Дамські запитання.

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Oleksandra, 10 лип 2007.

1. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001
    Відповідь: Дамськи запитання.

На правах авторки дозволяю вузько спеціалізувати та перемістити цю тему куда завгодно. Вона свою міссію на вчорашній день виконала - і така активність! дамське питання мабуть виявилося таке наболівше! 5 повних сторінок за 12годин,
    а чи це не рекорд нашого форуму?!:mrgreen:

Розумієш Маркеле, я збираюся у Румунію машиною перший раз. Заправки там ...:| не хочеться ображати дружній нарід. і мені крім того щоб з"ясувати наслідки повного закінчення бензини у баці ще кінча тре буде знати яку каністру краще купити, в якому положенні в багажнику її перевозити, ще навить деяки правові аспекти перетину з нею кордону. Ну і звісна річ, не буду ж я зупиняти пересічного румуна та питати в нього як бензин з каністри до баку (під яким кутом ітп.) вливати. А ще я колеса ніколи не бортувала і не вмію...і їду туди з колежанкою яка в моїй машині знає тільки як дзеркальце на пассажирському місті відкриваєтся:cool: У чужій країні де англ.мовою володіє на рівні гів мі мані:evil: і то тікі один зі ста кожне таке дріб"язкове питання може перетворитися в проблему для мене. Тому я буду дуже вдячна і щаслива якщо ви знайдете час мені пояснити це все тут, у рідному клубі. Краще я не посоромлюся перепитати.:oops: Ти видно з дитинства машинками цікавишся, а я все дитинство в ляльки бавилась:lol: ,та і зараз в мене це тільки друга машина.

ну а чому не в темі "інше" і всяке, так вона туда і сама потрапить! ти ж там не порпаєшся часто, і (ну хочаб щоб такого Метра вагеноводіння як ти зацікавити зазирнути та прокоментувати дамськи питання та тут і залишишся хі-хі) я змушена була її в "двигуни" продвинути для початку.:razz: Сподівалася і дівчата зацікавляться і відреагують;-) ;-) і нарешті утвориться дамська спільнота Львівського VWклубу.. Все спрацювало.

А тему краще перемістити але покищо не чистити...там ще є незакінчені діалоги:mrgreen:

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Стосовно дозаправки з каністри пояснимо на з*їзді, якшо ше якісь технічні питання з приводу підготовки авто до далекої дороги і поїздки за кордон-пиши шо саме цікавить, спробуємо допомогти.
    П.с. в Румунії самі недисципліновані і бєзбашенні водії, яких я тільки бачив (зато дороги суперові, шо сприяє високим швидкостям і підвищеній аварійності). Зустріти на автобані фіру з кобилою (трактор, комбайн) без жодних відбивачів світла і габаритів і НЕ в крайньому правому ряду-нормальний ход для Румунії, правила обгонів і обмеження швидкостей для цієї країни також не існують. Також ні в одній країні не бачив таких загаджених обочин і місць для зупинки, як там. Бруд, сморід, смітник і безкультур*я, цигани коротше. Довгі прямі дороги з відсутністю якихось пейзажів (сама кукурудза, нема на чому погляд зупинити) також не сприяють концентрації уваги. По дорозі від Серету до болгарського кордону (їхав в напрямку Варни, в Обзор) купа аварій, від яких волосся дибом, в т.ч. за участю туристичних автобусів.
    З заправками в Румунії особливих проблем не спостерігав, просто бензин дорожчий. З каністрою повною через кордон не пустять.
    Такшо, будь уважна, старайся прогнозувати дії їхніх гонщєгів, вночі старайся швидко не їхати, і щасливої дороги!

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Розкажеш чи зустрілися з Юлічкою нашою і чи продала їй Матісика.

• Подобається Подобається x 1
  4. Olena

Olena Active Member

VW New Beetle 2.0

О!!! Привіт :lol: Я Юлі дала вичерпну інформацію, та ще й 500 у.е. спустила :mrgreen: А тобі подяка, а як продасться, то і бенкет! :grin:

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

я переслідую ціль щоб було вам обоїм добре (тобі продати, а Юлі купити)
    Бенкет - зайвий, я не корисний :-D
    Добавиш мені трошки рейтингу і скажеш "дякую" ;)

Більше не офтопитиму тут, а то Олександра буде сваритися зі мною.

6. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Дамські запитання.

Хлопчик боїться бути наказаним !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

7. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

О!!!Привіт ;-) Юрасику а чого ти так транзитом? :mrgreen:
    Забіг і тікі помітився тіпа Тут був Юрко;-)

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

не прої ... ш - не проживеш :? :cry: :|

9. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Марк, ше був за Совєтів 72 ;)

10. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

"про всяке-всяке" - як завше про хлопчиків :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    невже важко про всяке-таке говорити на з*їзді і з чоловіками?
    завжди якись сепаратизм по статях 8)

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

значить хтось мене дурив що має офіс за моїм на Шевченка :evil:
    от так дівчатка зажди дурять хлопчиків :|

12. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Та я з хлопцями скорше знаходжу спільну мову ніж з дівчатами. На фірмі, де я працюю, три дівчини і двадцять хлопців, і я зі всіма дружу, тому проблем ніяких!
    А з тобою особисто на з'їзді поговоримо про всяке-всяке, якщо ти так просиш!!!!!!!!!!!

13. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

а де там офіси за твоїм є на Шевченка? Шевченка 317А маю підшефне виробництво, офіс офкос в центрі.Юрасику, ти мабуть наразі єдина людина (після КІТ конечно) яку я ще НІКОЛИ НІКОЛИ не дурила.

А ось для чого взагалі писати в форумі якими фактами ти особисто володієшь стосовно іньших осіб? непрофесіонально, як для працівника з х"юменс ресурсес...:|

І як Маркел писав, не треба всіх жінок прирівнювати:sad:

Ой, Олена, я також живу на бічній Підвальної!! значить і ти також засинаєш і просинаєшсяся під дзвінкий бій Ратушного годинника...
    А де живе ЖУЧОК?

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

1. Молодець!
    2. Нічого я не прошу
    3. Просто не акцентуй на тому увагу і просто спілкуйся.... чоловік це чи дівчина, принаймні я так роблю і стараюся ще й з повагою. ;-)

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Раз твій офіс знаходиться не там, то які я факти міг оприлюднити? ржунімагу, якби він там був і я сказав вулицю і номер - то це було б реальне оприлюднення :mrgreen:
    Мабуть ти просто тоді не так виразилася, або я не так почув, але то вже історія....

П.С. Не Хюмен ресурсес, а хюмен ресорсес :idea:
    ... і чого ти така зла, магнітні бурі чи шо.....

16. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

А й не акцентую, ти сам сказав, що треба з тобою про всяке-всяке говорити, а тепер говориш, що я на чомусь увагу акцентую, дивно

17. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

то ти якийсь злий, відмахуватися встигаєш аж від двох

18. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

давайте не будемо сваритися!!!

19. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

комент №110
    казав не зі мною, а з чоловіками :-D
    хоча буду радий з тобою також поспілкуватися, думаю знайдемо якісь спільні теми....
    а про "акцент" я кажу яка різниця чи чоловік чи жінка, головне щоб приємно було спілкуватися;)

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

"відмахуватися" ???
    таке враження що ти говориш про комарів :mrgreen:
    я веду дискусію , іноді жартівливу :grin:

і ніхто не свариться.....
    не роби не вірних висновків, знаючи учасників скажу що тут немає жодного поганого, а Олександру я добре знаю, тому немає чого мені відмахуватися
    дякую, ти мене розвеселила :!:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)