь: Дамськи запитання. Плануємо позаплановий зїзд - от там ми Вас всіх і обсудимо :mrgreen: Мілка, а ти була хоть на одному зїзді?
Відповідь: Дамськи запитання. ;-) Мілка! нам с тобою нема про що хвилюватись - ми і гарні, і розумні, і тих спонсорів хоч лопатою греби :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Дамськи запитання. І я не була :-( Олександра, виглядає, час від часу приймає участь... Треба відвідати і нам