Відповідь: Дамськи запитання. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) РОЗСМІШИВ Нажаль я зовсім не фіміністка!!!!!!!!! Просто я відповідаю різко, коли про жінок говорять як про не таких як всі, в яких немає розуму, інтелекту і т.д. Коли Ростик написав про спонсорів, то він молодець, а коли я йому відповіда, то я феміністка!!! ТИ ОПРИДІЛИСЯ! Я не тримаю на нікого зла, просто майте Бога в серці!!!!!!!! Якщо ви хочете мати в клубі дівчат, відповідно мати з ними спільні інтереси, то треба ставитися в першу чергу як до рівних, і на рахунок машин не притикати! Купіть ВИ ВСІ собі таких жучків і їздіть, ХТО ВАМ НЕ ДАЄ? Найгірша хвороба українців - ЖАБА!!!!!!!!!!! ВИ, ХЛОПЦІ, МЕНЕ РОЗЧАРУВАЛИ!
Відповідь: Дамськи запитання. Де ти знайшла хоч один натяк на дескримінацію? кинь цитату будь-ласка, а то може я через свою природню приналежність до чоловічої статі і як наслідок дискримінуючої сторони не помічаю її, дискримінації, просто Я думаю жаба тут ні до чого тут скоріше проблема самоідентифікації. Але я не є психолог шоби робити такий от аналіз поведінки то я думаю фаховіше зможе зробити шановна пані Олександра. Звідки стільки агресії ? Жінки ж від природи ніжніші і толерантніші за чоловіків доречі то є незаперечна перевага як на мене Я от про машини мабудь знаю не більше твого, але не відчуваю себе дискримінованим за то і ціню цей клуб І ще питання а чому ти зробила висновок про жабу ?
Відповідь: Дамськи запитання. значить так 1. Найпрікольніша машина в мультіку машинки - то був бус томущо він ВВ і томущо шанувальник свіжака! 2. дійсно на форумі небуло ніодного натяку на дискримінацію жінок, а навпаки ми за нових членів ваговодок. 3. і взагалі шо за день і шо за тема в якій чомусь жінки вирішили показати свій фемінізм?
Відповідь: Дамськи запитання. Я попереджав парубків зі славного міста Лева. Але то як з гармати по горобцям. Не люблять по моєму тут дівчат, ох не люблять! Приїджай к нам на Запоріжжя!!!
Відповідь: Дамськи запитання. Сама ту розмову почала і сама її роздула а тепер сама розчарувалася ! ! !
Відповідь: Дамськи запитання. Мілка, ти щось дісно трохи засерйозна сьогодні ... Мені сьогодні всі здаються доброзичливими
Відповідь: Дамськи запитання. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: І я так деколи вмію От відчуваю, що треба зупинитись , а НЕ МОЖУ :twisted:
Відповідь: Дамськи запитання. Все як завжди! Хлопці цього ніколи не зрозуміють!!! (хіба що з Запоріжжя). Слово дискримінація мною не було вжите жодного разу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Але якщо так хочете хай буде так! Тебе б не заїло шо дівчатам легко знайти спонсора? Знайдіть і ви, хлопці, хто Вам не дає? Завжди Вам здається шо дівчата нічого не роблять, а їх все з неба сипиться!!!!!!!!! ЦЕ НЕ ТАК З самодостатністю в мене все просто СУПЕР!!! Я говорю з вами так само як ви всі між собою, тому.......... або сприймай, або ні. Це все, що я можу сказати!!!!!!!!!!!! Я не буду підбирати слова, якщо інші того не роблять
Відповідь: Дамськи запитання. слово дискримінація ти не вживала твоя правда але ти скаржилась що до тебе "не ставляться як до рівної" = то і є визначення дискримінації мабудь. а нам, хлопцям, пісяти простіше ґґґґ з чого ти взяла що хлопцям так здається. Ростик про спонсорів мабудь тому написав що спонсори як правило чоловіки, а жінка з чоловіком завжди швидше порозуміється на рахунок витрати грошей ніж чоловік з чоловіком незнаю чому але то аксіома. йомайо скільки образи в дописі ок не підбирай просто більше позитиву будь-ласка
Відповідь: Дамськи запитання. До речі, я тобі ще подарунок обіцяла на ДН Я памятаю і при нагоді віддам ))
Відповідь: Дамськи запитання. Мілка сьогодні явно не твій день... Так свіх обсирати... Тобі цього не простять!
Відповідь: Дамськи запитання. :arrow: :arrow: :arrow: В колектор тему!!! Або як мінімум все лишнє з неї!!!:twisted: :twisted: :twisted:
Відповідь: Дамськи запитання. Я вважаю що автор теми не винен у всьому флуді що тут є! Тому буде доцільніше почистити її аніж кидати в колектор! "Якщо я не правий, хай хтось першим кине камінь!"-на правах Sasa
Відповідь: Дамськи запитання. Я і написав, шоб почистити як мінімум. А тему доцільніше було б створювати (а зараз перемістити) в розділі "Інше", а не "Двигун і підкапотне". Це вузькоспеціалізований розділ, в якому і так важко знайти шось толкове через купу лєвих тем і всякого флуду.